Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VII: Przebudzenie Inflacji

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

co sie dzieje qrwewaaa :obama:

@Matriks_1111 królu złoty dobrodzieju nie wiem co powiedzieć.

Dopiero doczytałem druga czesc posta bo tak sie podniecilem @Kymelwariat nad wariatami co jest szaleństwo

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 21,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja chcialem tylko przekazac, ze to uzytkownicy ktorzy biora i nie biora udzialu w mikolaju to chore poyeby.  i to ze nie masz nic na wishliscie nie oznacza ze jestes bezpieczny xD   otoz @

• Lista uczestników losowania poniżej. Klucz gry jest dla platformy Steam więc jeżeli ktoś nie gra na PC to będzie mógł przekazać go komuś innemu lub na jego życzenie mogę ponowić losowanie. Termin loso

• Wyniki drugiego losowania: https://screencast-o-matic.com/watch/c3VerVVo6NL    

Opublikowano

Panowie @Velius @Grabek i @Rayos dziś zrobili mi dzień, miesiąc i pewnie cały rok patrząc na to co mam do ogrania, ale zaskoczenie było top of the top jak zobaczyłem grafikę.

IMG_20220104_221500.thumb.png.b7a09632bebf467542f22e93d7bfff33.png

No mózg roz***** i się składam do teraz - dziękuję!!! 

Chyba nie muszę nic już kupować do Mikołaja 2025 :dynia:

Opublikowano
  • Autor

Jako, że zaraz konczy sie Steam sale i koniec imprezy, chcialem wszystkim serdecznie podziekowac za coroczne świąteczne szaleństwo i wielkie serducha. Szczerze mówiąc zakładalem ze w tym roku juz mało kto będzie chcial brac udział, ale jak zwykle pozytywnie zaskoczyliscie.

Dziekuje tez za prezenty które otrzymałem, każdy dawał banana na twarzy i wielkie ciepło.

Honorowy mention dla @Kymelza losowanie TURBO NAGRÓD i taki pomysł, to dopiero jest mikołaj.

Teraz tylko czekamy na infografike od Rayosa.

Opublikowano

Ja rowniez dziekuje za super event jak co roku <3 jak zwykle nie bralem oficjalnie udzialu, ale kilka osob dostalo ode mnie drobne prezenty, sam tez otzrymalem sporo dobrego od Was za co serdecznie dziekuje, naprawde nie trzeba bylo <3 

infografika WIP:

infografika.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dziękuję za taką droga gierke, tym bardziej ze to rozbiło bank na meta :obama:

Obiecuje ze przejdę do końca. 

Spoiler

Meliska juz zamówiona xd