Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 6 godzin temu, wrog napisał(a):Lootu mi nie szkoda, ale denerwuje mnie zakładanie/craftowanie wszystkiego od nowa. To akurat prawda. 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a):Muszę pograć solo i pogadać z ludźmi żeby zrozumieć nastawienie graczy, bo póki co ciężko mi to rozszyfrowaćCiężko powiedzieć jak to teraz działa. Na 33lvl grania, chujowych ludzi dostałem najwięcej wczoraj. Nie odpowiadali w żaden sposób. Mam wrażenie, że po tej aktualizacji coś się zjebało. Bo nawet typ mnie zajebał przed zamknięciem windy. Co za jebana szmata, nie zdążyłem już rolki zrobić. Ale uwaga.. przyszedł inny typ i mnie podniósł a trzeci podrzucił bandaż. I poczekaliśmy na kolejny przyjazd windy XD XD więc wkurw i radość jednocześnie bo troche fajnego barachła miałem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 9 godzin temu, Kangus napisał(a):Jestem święcie przekonany że u mnie ten system agresji zlicza obrażenia które ktoś we mnie wsadza jako moją agresję :). Właśnie znów wylądowałem w agresywnych lobby bo najpiew koleś mnie zabił na stelli w nocy(jakiś wyjatek, wszyscy byli friendly, po prostu byliśmy sami, ja wyszedłem z pokoju z lootem i widać stwierdził że nic mu nie grozi), potem kolejny mecz też ktoś strzelał, teraz w nocy na burried pvp już mocne :). Skopany ten system jest.Może jak nie widzisz to syn wbija na twoje konto i nawala innych :>
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, GearsUp napisał(a):Może jak nie widzisz to syn wbija na twoje konto i nawala innych :>Niestety nie ma opcji, a to już zdarzyło sie przynajmniej 3 razy w ten sam sposób. Jeden gracz puszcza mi serie przez plecy i potem trafiam na same mieszane lobby do czasu az nie zacznę grac w calkowite unikanie graczy przez ladnych kilka gier.Śmiesznie sie zachowuja gracze friendly w tych lobby do których mnie czasem wrzuciło, jak sa przestraszeni. Widac jak na mnie reaguja. Widze jak rozkładają miny tylko po to żeby miec wiedze a nie strzelac do kogos. Albo wchodze a tu koles od razu rolka. Potem na niego natrafilem później jak sie krył miedzy parawanami w szpitalu bo słyszał ze obok niego chodzę:D. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kangus
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Kangus napisał(a):Niestety nie ma opcji, a to już zdarzyło sie przynajmniej 3 razy w ten sam sposób. Jeden gracz puszcza mi serie przez plecy i potem trafiam na same mieszane lobby do czasu az nie zacznę grac w calkowite unikanie graczy przez ladnych kilka gier.Śmiesznie sie zachowuja gracze friendly w tych lobby do których mnie czasem wrzuciło, jak sa przestraszeni. Widac jak na mnie reaguja. Widze jak rozkładają miny tylko po to żeby miec wiedze a nie strzelac do kogos. Albo wchodze a tu koles od razu rolka. Potem na niego natrafilem później jak sie krył miedzy parawanami w szpitalu bo słyszał ze obok niego chodzę:D.Na redditach czytałem, że niektórzy cfaniakują żeby ich wrzuciło do pve lobby, wchodzą na golasa po czym od razu dają surrender, kilka takich gier z rzędu i grają we friendly
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 9 minut temu, GearsUp napisał(a):Na redditach czytałem, że niektórzy cfaniakują żeby ich wrzuciło do pve lobby, wchodzą na golasa po czym od razu dają surrender, kilka takich gier z rzędu i grają we friendlyNo nie zdziwiłbym się jakby to akruat faktycznie działało.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Po tych kilkunastu dniach grania mam 36h gry i ogólnie 5 przypadków strzelania do mnie. W tym dwa z ostatnich dwóch dni. Jeden szczur czekający w ciemności przy metrze (kij mu w oko). Drugi typ co mnie zdjął pośrodku mapy z bazą kosmiczną (zupełnie bez sensu, nic nawet nie miałem oprócz swojej broni na 4 lvl). Trzeci zjechał na lince i bez ostrzeżenia wpakował we mnie cały magazynek na czerwonej strefie mapa z tamą (pewnie miał dobry loot i dostałem prewencyjnie). No i dwa przypadki przy windzie ale udało mi się uciec i się gdzieś schronić (jeden zdrajca i jeden szczur). Także za dużo tego nie ma a dodaje trochę emocji 🤣
Opublikowano 31 minut temu31 min Jest tu jeszcze jakiś pionek oprócz mnie który nikogo jeszcze nie ściągnął w tej grze?