Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Arc Raiders

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał(a):

Wpływ skilli jest tak mały, że nie ma co przeżywać, bo większość jest i tak bezużyteczna. Zrobić żółte na początku, czerwone do Security Breach i zielone do ciężaru broni i jest git.

Cieszy mnie że czujesz się w ten sposób spełniony, ale daj się bawić innym tak jak chcą. Security miało znaczenie przed ostatnim nerfem, teraz to ma homeopatyczne patrząc na to ile szafek otwarłem w ciągu tych +-20leveli od kiedy to mam odblokowane(ofc nie robiłem runów celowo pod nie, pamiętam lokacje mniej więcej to jak się napatoczy po drodze to czasem wstąpię sprawdzić), a jest tu sporo fajnych innych skilli które mimo że sytuacyjne to potrafią faktycznie zapewnić przetrwanie w rajdzie. Przydadzą się może faktycznie raz na 10-20 rozgrywek ale zamiast 1 szafki z lootem otwartej więcej pozwolą wyjść z rajdu cało.

Do poprzedniej ekspedycji jeszcze robiłem runy, gdzie zaliczałem po drodze szafki, więc to miało więcej sensu ale teraz już mam ponad 4 bańki w portfelu. Zresztą raz że całkiem możliwe że to wymaganie porzucą, dwa znów nie wiem czy będę tym razem robił reset.

Edytowane przez Kangus

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czy to już jest ten czas? Jak myślicie drodzy forumowicze?

• Gdyby nie jakieś, tfu, obowiązki dorosłego człowieka, to grałbym cały czas non stop! Rozegrałem dwie rundy do tej pory, w jednej poszedłem z jednym zadaniem (dostajemy różne zadania od osób w Speranzi

• Nawet bym przyjął takie rozwiązania, może oprócz tego ryzyka związanego z bronią i systemu umiejętności. Wpływ na handel: Gracze z negatywną karmą będą musieli płacić wyższe ceny podczas transakcji,

Opublikowano

Sam w końcu rozjebałem rakietowca. Zebrałem co trzeba. Spadam do metra i przed nim jebane kulki mnie obskoczyły, sztuk dwie i jebana osa, no i padłem jak szczur xD przez głupotę i paniczne ruchy. Dobrze że kieszeń pomogła.

Opublikowano

Stałem się łowcą ARCów, dziś sam pierwszy raz rozwaliłem Bombardiera przy pomocy 3 pionierów. Nawet mnie nie drasnął. Pozbierałem co tam było dobrego mimo latających kapusiów i pełzających kulek. Wróciłem bezpiecznie metrem. To było extra 🫡

Edytowane przez modjo