Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CASTLEVANIA ADVANCE COLLECTION

Featured Replies

Opublikowano

Na wszystkie liczące się platformy. 4x Castlevania. 3 GBA, 1 SNES. Cena +/- 80zł

Edytowane przez Alastor84

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

HoD moja pierwsza Castlevania i dla mnie, przez pewnie nostalgię, najlepsza. Czyli następna w kolejce kolekcja z DSa, i jaralbym się bo w żadną nie grałem. Fajnie jakby jeszcze remastery czesci z ps2 zrobili.

Opublikowano
  • Autor

Mam nadzieję że następne będą części z DS. A potem wszystkie 3D. N64 i PS2 + 2.5D remake Rondo of Blood.

Opublikowano

Powinno być na początku trailera, że za port odpowiada M2, a to oznacza JAKOŚĆ.

Widzę jest rewind czyli można farmić karty w COTM czy dusze w Aria Of Sorrow bardzo szybko i łatwo - zabijamy potwora ostatni hit i jak nie wypadnie to rewind.

Co do samej kolekcji to nie kupię na premierę bo znam i ograłem wszystkie nie raz. Nie widzę też sensu płacenia za gry które działają mi na każdym sprzęcie pod emu jaki mam w domu. 

Edytowane przez devilbot

Opublikowano
  • Autor

Żywcem :) Ogromne piksele. Są niby 3 warianty ustawienia ekranu, ale nic to nie pomaga. Brak jakichkolwiek (na chwilę obecną) filtrów.

Opublikowano

Konami jest ogólnie chamskie, jeśli idzie o takie pikselowe odświeżenia. To tak jaby za emulację kazali płacić 80 zł. Słabo. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzięki mordko, no to pass. :/

Trzeba czekać że 3 msc i wleci -50% promo i się wezmie.

Opublikowano
11 minut temu, XM. napisał:

Trzeba czekać że 3 msc i wleci -50% promo i się wezmie.

U mnie pass do czasu zakupu Switcha. Pamietam, że ogrywałem te Castlevanie jakiś czas temu na lapku i już mnie tak rozdzielczość męczyła.

a co dopiero na 55" 4K :/

Opublikowano

Mija się z celem. Ograłem dwa lata temu pakiet Requiem ale bardziej wstecz już na 55" nie zamierzam. 

Opublikowano

Te gry są emulowane. Mają wyglądać i działać tak samo jak na oryginalnym sprzęcie. Cena jest śmieszna jak za taką kolekcję. Nigdzie nie znajdziecie legalnych kopii tych gier taniej. 

Opublikowano

Nie no, nie chodzi o samą zasadność kupna, bo kolekcję kupiłbym dla samego CotM które ma specjalne miejsce w moim sercu - to od tej właśnie gry zaczęła się na dobre moja miłość do metroidvanii, a i cena jest niczego sobie.

Tylko no nie przesadzajmy już w drugą stronę i z kupnem wstyczmam się do czasu zaopatrzenia się w Switcha, gdzie PPI ekranu nie porani mi oczu.