Skocz do zawartości

Kunio Kun - Cała Seria

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Nic tylko czekać ale wolałbym nie kupować od LRG bo tak jak z Żólwiami i Anno Mutationem - będzie to trwało wieki.

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest też kawałek gameplayu gry powyżej, tylko ostrzegam przed skrzeczącymi japońskimi vtuberkami.  

• RCG2 jest chyba przykładem sequela idealnego - wszystko tu jest dopieszczone względem jedynki, lepsze, płynniejsze. Gram i czuję banana na japie.

• SebaSan1981
    SebaSan1981

Tak w ramach ciekawostki     

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

RCG2 jest chyba przykładem sequela idealnego - wszystko tu jest dopieszczone względem jedynki, lepsze, płynniejsze. Gram i czuję banana na japie.

Opublikowano
  • Autor

Spoksio, tak czułem że to będzie dobry szpil. Zanim kupię swój egzemplarz to będę jednak unikał gameplayów i recek aby cieszyć się nieskażonym spojrzeniem na grę ^^

Opublikowano

Jeśli jedynka Ci się podobała to nie widzę scenariusza, w którym dwójka Ci nie podejdzie ;) Muzyczka to same bangiery, gameplay jest poprawiony i zdecydowanie płynniej łączy się combosy i juggle, miejscówki są większe, humor nadal na swoim miejscu (wytłumaczenie dlaczego dziewczyny muszą od nowa expić i odblokowywać skille będzie bliskie serduszku każdego konsolowca :kekw:)... Zmian w formule jest bardzo niewiele, ale wszystko to, co robiło z pierwszej części świetnego beat'em upa jest tu doszlifowane na wysoki połysk. Mocna, mocna polecajka.

Jeszcze ten remaster ze SNESa czeka w kolejce, ale to już po dwójce sprawdzę.

Opublikowano

Sam się skusiłem na Dziewczyny z Riviery 2, teraz tylko poczekac na paczke z playasia. To mój będzie moja utrata importowego dziewictwa. :spicy:

Opublikowano

Wrzuć pudełeczko do zakupów growych jak dojdzie :gachigasm:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie druga najlepsza gra 2022 po Elden Ringu oderwac sie nie idzie I pewnie bedzie 150 godzin w grze na 10 xD

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Oo super news! Kilka tytułów ogrywałem lata temu na emulatorach. Fajnie że będzie kolejna składanka, oby znów udało mi się znaleźć wersję pudełkową. Może LRG będzie sprzedawało. Wpasuje się idealnie do mojej Kunio kolekcji :cool2:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Daje info, bo może ktoś czekał na dobrą promke jak ja

Przechwytywanie.JPG.91848ac106391ceebc05d880427b8823.JPG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem jak, ale ominąłem River City Saga: Three Kingdoms i odkryłem dwójkę w sklepie Czezkiego. Jedynka wyprzedana, trzeba będzie poczekać na promke cyfry