Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 17 minut temu, Kangus napisał(a):To nie miało być tak że drugi wipe pozwalał nadgonić pozostałe po tej ostatniej zmianie(czyli 5 pkt za 3 bańki i jeszcze dodatkowe 5 pkt za chyba kolejne 3?)? Stash jak mówisz.Pod warunkiem, że w pierwszym zrobiło się departure. Zrobili ukłon dla tych, którzy wcześniej po prostu nie zdążyli zebrać tych 5M i mieli kasę np tylko na 2 skill pointy. Sam jestem ciekaw czy opcja nadrobienia pojawi się kiedyś dla tych co w ogóle nie byli tym zainteresowani.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ok, czyli trzeba było zrobić i tak obie ekspedycje. Oni mają takie te komunikaty czasem pogmatwane że nic z nich nie wynika. Już o tym ze changelogi są pisane bez wielu zmian nie mówiąc...
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tylko dla tych co przystąpili do ekspedycji ale zabrakło im kasy na te 5 punktów.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Co do stasha to już wiem, że faktycznie1 godzinę temu, smallv86 napisał(a):Jak grasz bez pierwszego wipe to nie dostaniesz 10 punktów ani 24 miejsc w ekwipunku tylko 5 i 12.To, że miejsc będzie 12 w ekwipunku to wiem, ale myślałem, że zaległe 5 pkt do umiejętności można kupić. To nawet jest sensowne, ponieważ jeśli zrobiło się 1 ekspedycję, a nie robi się 2 to 12 miejsc + te % do kury, zdobywania expa i napraw ponoć się traci, ale te dodatkowe 5 pkt do umiejętności już nie.Teraz tak czytam i faktycznie jest tak jak piszesz Smallv86, do kupienia są zaległe punkty, których się nie wykupiło. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez melkorr