Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak tam byczQ?

6 grudnia będzie za to My First Gran Turismo xD, trzeba przyznać, że z pompą to 30lecie :niki:

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

6 grudnia będzie za to My First Gran Turismo xD, trzeba przyznać, że z pompą to 30lecie :niki:

Nic nie muszą. Zaraz zapowiedź końca produkcji napędów do konsoli i klapy jeszcze podziękują.

Opublikowano

Rocznica nie rocznica, niewolników trzeba chłostać. Sony się nie pierdoli z dostarczycielami kapitału :kekw:image.thumb.png.5c837f699097518e6a0619e338f60002.png

Opublikowano

Nie nie, to nie jest możliwe. To tylko z Gamepassa wypadają gry szybko i nagle, zawsze wtedy kiedy ktoś planował ograć 

Opublikowano

Spokojnie, wklepie się kod na magic eye i nawet nie zauważysz braku kilku gierek.

Magic Eye to sony od dawna klapom penetruje, nawet bez kodów.

Opublikowano

Mnie rozpierdalają ci imbecyle co kupują slimki dla napędu, potem szukają jeleni na niby to digital :D 

Edytowane przez Assassins_78

Opublikowano

Tymczasem koleś wczoraj pokazał mi zdjęcie, że z tego ukraińskiego sklepu kupił trzy napędy za 590zł każdy (w przeliczeniu) i właśnie mu dojechały. Sony rucha polaka aż miło a ten jeszcze się cieszy, że tak fajnie jest i super bo 30 lat temu jechał rowerem po gran trusimo.

Opublikowano

No i najważniejsze że sytuacja z napędami się rozwiązała. Wystarczy do Pro dokupić Slimke i wyjąć napęd.

Uniwersum klapów 

Opublikowano

Szkoda że z mózgiem tak nie można zrobić więc dla klapersów nie ma nadziei :/

Opublikowano

Ale to dobrze, że nie ma nic nowego na PlayStation :dunno: można sobie na spokojnie popatrzeć jak stare gierki wyglądają na wybrakowanej PRO konsoli 

Opublikowano
Hardware Sales
  • Switch OLED – 56,691
  • Switch Lite – 21,460
  • Switch – 13,550
  • PS5 – 25,860
  • PS5 Pro – 6,824
  • PS5 Digital Edition – 5,476
  • Xbox Series X – 2,017
  • Xbox Series S – 1,278
  • Xbox Series X Digital Edition – 1,041
  • PS4 – 57

I tyle jeżeli chodzi o sprzedaż prosiaka w JP

Opublikowano
43 minuty temu, GearsUp napisał(a):
Hardware Sales
  • Switch OLED – 56,691
  • Switch Lite – 21,460
  • Switch – 13,550
  • PS5 – 25,860
  • PS5 Pro – 6,824
  • PS5 Digital Edition – 5,476
  • Xbox Series X – 2,017
  • Xbox Series S – 1,278
  • Xbox Series X Digital Edition – 1,041
  • PS4 – 57

I tyle jeżeli chodzi o sprzedaż prosiaka w JP

Prawie 7k pojebów oby w Pl było mniej tyc świrów :/

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Jak to mawiał śp. bluber - tylko zera nie mają hejtera. :obama: 

image.thumb.jpeg.f9a09638c943e403f3affe238fbdfbfc.jpeg

Ej, gdzie można zgłosić, że jakiś typo się pode mnie podszywa lol?

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ej, gdzie można zgłosić, że jakiś typo się pode mnie podszywa lol?

Po czym wnosisz, że się pod Ciebie podszywa ... Hę ??

Opublikowano

Muszę powiedzieć, że historia ciekawa z tym kolesiem, wypowiada się jak Ja zanim się urodziłem i nienawidzi z jakiegoś powodu Choroszczy, nie grał w Gran Turismo, a konto zrobił 19 listopada i wyzywa Paola z PSX, wspaniałe community na tym PPE  https://www.ppe.pl/spolecznosc/2112037/Krystian89PL/komentarze.html?page=2:niki:

20 minut temu, Assassins_78 napisał(a):

Po czym wnosisz, że się pod Ciebie podszywa ... Hę ??

Nick taki podobny :D. Nie no żarciki, zwykła zbieżność pewnie.