Opublikowano 11 lutego11 lut No i znowu przeszli samych siebie xD Nowy hotfix powoduje czyszczenie inventory przy extrakcji xD What happens topside, stays topsideMożliwe, że to działa tylko na starej wersji bez hotfixa i przeładowanie gry to naprawia ale i tak śmieszny bug. Edytowane 11 lutego11 lut przez GearsUp
Opublikowano 11 lutego11 lut Trials też nie zalicza z tego co widzę na Reddit[emoji854] A jutro chciałem zacząć robić[emoji53]
Opublikowano 11 lutego11 lut No właśnie z ABMM co szedłem z mlodym w niedziele to były mixy. Nie dalo sie bunkra normalnie zrobić. Edytowane 11 lutego11 lut przez Kangus
Opublikowano 12 lutego12 lut Godzinę temu, YETI napisał(a):SprytnieZabawne, ale głupie. Arc Raiders jest tylko na Series, a żadna z tych konsol nie wspiera Kinecta.
Opublikowano 12 lutego12 lut BurntPeanut, ten cwel jebany bezbek powinien być zbanowany za używanie exploita z duplikacją granatów Dobrze, że gram na konsoli i nic z tych oszustw mnie nie dotyczy A u mnie prawie 270 godzin i nadal mało
Opublikowano 12 lutego12 lut 5 minut temu, Rozi napisał(a):Dobrze, że gram na konsoli i nic z tych oszustw mnie nie dotyczy Niby jak Cię nie dotyczy jak te exploity się da robić też na konsoli?BTW. Tylko ja mam problem z tym jak silnik forum często wyświetla osadzane rzeczy z X? W 2 przeglądarkach to samo:
Opublikowano 12 lutego12 lut 1 minutę temu, Kangus napisał(a):Niby jak Cię nie dotyczy jak te exploity się da robić też na konsoli?To inaczej - nie spotkałem się z tym w swoich grach.
Opublikowano 12 lutego12 lut Godzinę temu, Rozi napisał(a):To inaczej - nie spotkałem się z tym w swoich grach.Też się nie spotkałem, a gram na PC. Tyle że w lobby PvE to one mają bardzo mały wpływ na mnie jak tak samo jak i cheaterzy. Ale to dotyczy większości problemów od premiery - gracze PvE mniej ich doświadczają. Bo na co komu siedziec w ścianie w lobby PvE? A jak sobie naklonuje kaczek to tylko sobie zepsuje ekonomię. Edytowane 12 lutego12 lut przez Kangus
Opublikowano 12 lutego12 lut 26 minut temu, elvis004 napisał(a):Kolejny glitch:To jest ten sam glitch co wczoraj na amunicje. Zobacz ze na początku miał 37 ammo w tempescie a na koncu 22. Raczej załatane.
Opublikowano 12 lutego12 lut Mój błąd, nie zwróciłem uwagi na datę posta Myślałem, że kolejny gówniany exploit.
Opublikowano poniedziałek o 12:192 dni Wczoraj wieczorem zacząłem robić wyzwania i wstrzeliłem się w dobrą tabelkę
Opublikowano poniedziałek o 12:312 dni Ja w zeszłym tygodniu spadłem, bo nie było czasu grać, w tym się fartem udało.Wczoraj wieczorem byłem 16 na tej liście o jakieś kilkadziesiąt-kilkaset punktow przed trzema pozycjami podemną xD. No nic - spróbuję to utrzymać, może się uda może nie, a potem koniec zabawy w wyzwania i odstawienie ARC na dłużej. Niestety w wyzwaniach też jest nuda, bo ciągle to samo + bez sensu to zrobione że każdy poziom ma dokładnie te same wyzwania, przez to większym problemem jest znalezienie lobby gdzie ludzie nie będą ci podkradać ARC niż sama realizacja. Do tego ostatnio mam problem z wbiciem na wydarzenia na których da się wbić wynik. Np w tym tygodniu nie było mnie nigdy wtedy kiedy była burza na tamie albo spaceporcie żeby wysoko wbić huski. Closed gate robiliśmy raz z synem(ofc najpierw 3 kiepskie lobby, potem też średnie, wbiliśmy ledwo 9k i skończyliśmy zabawę, a kiedy były wcześniej rocketeery to miałem te ok 30k nabite). Leaperów nawet nie zrobiłem bo się też nie składało, generalnie bardzo słaby tydzień :). Pół biedy że sie udało wbić przyzwoicie shreddery na 30k, ale też najpierw próbowałem sporo razy solo i wszyscy je łotali, fartem jak w dwójkę poszliśmy z synem to lobby było prawie puste i 30k wleciało.Do tego ani ostatni projekt, ani event niczego w praktyce nie zmieniły w samej grze. Od kiedy wyrzucili cold snapa to gra za dużo straciła. Tak wiem że teraz jest przywrócony do rotacji, tylko że to już "za późno i nie to samo". Wróci się jak nową mapę dadzą może na chwilę. Ten obecny event pewnie mi się naturalnie wypełni na wyzwaniach w tym tygodniu. Ekspedycji nie robię. Edytowane poniedziałek o 12:362 dni przez Kangus
Opublikowano poniedziałek o 13:162 dni 38 minut temu, Kangus napisał(a):Ja w zeszłym tygodniu spadłem, bo nie było czasu grać, w tym się fartem udało.Wczoraj wieczorem byłem 16 na tej liście o jakieś kilkadziesiąt-kilkaset punktow przed trzema pozycjami podemną xD. No nic - spróbuję to utrzymać, może się uda może nie, a potem koniec zabawy w wyzwania i odstawienie ARC na dłużej. Niestety w wyzwaniach też jest nuda, bo ciągle to samo + bez sensu to zrobione że każdy poziom ma dokładnie te same wyzwania, przez to większym problemem jest znalezienie lobby gdzie ludzie nie będą ci podkradać ARC niż sama realizacja. Do tego ostatnio mam problem z wbiciem na wydarzenia na których da się wbić wynik. Np w tym tygodniu nie było mnie nigdy wtedy kiedy była burza na tamie albo spaceporcie żeby wysoko wbić huski. Closed gate robiliśmy raz z synem(ofc najpierw 3 kiepskie lobby, potem też średnie, wbiliśmy ledwo 9k i skończyliśmy zabawę, a kiedy były wcześniej rocketeery to miałem te ok 30k nabite). Leaperów nawet nie zrobiłem bo się też nie składało, generalnie bardzo słaby tydzień :). Pół biedy że sie udało wbić przyzwoicie shreddery na 30k, ale też najpierw próbowałem sporo razy solo i wszyscy je łotali, fartem jak w dwójkę poszliśmy z synem to lobby było prawie puste i 30k wleciało.Do tego ani ostatni projekt, ani event niczego w praktyce nie zmieniły w samej grze. Od kiedy wyrzucili cold snapa to gra za dużo straciła. Tak wiem że teraz jest przywrócony do rotacji, tylko że to już "za późno i nie to samo". Wróci się jak nową mapę dadzą może na chwilę. Ten obecny event pewnie mi się naturalnie wypełni na wyzwaniach w tym tygodniu. Ekspedycji nie robię.Też luzuję po zakończeniu "sezonu" (w sumie i tak grałem 5h tygodniowo). Dla mnie to będzie taka gra żeby co jakiś czas wbijać i sprawdzić co pozmieniali, z dysku nie usuwam. Wczoraj jak wbiłem po dłuższej przerwie to sobie pomyślałem robiąc próby, że gra nadal sprawia fun, chyba przez ten gun feeling, jest wyraźna różnica między działaniem, przeładowywaniem i odrzutem każdej pukawki. No i te wybuchy jak się biega i strzela z Hullcrackera, czasami się robi taki dym po wystrzale, że ledwo widać cel, wszystko to buduje świetny klimacior.