Opublikowano 27 grudnia 20222 l Jaka beka z niebieskich życiowych przegrywów bez gier, kumpli, dziewczyn i rodziny, którzy Święta spędzili plując żółcią w CW To jest dramat, klapki znowu pod choinką zamiast wymarzonego Xboksa znalazły majtki cottonworld od mamy i lepę na ryj od pijanego starego
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Zachęcony pierwszym God of Warem na PC postanowiłem dać Sony kolejny kredyt zaufania kupując "Uncharted: Dziedzictwo złodzieja" i "Horizon: Zero down". Coś mi mówi, że przejdę więcej gier Sony na PC niż większość tutaj wojujących klapów przeszła w ogóle
Opublikowano 27 grudnia 20222 l 8 godzin temu, Wieslaw napisał: pan sony powiedział Karolowi, że ps5 to konsola 4k60fps i wbił sobie chłopak, że jego monitor komputerowy PC 1080p 60Hz używany z ps4 nie sprosta zadaniu wyświetlania obrazu z potężnego małża Przecież nie masz PS5, a na xboxie grasz prawie tyle samo co ja. Bo nie ma w co. Jesteś dla mnie żywym dowodem na bezzasadność kupna Xboxa A z tym monitorem, to taka półprawda, bo faktycznie nie mam, ale ostrzę sobie zęby na Inzone. Ot co
Opublikowano 27 grudnia 20222 l Pięknie jak xboty z braku gier na xsmiecia płacą Panu Sony 3 i pół bomby za stare gierki na PC
Opublikowano 28 grudnia 20222 l 21 godzin temu, Shago napisał: Zachęcony pierwszym God of Warem na PC postanowiłem dać Sony kolejny kredyt zaufania kupując "Uncharted: Dziedzictwo złodzieja" i "Horizon: Zero down". Coś mi mówi, że przejdę więcej gier Sony na PC niż większość tutaj wojujących klapów przeszła w ogóle Cos mi mowi ze wiekszosc tutaj wojujacych klapow to juz zapomniala o tych 3 retro klasykach nad ktorymi sie spuszczasz jakby to byl 2014 rok zawsze bawi jak jakis bot (w tym konkretnym przypadku jeszcze pisior ) chce wbijac szpileczki ze ogrywa sztosy z sonki na pececie. Jednoczesnie przyznajac ze sony robi najlepsze gry a stara kurwa z redmond nie ma nadal niczego do zaoferowania. Nie zmieniajcie sie. A z reszta jak wy macie sie zmienic, do zmian potrzeba jakiegos bodzca a z xboxem pod telewizorem tylko kurwa marazm i smutek
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Bardzo dobrze, niech zielona frajernia kupuje sobie na pc gierki z 2018 za 350 zl i funduje kosnolowym nadgraczom nowe sztosy tak się kończy głupota kiedy zaufałeś xkurwie, a jesteś zmuszony ogrywać na konkuterku gry sony z poprzedniej generacji za pełną cene
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ogrywa w lepszej jakości a i na komputerku nie trzeba się modlić żeby konsola nie odleciała z wycia. Wy za pacze i remastery płacicie więcej aby dobre Sony odblokowało wam funkcje na konsoli za którą zapłaciliście xD Edytowane 28 grudnia 20222 l przez Szymek
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ja ostatnio kupiłem, a raczej dostałem za darmo przy zakupie procesora, remaster Uncharted. i muszę wam powiedzieć że czuje się strasznym frajerem, że ogrywam sobie ostatnią przygodę Nathana w lepszej jakości niż wyznawcy konsoli kiedykolwiek będą w stanie.
Opublikowano 28 grudnia 20222 l 2 godziny temu, schabek napisał: Cos mi mowi ze wiekszosc tutaj wojujacych klapow to juz zapomniala o tych 3 retro klasykach nad ktorymi sie spuszczasz jakby to byl 2014 rok zawsze bawi jak jakis bot (w tym konkretnym przypadku jeszcze pisior ) chce wbijac szpileczki ze ogrywa sztosy z sonki na pececie. Jednoczesnie przyznajac ze sony robi najlepsze gry a stara kurwa z redmond nie ma nadal niczego do zaoferowania. Nie zmieniajcie sie. A z reszta jak wy macie sie zmienic, do zmian potrzeba jakiegos bodzca a z xboxem pod telewizorem tylko kurwa marazm i smutek Widzę, że e-koledze wjechało za mocno z tymi "najlepszymi" grami . Owszem, za God of War kudosy pod każdym względem: optymalizację, dopracowanie itp. itd. Ale takie "Uncharted 4" to póki co jakiś słaby żart z grafiką niezbyt powalającą (Obok "Gears 5" na PC to nawet nie stało. Oczywiście wszystko prawilnie i bez kompromisów: każdy suwak na Ultra) i animacjami z czasów PS3/X360. Tym dzbanom z Naughty Dog nawet rozdzielczości w przerywnikach nie chciało się dopasować i podczas filmików jest 16:9 z pasami po bokach, a w 21:9 sama gra. Tutaj mogę przyznać rację Mendrkowi: ta gra idealnie nada się jako zapomoga. I mówię to jako posiadacz PS3 i Uncharted 2 i 3 na płytkach do tej pory. Skąd zatem było tutaj tyle zachwytów? Nie wiem, ale do końca jeszcze trochę mam, się okaże. 2 godziny temu, PanKamil napisał: Bardzo dobrze, niech zielona frajernia kupuje sobie na pc gierki z 2018 za 350 zl i funduje kosnolowym nadgraczom nowe sztosy Horizon kupione na STEAM za 79zł, a kolekcja "Uncharted: Dziedzictwo Złodziei" za 150zł . Obie w jakości, jakich klapy nigdy nie widziały na wyjących konsolkach Edytowane 28 grudnia 20222 l przez Shago
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał xd
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ładnie trzeba mieć zrytą banie ciągłym wpierdolem swojej sekty aby trzymć screeny sprzed lat mające uderzyć w innych uzytkoników nadstation Tak sie kończy kiedy wkraczasz do zielonej sekty i twoja psychika jest narażona na ciągłe kompromitacje, przegrane, poniżenia. Edytowane 28 grudnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Nie pierdol, ten screen wjechał jak złoto przecież xd @PanKamiloczywiscie trzymanie screenów to sekciarstwo w czystej postaci. Nie tak jak pisanie że jeśli gra dla dzieci wyjdzie na inny kawałek plastiku to marka plejstulejszyn utraci duszę
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Zapomniałem, że mówimy o zielonym kurwidołku. Brak gier, ciągły wpierdol, sekciarstwo i teczki ze screenami od 2010 jak w SB boże, jakie popierdolone życie mają te boty Edytowane 28 grudnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 28 grudnia 20222 l wrzucenie screena, którego znalazłem w wyszukiwarce forumkowej w 10 sekund to sekciarstwo i zryta bania ale pisanie że Playstation straci duszę jak God of War i Uncharted wyjdzie na PC to już normalne zachowanie. Nie zmieniaj się nigdy Kamil. Jesteś zdecydowanie najwierniejszym kundlem schabka, gotowym bronić go nawet gdy on sam się kompormituje xd
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Korzystanie w wyszukiwarki forum dla klapka to hakerstwo lub czarna magia to ja się nie dziwię, że te głupolki w ciężkim szoku, że schabek po raz kolejny okazuje się klaunem bez honoru
Opublikowano 28 grudnia 20222 l 16 minut temu, ASX napisał: wrzucenie screena, którego znalazłem w wyszukiwarce forumkowej w 10 sekund to sekciarstwo i zryta bania ale pisanie że Playstation straci duszę jak God of War i Uncharted wyjdzie na PC to już normalne zachowanie. Nie zmieniaj się nigdy Kamil. Jesteś zdecydowanie najwierniejszym kundlem schabka, gotowym bronić go nawet gdy on sam się kompormituje xd wyszukiwarki xd typ ma screeny na kompie ułozone alfabetycznie aby lizać rany powstałe po tym jak xkurwa rok po roku dostaje wpierdol od nadstation "kundel" mocne słowo jak na kogoś kto ma w mosznie jajecznice i nie bierze udziału w console wars bo się tego brzydzi Edytowane 28 grudnia 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 28 grudnia 20222 l nie biorę udziału w console wars, bo nie muszę. Trochę głupio kłócić się o to która konsola wyciąga 2 fpsy więcej lub która ma lepsze "exy", jeśli mam PC, który pod względem mocy zjada obie te konsole razem wzięte i na którego ostatecznie lądują wszystkie te mityczne "exy" zarówno z Xboxa jak i Playstation. Kiedyś być może zmądrzejesz i to zrozumiesz.
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PC xD Poczytalem ostatnio dzial pctowy i co tam sie odje.buje to jest ku.rwa dramat lucki. Typy kupily karty za 10k zl i w KONCU CYBERPUNK chodzi plynnie ale jest sprawdzane codziennie po 50x czy nie dropnie dwie klatki, inny sie czai jak niedzwiedz w truskawkach bo jeszcze za drogo no ale jak spadnie do 8900 to bedzie OKAZJA, temu od sluchania cewek i z natrectwami pokazywalo w cyferkach taktowanie 4,9 wiec wymienil topowy procesor na jeszcze bardziej topowy i teraz ma 5,0 i juz go nie swedzi z tylu glowy, gierki to tylko 4k 120 klatek i KONIECZNIE dlls, bez dlls nie ma gierek. Wiec pamietajcie konsolorze obejsr.ani, ze niezbedny element do waszej pasji to wcale nie telewizor za 7k i konsola za 3k tylko zestaw PE CE za 20k. I gejpas za 4zl.
Opublikowano 28 grudnia 20222 l Ale weź wejdź w tematy o gierkach na forum i zobacz jak wiele jest podobnych gadek. Po premierze każdej gierki jest morze postów o tym jak u kogo gra wygląda, komu dropi, w performance nie da się grać, tylko 60 klatek ale detali mało. Konsolorze też mają dużo problemów
Opublikowano 29 grudnia 20222 l W dniu 27.12.2022 o 20:30, Mendrek napisał: Przecież nie masz PS5, a na xboxie grasz prawie tyle samo co ja. Bo nie ma w co. Tak samo nie kupiłem dacii duster i nie jadam margaryny. To nie znaczy, że dacia duster jest szczytem technologii, margaryna darem niebios, a małż nadaje się do 4k60. Odpowiednio - szrot, trucizna, nieprawda. Co do drugiego logicznego fikumiku - Kaczyński to prawie mąż stanu. Podaj swój gamertag to zweryfikujemy. Edytowane 29 grudnia 20222 l przez Wieslaw
Opublikowano 29 grudnia 20222 l 17 godzin temu, Mejm napisał: PC xD Poczytalem ostatnio dzial pctowy i co tam sie odje.buje to jest ku.rwa dramat lucki. Typy kupily karty za 10k zl i w KONCU CYBERPUNK chodzi plynnie ale jest sprawdzane codziennie po 50x czy nie dropnie dwie klatki, inny sie czai jak niedzwiedz w truskawkach bo jeszcze za drogo no ale jak spadnie do 8900 to bedzie OKAZJA, temu od sluchania cewek i z natrectwami pokazywalo w cyferkach taktowanie 4,9 wiec wymienil topowy procesor na jeszcze bardziej topowy i teraz ma 5,0 i juz go nie swedzi z tylu glowy, gierki to tylko 4k 120 klatek i KONIECZNIE dlls, bez dlls nie ma gierek. Wiec pamietajcie konsolorze obejsr.ani, ze niezbedny element do waszej pasji to wcale nie telewizor za 7k i konsola za 3k tylko zestaw PE CE za 20k. I gejpas za 4zl. Piszesz tak jakby ten problem nie dotyczył konsolowców. Wystarczy wejść w dowolny temat jakieś gierki, by przeczytać jak przez kilka stron posiadacze obu sprzętów omawiają różnicę między trybem z rozdzielczością a klatkami, dyskutują nad spadkami framerate, VRR, wpływie FSR, doczytywnaniu LOD i migotaniu tekstur na trzecim planie. Także może i jest w tym pewna mądrość i dobrze robisz że wciąż siedzisz na PS3 Mejm i omija cię cały ten "fun" z rozterek konsolowców którzy nie wiedzą co wybrać wyższą rozdziałke czy 60 klatek.