Opublikowano 21 listopada21 lis 7 minut temu, Rozi napisał(a):Kurka wodna, na Ali RG556 za 620 zeta wychodzi, do gier PS2 miazga, kusi jak chuj mnie.Do dziś żałuję, że jakiś miesiąc temu nie kupiłem z Media Expert za 199 zł.
Opublikowano 21 listopada21 lis 1 minutę temu, Rozi napisał(a):556 było za tyle? E no chyba nie.Tak, promka z 1199 na 199 z jakimś kodem, chyba jedna sztuka z odbiorem lub wysyłką, pisało że mógł być powystawowy.
Opublikowano 21 listopada21 lis Miałem ten model, PS2 działało elegancko. Troszkę zabawy na początek jest z ustawieniami, ale czego się nie robi dla niektórych giereczek :)
Opublikowano 21 listopada21 lis 8 godzin temu, RafaU napisał(a):@grzybiarz jakiego launchera używasz na Dual Screen ?Dalej używam emulation station. Ale nie czaję bo niby wystarczy raz kupić i potem wysyłają nowe wersje, ale mi coś nie chcą wysłać :/ Nie chcę tracić czas na konfigurowanie, screeny itp kolejnego launchera. W ES mają w planach obsługę dwóch screenów
Opublikowano 21 listopada21 lis ES-DE już ma obsługę, ale tylko partoni dostali :) (3.4.0-56)Ja dostałem zapro do testowania iiSU DE - póki co sporo ustawień, ale chyba to będzie jedyny launcher + retroarch jako dawca core.https://www.patreon.com/posts/iisu-ds-alpha-0-141405402Jak nie masz ES-DE tej wersji i iiSU chcesz potestować dawaj na PM ;)
Opublikowano 21 listopada21 lis Ja tam mam ES-DE zwykle i nie widzę powodu żeby zmieniać. Działa? Działa.
Opublikowano 22 listopada22 lis I mamy to Batocera (LINUX) w wersji dla THORa (publiczna wersja)https://mirrors.o2switch.fr/batocera/thor/butterfly/last/
Opublikowano 22 listopada22 lis 13 godzin temu, RafaU napisał(a):Ale na THORze pięknie latają gry z PS2 :)NFS:MW rozdziałaka x4Ja w GT4 daję
Opublikowano 22 listopada22 lis Nie wiedziałem nawet, że taki sprzęt istnieje i wydawane na niego są nowe gry. Gdyby nie to, że lecze się ze zbieractwa, to bym zainwestował. https://modretro.com/ModRetroGamesRelive your childhood with the Chromatic, the world’s first pixel-accurate GameBoy® cartridge compatible handheld. Bundled with Tetris® for Chromatic.Tanio nie jest. Muszę odpalić w końcu ten dragonyhm, podobno świetne rpg.
Opublikowano 22 listopada22 lis A ja mam lekki stan przewlekły tzn kupuję tylko kartridże, które są dla mnie ciekawe no i ogrywam je na super super hiper mega konsolach pionowych
Opublikowano 22 listopada22 lis Nie no gdzieś tam z tyłu głowy mam myśl by kupić kiedyś tego małego arcade’a Evercade’a i zebrać te fioletowe automatowe gierki, ale… no, zawsze mi coś będzie za mało, a i tak nie gram.
Opublikowano 23 listopada23 lis Jaki to temat ? Skoro konsola + gry są wydawane! Gdzie to ma tu prawo bytu :) Przecież my tu nie mówimy o emulacji, sam producent o tym pisze. Gry są tak skompilowane, że chodzą tylko na tym urządzeniu :)
Opublikowano 23 listopada23 lis W dniu 17.11.2025 o 10:20, NemoKOF napisał(a):AzaharaPlus odpala też nie rozszyfrowane dane: https://github.com/AzaharPlus/AzaharPlusStary dziki tej wersji THORa zmieniasz w typowego 3DSa! Mega dzięki Ta początkowa konfiguracja i muzyka w menu ..ehhhh
Opublikowano 23 listopada23 lis Odpala menu? Nieźle. Bardzo lubię menu z 3ds a jeszcze te modyfikowane themes są zayebiste
Opublikowano 24 listopada24 lis Jest wszystko jak w oryginalnej konsoli. Trochę zabawy z ustawieniami regionu pod emulacje gier, ale fun nieziemski.
Opublikowano 24 listopada24 lis Nie zdejmuje blokady regionalnej? Ciekawe... Luma to robi na oryginalnym sprzęcie
Opublikowano 24 listopada24 lis Jeśli wgram soft EU to tylko gry EU latają dla USA jest tak samo. Ale dziś mają to chłopaki od Azahar+ naprawić i ściągnąć blokadę.
Opublikowano środa o 17:093 dni 59 minutes ago, tlas said:Syf okrutnyCoś tak czułem. No nic, może za rok będzie jakiś lepszy model.
Opublikowano środa o 19:543 dni Prośba do osób z THOREM. Czy może ktoś przetestować emulacje tych gier przy użyciu GameHuba na Thorze?Call of Juarez: Bound in Blood (2009)Back to the Future: The Game (2010)Sid Meier's Pirates (2004)TrackMania Sunrise (2005)The Invincible (2023)Frostpunk (2018)Bully: Scholarship Edition (2008)