Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
53 minuty temu, izon napisał:

Czyli jak dla zboczeńców tylko biednych? :(

kurwa jeszcze jedno słowo

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 628 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
38 minut temu, Bzduras napisał:

Xeno szkalują ludzie bez gustu, konsol i tacy, co odpuścili sobie granie jak nie ma męskich kolan w okolicy - od razu wiadomo, że quality gierka! :nosacz3:

inch oddał Ci nie tylko kolana, także możecie wspólnie wyruszyć w męska przygodę w poszukiwaniu smoczych kul :shieeet:

7D9C3563-77AC-42E3-B378-644AC1D4EDA1.jpeg

9 minut temu, 20inchDT napisał:

kurwa jeszcze jedno słowo

No przestraszyłbym się fest na miejscu robocika :kekw:

Opublikowano

w tym roku na pc:

ghost of tsushima

god of war

spiderman

returnal 

sackboy

uncharted

czyli z exow na ps5 zostalo:

Ratchet & Clank: Rift Apart
Demon's Souls (remake)
Astro's Playroom

swietna konsola :)  jednak trzeba bedzie zrobic upgrade smoka do RTX 4090 i cieszysc sie grami od ms, sony i emulatorami nintendo :master:

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Najlepiej jak podczas walki czasem krzyczą "We will defeat you with the power of friendship" xD Co te mangoz(pipi)y to ja nie wiem. Ogólnie jRPG dobry, ale jakby wyszedł w 2000 roku. Mamy 2022 rok i FF7R pokazał jak powinnien wyglądać jRPG (a raczej action RPG, bo te archaiczny gatunek to już niech umrze), a nie jakieś chibi ludziki i wciskanie guzików QTE podczas walki jak w jakiejś grze muzycznej.

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

inch oddał Ci nie tylko kolana, także możecie wspólnie wyruszyć w męska przygodę w poszukiwaniu smoczych kul :shieeet:

Zacytuję wieszcza narodu niebieskiego: co ty pierdolisz człowieku

Opublikowano

Gość pisze o smoczych kulach bo żyje traumą jak mu stary do wanny wchodził :sonkassie:

Opublikowano
1 godzinę temu, WisnieR napisał:

FF7R pokazał jak powinnien wyglądać jRPG (a raczej action RPG, bo te archaiczny gatunek to już niech umrze) (...) i wciskanie guzików QTE podczas walki jak w jakiejś grze muzycznej.

Co ty człowieku pierdolisz za farmazony XDD

ostatnio suavek wyjasnił to gówno

Cytat

Nie cierpię, gdy gra nachalnie marnuje czas gracza jakimiś niepotrzebnymi mechanikami, bądź rozwiązaniami, wprowadzonymi ewidentnie po to, żeby sztucznie wydłużyć rozgrywkę, ograniczyć możliwości gracza, lub nieudolnie ukryć jakiś loading.

Gram obecnie w FFVII Remake i choć ogólnie tytuł mi się podoba, tak coraz mocniej zaciskam zęby za każdym razem, gdy moja postać spowalnia w tryb chodu, bo akurat trwa dialog, powoli przeciska się przez jakieś wąskie przejścia, które za cholerę nie wiem, czemu służą, albo mozolnie czołga się przez szyb wentylacyjny.

A gracz nie może zrobić sobie przerwy, wyjść na czas loadingu itp. tylko musi tę gałkę wychylać w konkretnym kierunku, bo postać sama do przodu nie pójdzie.

No super "gra", ten FFVII, ale jasna cholera testuje nieźle granice mojej cierpliwości...

Typowy klapers. Destiny, division i jakas filmowa gierka, zeby sie nie zmeczyc

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

Co ty człowieku pierdolisz za farmazony XDD

ostatnio suavek wyjasnił to gówno

Typowy klapers. Destiny, division i jakas filmowa gierka, zeby sie nie zmeczyc

Ff7 gowno obesrane wyjasnione. Oryginał wcale nie jest lepszy, trzy razy zaczynałem, najdalej na druga płyte zaszedlem. Fenomen tej czesci to jakis zart.

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, ze ten ff7r jest w sumie podobny do tego co robi sie w xeno tylko final jest obciety z jakiejkowiek głębi i systemów. Pewnie typ lubi napierdalac w ten kwadrat zamiast auto attacku i lepiej sie czuje, bo "macha" mieczem az mu sie pasek napelni :balon:

Opublikowano

FF7 to mega mroczna i klimatyczna przygoda z wybitnym i bardzo przystępnym systemem materii. Nie kumam jak można się od tego odbić jeśli chociaż troche lubi się jrpgi. Do tego nieoczywista fabuła, wspaniały świat który zjada kotopiczki z Xeno na śniadanie.

Obrażać ff7 a jednocześnie patrzyć jak chłopek macha sam mieczem po to by czekać aż będzie można wcisnąć B to jakiś nieśmieszny żart. 

Opublikowano

HAHAHAHHA FAJNAL MEGA MROCZNA HAHAHA ZARAZ SKISNE

fabuła napisana przez dziewczynki zbierajace podpisy dla greenpeace

oczywscie lisciu broni filmowego finala jakie to kurwa prze-wi-dy-wal-ne

Opublikowano

Wypowiadałem się o grze z 97 roku. Remake ocenie jak wyjdą wszystkie cześci chłopcze. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

bardzo przystępnym systemem materii.

*mega prostackim dla nie-graczy zeby sie nie pogubili

to jeszcze gorzej dla ciebie bo ten oryginal to kasztan. napierdalanie "x" przez cala gre na tym zlamasie dualszrocie. Tyle jest warty ten turowy system walki od japonczykow

Opublikowano

Klaperskie zdobywające wiedzę o grach z prasy specjalistycznej 

comment_1659699044kPq8JoZhny358ILEMiXvQI

Edytowane przez dee

Opublikowano

Przygoda w ponurym świecie w którzy rządzki bezduszna korporacja > bieganie po kolorowych mapkach ze zwierzątkami

Opublikowano

chuja sie znasz lisciu, ale to musialbys najpierw zagrac w jakas gre, a nie wspominac co bylo w 97

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

HAHAHAHHA FAJNAL MEGA MROCZNA HAHAHA ZARAZ SKISNE

fabuła napisana przez dziewczynki zbierajace podpisy dla greenpeace

oczywscie lisciu broni filmowego finala jakie to kurwa prze-wi-dy-wal-ne

Chłop naćpany, jak ff7 mroczne, to w Xenogears nigdy nie grał od mistrza Takahashiego:banderas:

Dobrze, że nintendo wzięło go pod swoje skrzydła i dalej może tworzyć perełki. Miał jedno potkniecie z xeno2, ale się zrehabilitował w trójeczce:obama:

Opublikowano

ten ff7 istnieje tylko dlatego, bo scenariusz xeno byl za mroczny na finala xDD Na szczescie te japonskie dzbany pozwolily mu zrobic swoje ip.

Opublikowano

W Xenogeras grałem w okolicach premiery ale tylko kilka H bo musiałem płytke oddać. Było w chuj dobre i nie wiem czemu nie wróciłem.

Na store nie ma bo bym już dawno na Vicie grał. 

Opublikowano
1 godzinę temu, knotek napisał:

Gość pisze o smoczych kulach bo żyje traumą jak mu stary do wanny wchodził :sonkassie:

Oj Pioterek nieładnie mieć takie myśli o użytkownikach z forum. Fuj, niedobry Pioter! :dog:

18 minut temu, 20inchDT napisał:

ten ff7 istnieje tylko dlatego, bo scenariusz xeno byl za mroczny na finala xDD Na szczescie te japonskie dzbany pozwolily mu zrobic swoje ip.

ja pierdole skończ :facepalm::facepalm: Serio nikogo poza kilkoma zboczeńcami nie interesuje ta mangozjebolina.

2 godziny temu, WisnieR napisał:

Najlepiej jak podczas walki czasem krzyczą "We will defeat you with the power of friendship" xD Co te mangoz(pipi)y to ja nie wiem.

Amen.

Opublikowano

Wchodze do tematu i od kilku stron jebanie na Nintendo przez glownie botów czyli chyba pogodzili się z porażka XSX już zero kłótni, argumentów, dostali sromotny wpierdol od Sony i zmiana frontu :D jakie to piękne, z dumą zaraz odpalam konsolkę wszak 2 tyg urlopu się zaczynA :sonkassie: