Opublikowano 3 sierpnia 20222 l deebil ciesze się, ze śledzisz moje posty w innych tematach i tak bardzo cię interesuje w co gram. W sumie to tez jakaś forma obcowania z naszym hobby, dla ciebie pewnie jedyna
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 55 minut temu, Paolo de Vesir napisał: nie grają jak liściu. Ty pało, po kiego chuja masz mnie w znajomych na Sonce żeby teraz forumowiczów kłamać? 31 minut temu, knotek napisał: Kolegę liścia kilka razy opierdoliłem Prosiłem żebyś zamknął ryja bezbeczny pioterze. A ty nadal jak niewolnik siedisz i smuty walisz. Ić stont
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Ty pało, po kiego chuja masz mnie w znajomych na Sonce żeby teraz forumowiczów kłamać? jesteśmy w CW, tu jestem tylko ja vs wy (bo jak mi dobrze zaskoczy to jeszcze botom cisnę)
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Miło że partacze z $orry przyznali kolejny raz nie są w stanie konkurować z jakością i popularnością gier MS oraz nie mają jak konkurować z NADPASSem bo śmieć plus przez ponad 8 lat ledwie dobił do 3mln (ps now, śmieć plus tier 2 i 3) tak ledwie 3mln vs 25mln Mela na ryj od Ryna prosto w ryje klapów, przejebane macie chłopaki....i tak od 2005
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 17 hours ago, Soul said: I tak do końca roku jak nie dłużej Do końca roku do Gamepass trafią: -A Plague Tale: Requiem (Day one, na plejkę za ponad dwie bomby) -Scorn (Day one) -Valheim (day one) -Somerville (day one) -High on life (day one) -Warhammer Darktide (day one) -Pentiment (day one) -Persona 5 Royal więc pjerdolisz kolego
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 43 minuty temu, Czoperrr napisał: Do końca roku do Gamepass trafią: -A Plague Tale: Requiem (Day one, na plejkę za ponad dwie bomby) -Scorn (Day one) -Valheim (day one) -Somerville (day one) -High on life (day one) -Warhammer Darktide (day one) -Pentiment (day one) -Persona 5 Royal więc pjerdolisz kolego Lista wstydu i jeszcze ta persona 5, to jak bzykanie laski zaraz po kumplu, niby fajnie ale wiesz, ze coś jest nie tak
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Wszyscy szanujący się gracze czekają na najlepszą grę w klimatach nordyckich mitów, wrzucającą nas w okrutny i fascynujący świat Wikingów Oczywiście chodzi o sztosiwo Valheim w godpassie, niebieskie frajery bez rozumu i godności człowieka Bo na ragnacocka to już wszyscy się oficjalnie wykasztanili, DLC do gry sprzed 4 lat nikogo
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Jaka konsola taka gra o wikingach w abonamencie: Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 23 minuty temu, dee napisał: szanujący się gracze Czego nie rozumiesz w powyższym stwierdzeniu, pajacu? Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez dee
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Valheim Myślałem, że tylko debil ale jeszcze growe bezguście Myślałem, że są jakieś granice upodlenia i tego udawanego jaranka szrotami z gamepassa ale tylko jeden człowiek mógł przebić się z piwnicy prosto do szamba
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l jakie to szczescie, ze lisciu nie gra w gry i siedzi tylko w tym rezerwacie
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 34 minuty temu, LiŚciu napisał: Jaka konsola taka gra o wikingach w abonamencie: Przecież to wygląda gorzej niż Gothic 1. Typowa gra do Golda Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez izon
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: jakie to szczescie, ze lisciu nie gra w gry i siedzi tylko w tym rezerwacie ”Jutubek watcher” powiedział. Czuje się obnażony XD Nie dygaj, już pewnie są lets playe z wikinga na Xboxa.
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l jak kupisz tego toilet paper extreme to chociaż jakiś kontakt z grami będziesz miał w tym roku
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Jak Ci forumowi użytkownicy mówią żebyś wreszcie zdechł na forum to podpowiadam - mówią poważnie. Edytowane 3 sierpnia 20222 l przez LiŚciu
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Teraz, LiŚciu napisał: Jak Ci forumowi użytkownicy mówi żebyś wreszcie zdechł to podpowiadam - mówią poważnie. Izer0nek czuje na plecach oddech konkurencji w rywalizacji o tytuł najgłupszego człowieka w internecie
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Ale nie cytuj mnie więcej Ok? Idz czekać na valheim - sztosiwo w gamepassie
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l 5 minut temu, LiŚciu napisał: Ale nie cytuj mnie więcej Ok? Idz czekać na valheim - sztosiwo w gamepassie Izer0nek czuje na plecach oddech konkurencji w rywalizacji o tytuł najgłupszego człowieka w internecie
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l deebila ewidentnie przytłacza już tytuł nadwornego błazna ale niestety nawet wśród botów nie widać godnego następcy
Opublikowano 3 sierpnia 20222 l Valheim wygląda chujowo i nie będę w to grał bo to nie tytuł dla mnie ale gra jest mega popularna na PC o sporo graczy (powtarzam, graczy) cieszy się z jej zapowiedzi na Xboxa i Gamepass.