Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano

Ależ wczoraj miałem wspaniały wypad do Blue Gate, nigdy wcześniej nie wsadzałem tych ogniw w Forcie, więc postanowiliśmy z ziomkiem to ogarnąć.

Jedno ogniwo wsadzone i podbiega dwóch typów, mierzą do nas i zaczyna się rozmowa czy friendly, mówie że tak, że szukamy ogniw i mogą się przyłączyć (ale cały czas z tyłu głowy myśl, czy jak nie otworzymy piwnicy to nie zaczną do nas ładować). Znaleźli jedne ogniwo i wsadzili, więc szukamy kolejnego, nagle ktoś do nas strzela ale nie wiedzieli, że jesteśmy w czwórkę. Dostali kilka strzałów, kazałem im wyrzucić broń i pobiegli dalej;D

Okazało się, że Ci nasi "koledzy" to są niemcy, tak więc trochę pośmieszkowaliśmy po sąsiedzku. Otwierając bramę powiedziałem im, żebyśmy zapomnieli o swojej przeszłości i żeby nie strzelili nam w plecy, podzieliliśmy się lootem i każdy pobiegł w swoją stronę, no cud miód.

Rakieta do ekspedycji już w połowie skończona na ostatnim etapie, jeszcze trochę gratów wsadzić i można czekać na grudniowy odlot;)

• Odpowiedzi 622
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Największa niespodzianka tego roku. Nie jestem jakimś wielkim fanem extraction shooterów, ale ARC Riders to najlepsza gra tego typu w jaką grałem w życiu i chyba jeden z najlepszych multików, jakie po

• Ja wszedłem w grę bezpośrednio po platynie w Death Stranding 2 no i słabo to graficznie wygląda w porównaniu do tamtego arcydzieła :( Mam nadzieję, że gameplay nadrobi ubogą grafikę.

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że stracisz wszystkie schematy. Ja się jeszcze waham, bo nawet wszystkich nie znalazłem.

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał(a):

Tylko pamiętaj, że stracisz wszystkie schematy. Ja się jeszcze waham, bo nawet wszystkich nie znalazłem.

Schematy i nie tylko, ale lubię mieć cel. Więc polecę sobie rakietką, zrobię reset postaci - dostanę jakiś bonus + punkty umiejętności.

Być może w następnym "sezonie" odpuszczę rakietkę bo pewnie już nie będę grał tyle co teraz. A w między czasie dojdą nowe mapki i aktywności to będzie co robić.

Opublikowano

Ekspedycja? Chodzi o karawanę?

Opublikowano

A czyli to jest taki reset postaci i zaczynamy od nowa. Bo nie wiedziałem o co chodzi z tym i zbieraniem materiałów.

Opublikowano

a wiecie może jakie są dokładnie plusy? O ile slotów powiększy się ten plecak, ile więcej będę mógł nosić resetując poziom?

Opublikowano
7 minut temu, Faka napisał(a):

A czyli to jest taki reset postaci i zaczynamy od nowa. Bo nie wiedziałem o co chodzi z tym i zbieraniem materiałów.

Tak, to jest taki wipe postaci. Zostają Ci odkyte mapy, progress questów, postępy w talii itp. Ale postać leci na orbitę i zaczyna od zera, traci się materiały, blue printy i trochę innych rzeczy również:)

2 minuty temu, easye napisał(a):

a wiecie może jakie są dokładnie plusy? O ile slotów powiększy się ten plecak, ile więcej będę mógł nosić resetując poziom?

Tego chyba obecnie nie wiadomo, ma być jakiś bonus do expa, powiększenie skrytki, Złomek ma zbierać inne przedmioty, tańsze naprawianie sprzętu itp. I dodatkowo do 5 punktów umiejętności w zależności od tego, ile wart będzie Twój ekwipunek w momencie odlotu. Więcej szczegółów pewnie pojawi się w grudniu, start rakiety 21 grudnia i poprzedzone jest to 7 dniowym oknem na decyzję.

Opublikowano

rozumiem, że jak nie zdążę do tego 7 grudnia to nie przepadnie to co już włożyłem?

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał(a):

rozumiem, że jak nie zdążę do tego 7 grudnia to nie przepadnie to co już włożyłem?

"The Expedition Project will operate on a repeating cycle of roughly 8 weeks. During the course of these 8 weeks, players can contribute toward and make progress on their Expedition Project, which will overall be a somewhat large time investment. At the start of the 8th week, the ability to finalize the project will become available & will remain available for that entire week. If a player has fulfilled all of the necessary stages of the project, they will be able to commit to completing the Expedition during this period.

Should a player’s project not be ready during the window to complete the Expedition project, their progress will be kept, allowing them to continue working on the project until the next finalization window.

Other projects may be added over time as part of updates, holidays, and other events. These will range in scale and reward structure."

https://arcraiders.com/en/news/expedition-project/

Opublikowano

Dokładnie, nie przepada i możesz zbierać do kolejnej wyprawy.

Tutaj info - https://arcraiders.com/en/news/expedition-project/

Should a player’s project not be ready during the window to complete the Expedition project, their progress will be kept, allowing them to continue working on the project until the next finalization window

wrog był szybszy;)

Edytowane przez Faranell

Opublikowano

To w sumie komplikuje sprawę dla nowych graczy w przyszłości, bo będą przecież weterani po wielu wipach, po prostu będą dokokszeni i taki nowy już sobie nie poradzi na solówkach.

Opublikowano
Teraz, Faka napisał(a):

To w sumie komplikuje sprawę dla nowych graczy w przyszłości, bo będą przecież weterani po wielu wipach, po prostu będą dokokszeni i taki nowy już sobie nie poradzi na solówkach.

Bonus jaki dostajesz działa tylko na kolejny "sezon", to się nie będzie kumulować ze sobą. Więc nie powinno to wpłynąć znacznie na balans gry.

Opublikowano

A to spoko, bo już myślałem, że będzie ciężko.

Opublikowano
3 minuty temu, Faranell napisał(a):

Bonus jaki dostajesz działa tylko na kolejny "sezon", to się nie będzie kumulować ze sobą. Więc nie powinno to wpłynąć znacznie na balans gry.

A to w ogóle opdechciało się to robić.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał(a):

A to w ogóle opdechciało się to robić.

To jest bonus na dwa miesiące + większość wpada podczas normalnej gry, ale pewnie jeszcze może się coś zmienić. Cały czas myślą jak to ogarnąć, żeby miało ręce i nogi.

Mnie się pomysł z tym podoba, nie ma wymuszonego wipa jak np. w sezonach w POE, możesz to robić ale nie musisz.

Opublikowano

jasne, ale zdecydowanie wolałbym by był jakiś stały unlock za to, nawet te 4 dodatkowe punkty u bohatera, a jak mam poświęcić 100h gry by później szukać wszystkiego od nowa i mieć bonus przez 2miesiące, w których znowu będę i tak zaczynał od zera to kompletnie się nie chce...

Opublikowano

jasne, ale zdecydowanie wolałbym by był jakiś stały unlock za to, nawet te 4 dodatkowe punkty u bohatera, a jak mam poświęcić 100h gry by później szukać wszystkiego od nowa i mieć bonus przez 2miesiące, w których znowu będę i tak zaczynał od zera to kompletnie się nie chce...

No jasne, ja rozumiem Twój punkt widzenia. Ale gra oferuje tyle możliwości, na grudzień zapowiedziana kolejna mapka i event, że można się świetnie bawić bez tej całej ekspedycji. A jest szansa, że i tak to mocno zmienią w grudniu. Ja na pewno polecę raz, a później pewnie i tak odpuszczę i skupie się na zabawie:)

Opublikowano

Gdyby ktoś miał problem z questem " Celeste's Journals " to trzeba zrobić 3 rajdy. Najpierw dziennik z jednego posterunku i wracasz i wypakowujesz, potem drugi. A potem jeszcze raz do obojętnie którego i wracasz i zalicza. Bug jest z tą misją.

Opublikowano

Mnie chyba najbardziej boli w tej ekspedycji reset schematów. Widziałem ciekawą propozycję na reddicie, że mogliby przy resecie dać jakiś token, który pozwala zachować na stałe jeden schemat.

Opublikowano

Tak, powinni tak to zrobić właśnie.

Już jest patch i przekazywanie materiałów. Za 5 materiałów jest 20 przekazań i można nabić 900 punktów Zasługi maksymalnie.

I cyk, wszystkie stoły ulepszone, teraz można grać banderas

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał(a):

Tak, powinni tak to zrobić właśnie.

Już jest patch i przekazywanie materiałów. Za 5 materiałów jest 20 przekazań i można nabić 900 punktów Zasługi maksymalnie.

I cyk, wszystkie stoły ulepszone, teraz można grać banderas

Masz już wszystkie na 3?! Może masz jakieś zbędne Itemy dla e-kolegi😂

Opublikowano

A czego brakuje? Myślałem, że najgorzej będzie z rdzeniami Arców, ale solo porobione zostały praktycznie wszystkie. https://arcraiders.com/en/news/north-line-patch-notes/ Dużo zmian, najważniejszy naprawiony desync, ale to są dobre byczki banderasNo i Naruszenie bezpieczeństwa znerfione.

A ja na Porcie Kosmicznym znalazłem epicki klucz do miejscówki na nowej mapie obama

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał(a):

A czego brakuje? Myślałem, że najgorzej będzie z rdzeniami Arców, ale solo porobione zostały praktycznie wszystkie. https://arcraiders.com/en/news/north-line-patch-notes/ Dużo zmian, najważniejszy naprawiony desync, ale to są dobre byczki banderasNo i Naruszenie bezpieczeństwa znerfione.

A ja na Porcie Kosmicznym znalazłem epicki klucz do miejscówki na nowej mapie obama

W sumie to muszę sprawdzić i wrócę!:)