Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, Rozi napisał(a):Wpływ skilli jest tak mały, że nie ma co przeżywać, bo większość jest i tak bezużyteczna. Zrobić żółte na początku, czerwone do Security Breach i zielone do ciężaru broni i jest git.Cieszy mnie że czujesz się w ten sposób spełniony, ale daj się bawić innym tak jak chcą. Security miało znaczenie przed ostatnim nerfem, teraz to ma homeopatyczne patrząc na to ile szafek otwarłem w ciągu tych +-20leveli od kiedy to mam odblokowane(ofc nie robiłem runów celowo pod nie, pamiętam lokacje mniej więcej to jak się napatoczy po drodze to czasem wstąpię sprawdzić), a jest tu sporo fajnych innych skilli które mimo że sytuacyjne to potrafią faktycznie zapewnić przetrwanie w rajdzie. Przydadzą się może faktycznie raz na 10-20 rozgrywek ale zamiast 1 szafki z lootem otwartej więcej pozwolą wyjść z rajdu cało.Do poprzedniej ekspedycji jeszcze robiłem runy, gdzie zaliczałem po drodze szafki, więc to miało więcej sensu ale teraz już mam ponad 4 bańki w portfelu. Zresztą raz że całkiem możliwe że to wymaganie porzucą, dwa znów nie wiem czy będę tym razem robił reset. Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Kangus
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Sam w końcu rozjebałem rakietowca. Zebrałem co trzeba. Spadam do metra i przed nim jebane kulki mnie obskoczyły, sztuk dwie i jebana osa, no i padłem jak szczur xD przez głupotę i paniczne ruchy. Dobrze że kieszeń pomogła.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Stałem się łowcą ARCów, dziś sam pierwszy raz rozwaliłem Bombardiera przy pomocy 3 pionierów. Nawet mnie nie drasnął. Pozbierałem co tam było dobrego mimo latających kapusiów i pełzających kulek. Wróciłem bezpiecznie metrem. To było extra 🫡 Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez modjo