Opublikowano wczoraj o 05:41 1 dzień Vox Machina GOTY, nie pamiętam kiedy ostatni raz wciągnąłem 3 sezony jakiegoś serialu na binge watchingu. A kto jeszcze nie widział, to niech koniecznie nadrobi też Mighty Nein.
Opublikowano wczoraj o 07:22 1 dzień 1 godzinę temu, Badus napisał(a):Mighty Nein.Dzięki, sprawdzę. Szkoda, że tylko jeden sezon
Opublikowano wczoraj o 07:40 1 dzień Dwa pierwsze ep z nowego sezonu obejrzałem no i zajebiste jak cała reszta wcześniej. Mighty Nein również polecam.
Opublikowano wczoraj o 15:12 1 dzień Vox Machina... A kiedy ja to widziałem?! O kurnia, ze 3 lata temu na pewno. I chyba kończyłem drugim sezonem. Wychodzi na to, że trzeba powoli s03 ,,VM" zacząć oglądać. Ma to ,,coś" swój urok, ale pamiętam że sezon drugi odtrącił mnie ze względu na... cholercia: zbytnią oryginalność. Ciekawe i piękne Uniwersum (przynajmniej od ogólnej gatunkowej strony, no i z perspektywy szaty graficznej), ale czegoś mi tu jednak brakowało. No, może seansik kolejnych epków to wszystko rozwieje. :D P.S. Jack Ryan - Wojna Duchów: można oglądać bez znajomości tego Uniwersum, bo wiem, że chyba jest serial i jakieś filmy z cyklu również. Akcyjniak jako taki? :D
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Co do Vox Machiny, napisy są strasznie ugrzecznione. Lektor wali wulgaryzmami, a w napisach nic. Dobrze, że nikt nie wpadł na pomysł dubbingowania tego. Tak, lektor mi tam nie przeszkadza, tak mi zostało po oglądaniu przez lata filmów i seriali w TV.