January 8, 20223 yr Animacja zaebista, ale ten arc akurat do mnie nie trafia Bardziej czekam na następny
January 10, 20223 yr No i doczekałem się. Nie wiem czy nie najlepszy odcinek w całym anime. A na pewno top3. Animacja walki to zupełnie inny level. Do tego story też konkretne. Wild af
January 24, 20223 yr 8 godzin temu, sprite napisał: JA PIERDOLE KOLEJNY EP PETARDA 10/10. Łapie oddech i odpalam jeszcze raz. Niedługo biorę się za oglądanko drugiego sezonu. Ktoś mi wytłumaczy o co tutaj chodzi? Oni zrobili odcinkowy anime z całego filmu Mugen train? Bo z tej rozpiski tak wynika
January 24, 20223 yr Lipa, ale po przeczytaniu mangi to i tak poczekam na cały sezon. Sporo zajebistych walk się szykuje,
January 25, 20223 yr Ufotable Gdyby zlecić im do roboty komedyjkę shoujo to równie dobrze można skazać ich na śmierć, tak te skurwesyny lubią dłubać przy animacji. 8 epów nadgoniłem i jest naprawdę w pytę.
February 6, 20223 yr Najnowszy odcinek to nowa skala epickości i jakości audiowizualnej. To już definitywnie najlepszy ep w całym anime. Cały seans oglądałem na bezdechu na stojąco + ciary na całym ciele. Tego spektaklu nie da się opisać słowami.
February 7, 20223 yr No to została historia rodzeństwa, chwila w lecznicy, spotkanie na szczycie i kolejny rok czekania.
February 7, 20223 yr 1 godzinę temu, sprite napisał: Ej, wrzucaj w spoilery takie rzeczy. Nie każdy czytał mangę. A po uj, jak to tylko logiczny ciąg zdarzeń, który można przewidzieć nawet po pierwszym sezonie. Ed. 11 odcinek ma mieć podobno 45 minut
February 8, 20223 yr Musze sie zgodzic ze audiowizualnie byl to jeden z najlepszych epow anime jakie w zyciu widzialem. Ufotable daje rade, wiekszosc anime od nich lubie.
February 10, 20223 yr Trochę męczy bułe ten drugi sezon (EDA). Ciągle ta sama miejscówka i walka ciągnąca się przez kilka odcinków, no ile można. Do pierwszego nie ma startu moim zdaniem
February 10, 20223 yr 38 minut temu, number_nine napisał: Ciągle ta sama miejscówka Poczekaj na ostatni sezon
February 10, 20223 yr 3 godziny temu, Shen napisał: Pchasz sie w minusy kolego z taka opinia. To straszne XD
November 15, 20222 yr Tylko 2 lata po premierze https://moviesroom.pl/newsy/filmy/film-demon-slayer-mugen-train-zadebiutuje-w-polskich-kinach-do-zobaczenia-juz-w-grudniu/