Opublikowano 3 października 20243 paź No tak to na pewno wina Xboxa że twój kolega gra w symulator wędkarstwa
Opublikowano 3 października 20243 paź Hehe lubię ten przesadyzm. Różnica między konsolami to kilka tytułów, ale "nie ma w co grać na Xboxie" Zaraz wyskoczy jakiś ananas i powie że cały rok napierdala w exy
Opublikowano 3 października 20243 paź Ja jestem ciekaw czy oni sami wierzą w te historię które opowiadają
Opublikowano 3 października 20243 paź Zesrało się i tyle, temat jest jeden i ten sam i wszyscy głośno mówią o XSX że już pogrzebany i na Chuj tyle firm kupiło? Żadna nic nie robi hahaha a Gearsy nowe za 3 lata idź pan w chuj
Opublikowano 3 października 20243 paź Jedyne co dobre w ostatnim czasie na Xboxy, to porty strategii z PC (które na konsoli nikogo), no i co z tego, że Showcase był fajny, jak kolejny z rzędu rok do dupy. Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Hehe lubię ten przesadyzm. Różnica między konsolami to kilka tytułów, ale "nie ma w co grać na Xboxie" Zaraz wyskoczy jakiś ananas i powie że cały rok napierdala w exy Kilka tytułów, które akurat ludzie ogrywają, bo są duże.
Opublikowano 3 października 20243 paź Spencer dostał gag order i już nie pokazuje japy na twitterze, ale po cichu do gamepassa wrzucił wołanie o pomoc
Opublikowano 3 października 20243 paź 3 minutes ago, KrYcHu_89 said: Kilka tytułów, które akurat ludzie ogrywają, bo są duże. No Sony cos sie nie chwali wynikami astrobot
Opublikowano 3 października 20243 paź 6 minut temu, Ryuk napisał(a): No Sony cos sie nie chwali wynikami astrobot Nie musi bo rynek juz do nich nalezy z większych graczy Astro splatynowalem
Opublikowano 3 października 20243 paź 15 minutes ago, Donatello1991 said: Astro 3 bańki już na pewno zeszło. Na bank
Opublikowano 3 października 20243 paź astrobota nawet jakaś indie 2d zelda w 20fpsach rozpierdoliła xDD klapy to są antygracze jednak
Opublikowano 3 października 20243 paź 27 minut temu, Ryuk napisał(a): Na bank Wiem jaka to strona, korzysta z niej jakoś 1% graczy, Wukong ma 24k (nie wiem, czy Chińczycy wiedzą, że ta strona istnieje), czyli mniej. Spiderman 2 180k, a sprzedało się więcej niż 11 milionów, bo tyle to było po 4 miesiącach od premiery dawno temu, więc wydaje się, że 2-3 mln Astrobotów leciutko. A czemu 1% spytacie? A bo Astro Playroom ma tyle (a liczba użytkowników to 598k, widać też na tym czarno na białym, jak wielu ludzi z PSN ID posiada PS5, bo ten portal był popularny w czasach PS3, teraz są lepsze i więcej np. Exo).
Opublikowano 3 października 20243 paź A właśnie Wukong którego ogrywałem wyszedł w końcu na XSX? Czy też tej gry tam nie ma??
Opublikowano 3 października 20243 paź 2 hours ago, KrYcHu_89 said: Astro Playroom ktory byl za darmo na ps5 sprzedal 65mil? Klapy to serio zamiast mozgu zelek maja
Opublikowano 3 października 20243 paź Typ nie złapał żartu na poziomie przedszkolnym i coś pisze o mózgu
Opublikowano 3 października 20243 paź Zieloni wiedzą, że w abonamencie się nie liczy. Także jak wyskoczą z wynikami Indiana czy inny Gufnofild to wiedzmy, że liczba sprzedanych kopii wynosi 0.
Opublikowano 3 października 20243 paź 20 minutes ago, jimmy said: Typ nie złapał żartu na poziomie przedszkolnym i coś pisze o mózgu Jimmy ty z milosci to Sony grasz ostatio W 3 gry MS, 1 Nintendo, jakas gowno karcianke i Astro bot
Opublikowano 3 października 20243 paź 15 minut temu, Ryuk napisał(a): jakas gowno karcianke Halo, moderacja, proszę wyjebać tego bezgusta z foruma
Opublikowano 3 października 20243 paź 2 godziny temu, Ryuk napisał(a): Jimmy ty z milosci to Sony grasz ostatio W 3 gry MS, 1 Nintendo, jakas gowno karcianke i Astro bot @jimmy w wowa grasz nowy dodatek? Czy zlicza Ci tylko acziki z gildii, która gra, mimo, że Ty skończyłeś kilka lat temu? :):)
Opublikowano 4 października 20244 paź 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): @jimmy w wowa grasz nowy dodatek? Czy zlicza Ci tylko acziki z gildii, która gra, mimo, że Ty skończyłeś kilka lat temu? :):) Tak, gram w nowy dodatek. Wróciłem sobie po wielu latach zachęcony pomysłem na tę sagę i powrotem Metzena. Jest bardzo spoko i klimatycznie. Szkoda tylko, że sam gameplay to już średniowiecze
Opublikowano 4 października 20244 paź Kolejny mocarny tytuł na Sonke na dniach, a na xboxie bez zmian
Opublikowano 4 października 20244 paź Ta plejkurewka kiedyś dobije do 90? może na laptopie ta produkcja rozwinie skrzydła bo na ps5 to wiadomo jak jest jeśli chodzi o technikalia