September 15, 20214 yr no elo Wczoraj pierwszy sezon "ligi dla biedaków" wystartował https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/fixtures-results/#/md/34656 Podepniesz @Square
May 25, 20223 yr Potwierdzam tą "legendarną" jakość Viaplay Jeśli przyszły sezon najlepszej ligii mam oglądać w takich warunkach, to ja dziękuję.
May 26, 20223 yr W dniu 21.10.2021 o 21:41, krzysiek923 napisał: Roma przegrała 1:6, czy Mourinho kiedykolwiek stracił 6 bramek w jednym meczu? Jak widać to były dobrego złe początki.
May 26, 20223 yr Mourinho może już zawsze mówić, że przyniósł Romie pierwsze od kilkunastu lat, jakże oczekiwane i kluczowe, TROFEUM.
May 27, 20223 yr Zawężając do ostatnich trofeów europejskich, to będzie jakieś 60 lat, więc dla klubu na pewno jest to wydarzenie. Wiadomo, jaką ma wagę kibicowsko i prestiżowo ogółem, ale jednak zdobyli ten puchar jako pierwsi i pod tym względem jest to jakiś bonus, bo w kontekście tego pucharu będą pierwszym skojarzeniem. Przypominam, jak my tutaj w Polsce jaramy się UDZIAŁEM (jakiegokolwiek klubu) w LM, czy nawet Lidze Europy, a reprezentacyjnie, jak podchodzi się u nas do "towarzyskich" potyczek w Lidze Narodów. Do dzisiaj musimy słuchać wynurzenia leśnych dziadków o zatrzymaniu Anglii na Wembley, a to był jeden mecz, JEDEN. Edited May 27, 20223 yr by krzysiek923
July 7, 20223 yr https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-konferencji-europy/lechia-akademija-wielka-awantura-na-stadionie-w-gdansku-moglo-dojsc-do-tragedii/yb6w0x5
July 7, 20223 yr Lech do przodu, Pogoń niszczy Islandczyków, Lechia póki co 2:0. Midg... EXTRAklasa stronk
July 15, 20223 yr Piłkarze ekstraklasy, chyba najbardziej przepłacany zawód na świecie. Wiecie, że w tej drużynie, z którą przegrała Pogoń, jest kilku nauczycieli, jakiś murarz, chłopaki sobie grają w wolnym czasie
July 15, 20223 yr 12 minutes ago, YETI said: Piłkarze ekstraklasy, chyba najbardziej przepłacany zawód na świecie. Wiecie, że w tej drużynie, z którą przegrała Pogoń, jest kilku nauczycieli, jakiś murarz, chłopaki sobie grają w wolnym czasie Strach pomyśleć co by było, gdyby tam więcej zawodoców grało...
July 21, 20223 yr Dwie wygrane i dwa remisy dzisiaj. Jak tak dalej pójdzie, zrobimy w tym roku więcej punktów do rankingu niż przez ostatnie dwajścia lat