Jump to content

CASTLEVANIA ADVANCE COLLECTION

Alastor84

Recommended Posts

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HoD moja pierwsza Castlevania i dla mnie, przez pewnie nostalgię, najlepsza. Czyli następna w kolejce kolekcja z DSa, i jaralbym się bo w żadną nie grałem. Fajnie jakby jeszcze remastery czesci z ps2 zrobili.

Posted (edited)

Powinno być na początku trailera, że za port odpowiada M2, a to oznacza JAKOŚĆ.

Widzę jest rewind czyli można farmić karty w COTM czy dusze w Aria Of Sorrow bardzo szybko i łatwo - zabijamy potwora ostatni hit i jak nie wypadnie to rewind.

Co do samej kolekcji to nie kupię na premierę bo znam i ograłem wszystkie nie raz. Nie widzę też sensu płacenia za gry które działają mi na każdym sprzęcie pod emu jaki mam w domu. 

Edited by devilbot
Posted
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzięki mordko, no to pass. :/

Trzeba czekać że 3 msc i wleci -50% promo i się wezmie.

Posted

Te gry są emulowane. Mają wyglądać i działać tak samo jak na oryginalnym sprzęcie. Cena jest śmieszna jak za taką kolekcję. Nigdzie nie znajdziecie legalnych kopii tych gier taniej. 

Posted

Nie no, nie chodzi o samą zasadność kupna, bo kolekcję kupiłbym dla samego CotM które ma specjalne miejsce w moim sercu - to od tej właśnie gry zaczęła się na dobre moja miłość do metroidvanii, a i cena jest niczego sobie.

Tylko no nie przesadzajmy już w drugą stronę i z kupnem wstyczmam się do czasu zaopatrzenia się w Switcha, gdzie PPI ekranu nie porani mi oczu.