Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No tak to na pewno wina Xboxa że twój kolega gra w symulator wędkarstwa 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Hehe lubię ten przesadyzm. Różnica między konsolami to kilka tytułów, ale "nie ma w co grać na Xboxie"

Zaraz wyskoczy jakiś ananas i powie że cały rok napierdala w exy ;)

Opublikowano

Ja jestem ciekaw czy oni sami wierzą w te historię które opowiadają

Opublikowano

Zesrało się i tyle, temat jest jeden i ten sam i wszyscy głośno mówią o XSX że już pogrzebany i na Chuj tyle firm kupiło? Żadna nic nie robi hahaha a Gearsy nowe za 3 lata idź pan w chuj

Opublikowano

Jedyne co dobre w ostatnim czasie na Xboxy, to porty strategii z PC (które na konsoli nikogo), no i co z tego, że Showcase był fajny, jak kolejny z rzędu rok do dupy. 

Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Hehe lubię ten przesadyzm. Różnica między konsolami to kilka tytułów, ale "nie ma w co grać na Xboxie"

Zaraz wyskoczy jakiś ananas i powie że cały rok napierdala w exy ;)

Kilka tytułów, które akurat ludzie ogrywają, bo są duże. 

Opublikowano

Spencer dostał gag order i już nie pokazuje japy na twitterze, ale po cichu do gamepassa wrzucił wołanie o pomoc

maxresdefault.jpg

Opublikowano
3 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Kilka tytułów, które akurat ludzie ogrywają, bo są duże. 

No Sony cos sie nie chwali wynikami astrobot 

Opublikowano
6 minut temu, Ryuk napisał(a):

No Sony cos sie nie chwali wynikami astrobot 

Nie musi bo rynek juz do nich nalezy z większych graczy 

Astro splatynowalem 

Opublikowano
15 minutes ago, Donatello1991 said:

Astro 3 bańki już na pewno zeszło.

Na bank

image.thumb.png.cf82b14b8b1311818509069207105ebe.png

Opublikowano

astrobota nawet jakaś indie 2d zelda w 20fpsach rozpierdoliła xDD klapy to są antygracze jednak :)

Opublikowano
27 minut temu, Ryuk napisał(a):

Na bank

image.thumb.png.cf82b14b8b1311818509069207105ebe.png

Wiem jaka to strona, korzysta z niej jakoś 1% graczy, Wukong ma 24k (nie wiem, czy Chińczycy wiedzą, że ta strona istnieje), czyli mniej. Spiderman 2 180k, a sprzedało się więcej niż 11 milionów, bo tyle to było po 4 miesiącach od premiery dawno temu, więc wydaje się, że 2-3 mln Astrobotów leciutko. 

A czemu 1% spytacie? A bo Astro Playroom ma tyle (a liczba użytkowników to 598k, widać też na tym czarno na białym, jak wielu ludzi z PSN ID posiada PS5, bo ten portal był popularny w czasach PS3, teraz są lepsze i więcej np. Exo). 

image.thumb.png.27cc15457699eba152cfd05bfece8033.png

Opublikowano

A właśnie Wukong którego ogrywałem wyszedł w końcu na XSX? Czy też tej gry tam nie ma??

Opublikowano
2 hours ago, KrYcHu_89 said:

Astro Playroom ktory byl za darmo na ps5 sprzedal 65mil? :dynia:  Klapy to serio zamiast mozgu zelek maja 

Opublikowano

Typ nie złapał żartu na poziomie przedszkolnym i coś pisze o mózgu :obama: :kekw:

Opublikowano

Potężny Astrobot wpływa na psychikę każdej grupy społecznej!:fsg:

Opublikowano

Zieloni wiedzą, że w abonamencie się nie liczy. Także jak wyskoczą z wynikami Indiana czy inny Gufnofild to wiedzmy, że liczba sprzedanych kopii wynosi 0.

Opublikowano
20 minutes ago, jimmy said:

Typ nie złapał żartu na poziomie przedszkolnym i coś pisze o mózgu :obama: :kekw:

Jimmy ty z milosci to Sony grasz ostatio

image.png.720215b31ab61b375acb3171ec07d88a.png

W 3 gry MS, 1 Nintendo, jakas gowno karcianke i Astro bot :dynia: 

Opublikowano
15 minut temu, Ryuk napisał(a):

jakas gowno karcianke

Halo, moderacja, proszę wyjebać tego bezgusta z foruma

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał(a):

Jimmy ty z milosci to Sony grasz ostatio

image.png.720215b31ab61b375acb3171ec07d88a.png

W 3 gry MS, 1 Nintendo, jakas gowno karcianke i Astro bot :dynia: 

@jimmy w wowa grasz nowy dodatek? Czy zlicza Ci tylko acziki z gildii, która gra, mimo, że Ty skończyłeś kilka lat temu? :):) 

Opublikowano
9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):

@jimmy w wowa grasz nowy dodatek? Czy zlicza Ci tylko acziki z gildii, która gra, mimo, że Ty skończyłeś kilka lat temu? :):) 

Tak, gram w nowy dodatek. Wróciłem sobie po wielu latach zachęcony pomysłem na tę sagę i powrotem Metzena. Jest bardzo spoko i klimatycznie. Szkoda tylko, że sam gameplay to już średniowiecze

Opublikowano

Kolejny mocarny tytuł na Sonke na dniach, a na xboxie bez zmian:)

Przechwytywanie.JPG.0ae7c9a9a0f1f3ae3cbb3700911a4b8c.JPG

Opublikowano

Ta plejkurewka kiedyś dobije do 90? :) może na laptopie ta produkcja rozwinie skrzydła bo na ps5 to wiadomo jak jest jeśli chodzi o technikalia :)