Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 34 minuty temu, tomkill napisał(a):Ten ARC Raiders ciekawszy niz battlefield 6 ?Przede wszystkim to kompletnie inna gra i nie jest fpsem tylko z 3 osoby. Ja osobiście nie jestem battlefieldowy, tylko CoDowy, ale CoD to tragedia, więc spróbowałem AR i nie żałuję. Jak nigdy nie grałeś w takie gry to musisz wiedzieć, że to nie jest zwykła strzelanka, gdzie wychodzisz na mapę i na okrągło zabijasz i się respisz. Jak zdobędziesz jakąś kozacką broń i zginiesz to tracisz ją i cały sprzęt który miałeś na sobie. Na początku to boli, z czasem jak masz więcej kasy to bardziej to spływa po człowieku. A jak masz blueprinty na dobre bronie to sam je sobie produkujesz, jeśli masz ma odpowiedni materiał do tego, bo tam wychodzisz na mapę i szabrujesz, w wolnej chwili strzelasz do maszyn i ludzi. Edytowane 14 godzin temu14 godz. przez Wooyek
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 54 minuty temu, easye napisał(a):Ciężki? granatami, zamknąłeś się gdzieś - opowiadaj!Czy wy gracie na jakimś hardzie? Wszystko idzie łatwo ubić, blue gate, bombardier chodzi na dole przy samochodach, hullcraker i 50 ammo do niego, strzelasz 2 razy i uciekasz czekając jak wystrzeli 3 rakiety. Jak ktoś potrzebuje pomocy to zapraszam. Zółta gwiazdka to najlepsze miejsce gdzie się można schować, zielony okrąg to tam spawnuje się bombardier.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Co do swoich plusów dodałbym AUDIO. To jak można tu grać na dzwiek to coś pięknego. Nie ma chyba drugiej takiej gry. Zamykasz oczy i doskonale wiesz co sie dzieje wokół.Wczoraj piękne rajdy, zero pvp, czysta wspolpraca w walce z arcami. Nawet jeden dobry ludek rzucil plan na broń a nastepny podzielił się Wataha. I tak to ja mogę grać;)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Bombardiera polecam zaczynać tak, że póki nie atakuje rzucacie na niego te bomby przyklejane zdalnie aktywowane :). Już na starcie będzie ładnie podgryziony, potem mozna nawalać tymi zielonymi magnetycznymi, które są dostępne i u sprzedawcy i nie trzeba do nich mieć blueprinta. Na surveyora wystarczą dwie te zdalnie detonowane bombki, podkradasz się, rzucasz i po nim :).Szkoda że tej niebieskiej przyklejanej nie ma u handlarza. Deadline wsadzili(to też powinno załatwić bombardiera na raz, tylko że nie założysz tego z bezpiecznej odległości raczej), a tego nie. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Kangus