Opublikowano 9 października 20249 paź Ale odpuście temu Nintendowi to tylko tablet z guzikami kurwa to było przestarzałe na premierę @GearsUp ogarnij się trochę i zostaw tego Switcha w spokoju, zrobił ci coś?
Opublikowano 9 października 20249 paź 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wygląda gorzej niż na SD Digital Foundry twierdzi inaczej Lepsza wersja od PS4 a co dopiero SD Edytowane 9 października 20249 paź przez GearsUp
Opublikowano 9 października 20249 paź A to ten ziomeczek co jak wyszedł SD Oled to udowadniał wszystkim ze Śmieć Oled lepszy ma ekran. Wysyłał jakieś screeny z YouTuba że jakieś smugi huje muje
Opublikowano 9 października 20249 paź 5 minut i cyk, najlepsza wersja na SD Rozumiesz? 5 minut wystarczyło na rozjebanie przepłaconej wersji na Switcha w UWAGA 30 klatkach xDDDDD Ta konsola to eksperyment społeczny, na szczęście swojego sprzedałem. Najgorsza konsola Nintendo jaką posiadałem, kompletna strata czasu. Switch2 już nie będzie świeży i będzie szybciutki realitycheck - jak sprzeda 30 milionów w 5 lat to będzie sukces. Ale będzie WiiU2
Opublikowano 9 października 20249 paź 26 minut temu, GearsUp napisał(a): Pytam czy da się grać w takiej kratkownicy No właśnie. Da się czy się nie da? Oto jest pytanie.
Opublikowano 9 października 20249 paź Nie no sprzętowo to jest kurwa profanacja, plastikowa deska z bazaru. W dodatku sprzedawana z wadą fabryczną przez 7 lat Do tego kilka różnych modeli na wyciągnięcie kasy, oczywiście do dnia dzisiejszego bez jakichkolwiek obniżek (OLED chyba dalej 1700zl xd) Do tego gierki siedmioletnie bez żadnych obniżek. Część gier która działa jak zwyczajne guwno na Switchu. Ostatnio Sony pokazało siura fanom, ale kochane N ma siura wepchanego po same jelita od dawna
Opublikowano 9 października 20249 paź 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): 5 minut i cyk, najlepsza wersja na SD Rozumiesz? 5 minut wystarczyło na rozjebanie przepłaconej wersji na Switcha w UWAGA 30 klatkach xDDDDD Ta konsola to eksperyment społeczny, na szczęście swojego sprzedałem. Najgorsza konsola Nintendo jaką posiadałem, kompletna strata czasu. Switch2 już nie będzie świeży i będzie szybciutki realitycheck - jak sprzeda 30 milionów w 5 lat to będzie sukces. Ale będzie WiiU2 Nie rozśmieszaj mnie, każdy kto posmakował pisi gejmingu wie, że nic nie jest tak oczywiste na komputerkach dlatego powstała PC Wiki żeby pece małpy pół dnia spędzały na grzebaniu w plikach bo to jest solą użtkowania tego sprzętu. Spędzisz pół dnia coś wgrywając, potem się okaże, że gra crashuje albo te mody są niekompatybilne przez środowisko Linuxa Najlepsza wersja na Switchu - wkładasz carta i grasz z najlepszym AA przygotowanym przez profesjonalne studio a nie amatorów spoceńców
Opublikowano 9 października 20249 paź Wkładasz karta i grasz w najlepsze wersje Nawet aliasingu nie potrzeba gdy każdy obiekt na ekranie składa się z 10 pikseli. Spoiler dobra, już przestaję, chciałem pogirsować trochę ze screenami z pizdy wyciągniętymi, ale w rzeczywistości to nie takie fajne bo ten arbuz intelektu i tak znajdzie jakiś powód, dlaczego takie gówno jest najlepsze
Opublikowano 9 października 20249 paź 30 FPSów, ale pewnie do ciebie to nie dociera skoro intelektualnie przerasta cię podmiana kilku literek w pliku tekstowym. Switch? Zwykła kurwa z najgorszą biblioteką i najgorsza przenośna wersją Aliena. 30 FPSów XDDDD
Opublikowano 9 października 20249 paź Słabe przykłady Bzdur, na tych screenach wersje Switchowe prezentują się dobrze, czekam na screena z Ark Evolved
Opublikowano 9 października 20249 paź Niech już dają tego SwitchaU, bo psychika już siada, żeby multiplatformami walczyć o Switcha xDD.
Opublikowano 9 października 20249 paź Choroba niestety. Kto o zdrowych zmysłach gra w 2024 na tym śmieciu od Nintendo? XD
Opublikowano 9 października 20249 paź Wolfenstein 2 na Switchu prezentuje się dobrze - powiedział gira. Dwie tabletki witamin dziennie i dużo marchewki, marchewka dobra na oczy - powiedział lekarz okulista.
Opublikowano 9 października 20249 paź 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): 30 FPSów XDDDD Durniu najpierw upierasz się przy rozdziałce nie mając pojęcia, że niższe rozdzielczości przy obecnie zaawansowanych technikach mogą prezentować lepszy image quality od wyższych rozdziałek a teraz idziesz w zaparte w te klatki. No to cię uświadomię, że stałe 30 wpływa na lepszy komfort z gry niż spadające 60 dlatego obecnie posiadacze PS5 grają w Silent Hill 2 w 30 żeby nie tracić RT bo dla ogólnego odbioru gry lepiej jest go mieć niż nie mieć. 30 fps w survival horrorze to jeszcze nie horror
Opublikowano 9 października 20249 paź 720p/30 gahahah Nie no, szkoda mi cię Gears. Przypominasz mnie jak miałem 15 lat i byłem zaciekłym fanbojem Nintendo (ale wtedy jeszcze coś znaczyli). Ja zaś się wyleczyłem, a ciebie dalej męczy ta choroba.
Opublikowano 9 października 20249 paź 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): przy obecnie zaawansowanych technikach te techniki są na switchu?
Opublikowano 9 października 20249 paź 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): A mimo to wersja SD rozjebana nizsza rozdzielczością, gorsza jakością grafiki i połowa framerate wygral ten kto bardziej przegrał życzę sukcesów w walce z chorobą Gears; wiem że z tego wyjdziesz
Opublikowano 9 października 20249 paź Układ potężnej NVIDII na Switchu 2 a pozostałe przenośniaki na rynku zostaną w ciemnej dupie z bieda układami amd i ich technikami, które są dzisiaj w powijakach
Opublikowano 9 października 20249 paź W ogóle, oczami wyobraźni widzę jak w 2026 na SteamDecku 2 ludzie zachwycają się GTA VI, a GearsDown w kaftanie ogrywał będzie GTA V w 30 klatkach i mówił jak to Nintendo rozjebało wersję z PS3.
Opublikowano 9 października 20249 paź Tu pięknie Aleksis wyjaśnił Praktycznie w każdej grze na UE te same stuttery co na PC są na konsoli, ale przez to, że na konsoli, raz - masz mniej klatek, dwa - ludzie nie widzą spadków z 60 do 40 fps (a co dopiero micro stutter) to się wydaje, że na konsolach tego nie ma na tym silniku. Jedi Survivor, Dead Space, Hogwarts Legacy, teraz SH2, stuttering jest i na PC i na konsoli. To tak odnośnie tego mitu, że na PC to UE=stutter, na konsoli płynniutko. Są tak samo, tylko na konsolach nikt na to nie zwraca uwagi i przez mniejszą ilość klatek są mniej widoczne.
Opublikowano 9 października 20249 paź 3 minuty temu, tjery napisał(a): Tu pięknie Aleksis wyjaśnił Praktycznie w każdej grze na UE te same stuttery co na PC są na konsoli, ale przez to, że na konsoli, raz - masz mniej klatek, dwa - ludzie nie widzą spadków z 60 do 40 fps (a co dopiero micro stutter) to się wydaje, że na konsolach tego nie ma na tym silniku. Jedi Survivor, Dead Space, Hogwarts Legacy, teraz SH2, stuttering jest i na PC i na konsoli. To tak odnośnie tego mitu, że na PC to UE=stutter, na konsoli płynniutko. Są tak samo, tylko na konsolach nikt na to nie zwraca uwagi i przez mniejszą ilość klatek są mniej widoczne. A w filmiku z Dead Space