Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Z ciekawości ściągnąłem sobie ta przeniesioną na silnik IV przez modderów wersję Vice City. 

Uważam, że silnik IV (teraz, kiedy mamy V) jest raczej przestarzały, drętwy i ma za duże wymagania względem jakości obrazu, który wyświetla. Lepiej by było jakby przeniesiono Vice City na silnik V - mielibyśmy prawdziwe samoloty, lepsze renderowanie (i tez streaming) grafiki i wiele wiele innych. 

No, ale z jakiegoś powodu wybrano IV. A patrząc na to co dostaliśmy - nie jest źle. Powiedziałbym, że nawet jestem pozytywnie zaskoczony. Widać, że jest dużo do poprawienia - ale też zrobiono więcej niż ktokolwiek by podejrzewał, że da się zrobić.

Przeniesiono pełne cutscenki; przeniesiono wszystkie misje fabularne a nawet takie jak kierowca taksówki czy rozwożenie lodów. 

Wiadomo, są jakieś głupie błędy, wywalanie się gry - ale hej, to tylko modyfikacja.

Natomiast nie do pomyślenia dla mnie jest to, że autorzy przenosząc modele na nowy silnik - nie zeskalowali ich odpowiednio. Motory, samochody, budynki - wszystko jest ogromne. Tommy wygląda jakby miał 130cm wzrostu lub nawet mniej. 

Z tego co się orientuje - launcher nawet wysyła zapytania o to czy wyszedł jakiś update do modu, więc może kiedyś dostaniemy poprawiona wersję. 

Ogólnie - polecam na ściągnięcie by pograć z kimś lub samemu przy piwku. Nie nastawiajcie się na jakość komercyjnego produktu, przygotujcie się na zawieszki, czasem jakiś dziwne bugi - i będzie spoko, miło spędzicie czas. 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 135,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
8 godzin temu, Masny napisał(a):

Natomiast nie do pomyślenia dla mnie jest to, że autorzy przenosząc modele na nowy silnik - nie zeskalowali ich odpowiednio. Motory, samochody, budynki - wszystko jest ogromne. Tommy wygląda jakby miał 130cm wzrostu lub nawet mniej.

A weź spróbuj jeszcze z tym i daj znać :)

https://www.nexusmods.com/gta4/mods/530

Opublikowano

O, to może częściowo rozwiązać problem. 

Ale tylko częściowo - bo nadal zostaną GIGANTYCZNE drzwi w każdych budynkach i ogólnie złe zeskalowanie wszystkiego. 

Nie wiem czy nie łatwiej by było wziąć po prostu oryginalne GTA:NGE i zwiększyć postać o 30% :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś kupował na switcha i wypowie się na temat jak wygląda wersja? Dobrze się teraz gra, bo jest promocja i myślę, czy nie wziąć sobie?