Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Wersja PC waży 26GB strasznie mało , jest pobrane i czeka aż wrócę z pracy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Polecam pobawic się podmianą naszych głosów w ustawieniach. Dobra beka.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 31 minut temu, Amer napisał(a):Wszyscy mają tutaj wspólnego wroga, więc nic nie stoi na przeszkodzie by mierzyć się z nim ramie w ramię.Teraz miałem taką sytuację, znalazłem gościa, zaproponowałem mu pójście do windy. Poszliśmy sobie, wezwaliśmy windę, po czym dostałem strzała w plecy od kogoś innego, ale zdążyłem się wczołgać do windy i spierniczyć A właśnie odblokowałem nowy region, pustynne miasto.1 minutę temu, Kolos28 napisał(a):Źle coś sprawdzam czy tylko jest cyfrowe wydanie?Tylko cyfra.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Podobają mi się te spotkania z innymi graczami zwłaszcza w solo, nigdy nie wiesz co im przyjdzie do głowy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. GOTY gra, niech mnie chuj, wpadłem teraz w tym zasypanym mieście na dwóch chłopów z mikrofonami, z każdym sobie pogadaliśmy, życzyliśmy sobie powodzenia, a z jednym uciekłem metrem xd Coś cudownego te interakcje.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Mi chłopaki w CSie też życzą powodzenia na MIKROFONACH.Później jak przegrywamy to tylko powtarzają jak bardzo rukali moją matkę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 16 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Do BF6 tez tak walił po godzinie gry, a jak sie skończyło.W Battlefielda mam rozegranych ponad 50 godzin. Różni nas to, że ja walę do gry, a ty walisz na pada, nie jesteśmy tacy sami.Coś chyba serwery nie wyrabiają, bo mam błąd matchmakingu. Czas doładować Dualsense, hihi. Odblokowałem zadania związane z niszczeniem Arców, trochę się cykam, ale trzeba przełamać strach
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. gracie solo czy trio? solo jeszcze nie grałem ale wiem że matchuje trójki oddzielnie a solo oddzielnie i to są 2 różne doświadczenia;) w sensie kompan cię zawsze może podnieść a samemu to możesz się conajwyzej doczołgać do windy :p
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Gram solo. I matchmaking jest jednakowy dla wszystkich, więc gra próbuje łączyć na podstawie liczebności oddziałów. Może się więc zdarzyć, że zagrasz solo, a trafisz na duety, albo trójki.A solo kompan Cię nie podniesie, ale przeciwnik z dobrym sercem może
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Widzę że kreator ludzika to tylko presety kilkunastu mord oraz ciało grube lub chude. Troszkę bida pod tym względem ale gameplayowo wygląda bardzo spoko. No i jest swoiste post apo, kusi nie powiem ale poczekam aż pierwsze spusty w gacie nad grą przeminą i przyjdzie otrzeźwienie w postaci rzetelnych recenzji za jakiś czas.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No nic kupiłem i najwyżej się zwróci albo utopi 150 zł (to też nie fortuna) beta druga nie wciągnęła pierwszą nawet trochę ale może będzie dobra odskocznia od BFka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to wycena skórek. Gra kosztuje 179 złotych, a te bundle w sklepiku są o 89 złotych, no trochę nie halo. To nie jest gra free to play, ale podobno w The Finals obniżyli w końcu ceny. Albo niech pójdą drogą Helldivers 2 i walutę premium umieszczą do zdobycia na rajdach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Walutę premium zdobywasz w season pass, a ten jest za darmo ale nie wiem czy następne też będą.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedne mają być, inne nie. Moim zdaniem w płatnej grze powinni trochę stonować z tymi cenami, niech maksymalnie 6 dych te bundle kosztują, a nawet 4 dychy.