Opublikowano sobota o 13:411 dzień Wgrałem sobie elegancką ramkę do gier z GBC. Na oledzie wygląda to świetnie z odpowiednim shaderem.Jestem zachwycony czasem pracy na jednym ładowaniu i poborem prądu w trybie uśpienia. Kilka godzin grania w gry z ps2 i nadal ma się 20-30%. Nie do zajechania jest ten sprzęt.
Opublikowano sobota o 14:161 dzień 34 minuty temu, tlas napisał(a):Wgrałem sobie elegancką ramkę do gier z GBC. Na oledzie wygląda to świetnie z odpowiednim shaderem.Jestem zachwycony czasem pracy na jednym ładowaniu i poborem prądu w trybie uśpienia. Kilka godzin grania w gry z ps2 i nadal ma się 20-30%. Nie do zajechania jest ten sprzęt.No i jak ci się widzą gry PS2 pod względem estetyki i wygody na sprzęcie zorientowanym pionowo? Ciekawy jestem wrażeń.
Opublikowano sobota o 15:481 dzień Nie kupiłem tej konsoli stricte do grania w gry z ps2, mam wgrane GT4, Dragon Questa V i Tekkena 5.Każda z tych gier obsługuje 4:3, żadna z tych gier nie wymaga do grania gałek analogowych, wszystkie trzy wyglądają obłędnie na tym ekranie.Dlatego też moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Panowie bo jest tego tyle, że już sam nie wiem, zależy mi na:Żeby był dość duży, czytelny ekranDobre, responsywne menuWgrane gry, żeby nic nie trzeba było samemu grzebać, włączam - gramCo najlepiej wybrać? Co polecacie?Najlepiej jakaś zaufana strona z łatwymi metodami płatności bez kombinowania.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. No tak max 500zl. Najlepiej PS2 ale jak w takiej cenie nie pociągnie to wystarczy PSX. Dla mnie ważne jest żeby było wszystko gotowe od razu do grania (czyli konsolka z wgranymi grami) bez kombinowania i jakis pewny sprzedawca.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Ja kupiłem za niecałe 200zl RG 35XX H i niby odpala nawet gry z PSP i na karcie było tego bardzo dużo ale z niektórymi grami jest problem. Coś się nie odpali w innym czegoś nie widać i zastanawiam się nad wgraniem czegoś innego.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W dniu 31.05.2025 o 15:41, tlas napisał(a):Wgrałem sobie elegancką ramkę do gier z GBC.Chcę sobie zrobić ramkę do gier z PSXa: stare foto telewizora/mojego pokoju na tle mebli, wyciąć tak by pasowało do rozmiarów ekranu.Wtedy będzie oldschool na dużym tv. Tylko jakoś czasu brak na takie pierdoły
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 godzin temu, michu86- napisał(a):No tak max 500zl. Najlepiej PS2 ale jak w takiej cenie nie pociągnie to wystarczy PSX. Dla mnie ważne jest żeby było wszystko gotowe od razu do grania (czyli konsolka z wgranymi grami) bez kombinowania i jakis pewny sprzedawca.Może się powtórzę w temacie, ale polecam Anbernica RG40XX H. Do 300 zł nie znajdziesz nic lepszego pod kątem jakości i wydajności (PS2 nie ogarnie, ale DC już tak - generalnie wszystko z DC włącznie w dół). Świetne wykonanie, bardzo dobry ekran. Dla PS2 to te kilka stówek musiałbyś jeszcze dołożyć. A idealnie to byłoby zaopatrzeć się w Retroid Pocket 5, ale to już wydatek 1000+ zł.