Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Witam. Mam pytanko dotyczące gry w trybie sezon. 

Czy można grać dwiema drużynami ale bez symulowania spotkań? W momencie kiedy obydwa mecze są rozgrywane tego samego dnia to jeden z nich muszę symulować. Jest gdzieś opcja która daje możliwość rozegrania obydwóch spotkań bez symulacji? 

Z góry dziękuję pozdrawiam. 

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 7,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A co Wam nie pasuje w tym mechanizmie rzutu? Ja ten shot meter i tak wyłączyłem. Gram mycareer i po kilkunastu godzinach mam overall 85, zero kupionych VC. Tam za questy się sporo dostaje, robiąc tą f

• Pany da się ustawić w tej edycji live składy i wyniki jak gramy sezon drużyną x?   Wkurza mnie, to ze właśnie moje GSW najebał Zion z Ingramem, a przecież mają kontuzje 

Opublikowano

Jest tu jakiś tryb dla nubków? 

W zasadzie nigdy nie miałem kontaktu z grami koszykarskimi i strasznie mnie tu biją, nawet na najniższym stopniu trudności. 

Konsola skąd by nie rzucała, to wpada i strasznie to irytuje nie dając szans pojąć "o co tu chodzi" 

Opublikowano

Nie przejmuj się, bo ja tez świeży i kompletnie nie umiem grać. 
Przeszedłem tutorial, ale nic mi nie dało. Klimat spoko, ale jaralem się z tym w podstawówce i zbierałem karty- mam do dzisiaj. Pobawie sie i zobaczymy czy będą postępy. FIFA to nie jest, bo tam na lamusiarskim poziomie potrafię 10 bramek walnąc, tutaj mecz z najniższym poziomem trudności i dostałem 110 do 53 :obama:

Opublikowano

ściągnąłem z passa no i szybko odpadłem, nie ogarniam systemu gry, rzuty nie wychodzą, nie mam cierpliwości :D

Kiedyś grało się w NBA 2K na Dreamcascie i było ciężko, ale jakoś szło. Po ponad dwudziestu latach przerwy już nie umiem wrócić do tego, wolę pograć na prawdziwym boisku, tam mi rzuty lepiej wychodzą niż w grze.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Ja gram w koszykówki wirtualne od 22 lat, a od tej części się srogo odbiłem, więc co dopiero jak ktoś jest świeżakiem. No nie potrafiłem się w ogóle wczuć w rzucanie, co zawsze działo się intuicyjnie po kilku meczach w każdej edycji. 

Opublikowano

Poziom wejścia do komfortowego grania w nba jest wysoki, jednak trzeba znać zasady, nauczyć się co to pick n roll, jak generować otwarte pozycje czy bronic.
Taka fifa to prosta sprawa bo potrzebujesz ogarnac trzy przyciski, w nba jednak jest tego więcej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety ja nie dałem rady i gra poleciała z dysku. 

Chyba już zbyt leniwy jestem by się uczyć nowego systemu gry od nowa. Nawyki z PES/Fify są zbyt mocne, a to zupełnie inna rozgrywka.