Opublikowano 3 stycznia3 sty 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): skośnooki wyłączył znaczniki i nie było opcji włączenia. mapa zasrana ikonkami mapa zasrana ikonkami które sam sobie umieszczasz KREATYWNOŚĆ big N a potem zrobimy to samo na tej samej mapie tylko dodamy że doczepiasz guwno do kija
Opublikowano 3 stycznia3 sty I jeszcze to " o kurwa podziemia?! Tam jest cała mapa ( kompletnie pusta ) geniusze!"
Opublikowano 3 stycznia3 sty kurła weszłem na drzewo i tam jabko a ono spadło i ja go do ognia i mam jabko pieczone
Opublikowano 3 stycznia3 sty Chłopaki nie ma nic złego w tym że nie rozumiecie geniuszu nintendo. Od małp też nie wymagam niczego oprócz jedzenia bananów
Opublikowano 3 stycznia3 sty No, ale ten Xenoblade co wyjdzie to kusi. Tam jestem w stanie wybaczyć głupotę czerwonych.
Opublikowano 3 stycznia3 sty ja poszłem tam do góry a tam zimno i kurde co robić no to ubrałem kurtkę i nie było już zimno 10/10
Opublikowano 3 stycznia3 sty W grach sony nie ma co liczyć na taką mechanike bo gramy grubymi c0rwami
Opublikowano 3 stycznia3 sty 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): ja poszłem tam do góry a tam zimno i kurde co robić no to ubrałem kurtkę i nie było już zimno 10/10 Zakładam się, że przeciętny klap albo bot nie wpadłby na to żeby na pustyni pozostawać w cieniu albo oblewać się wodą
Opublikowano 3 stycznia3 sty Teraz, GearsUp napisał(a): Zakładam się, że przeciętny klap albo bot nie wpadłby na to żeby na pustyni pozostawać w cieniu albo oblewać się wodą a weź nawet mi nie mów, weź sobie wyobraź co by było w przypadku dziennikarzy growych. Jak tu kurwa ocenić BOTW gdy widziałeś tylko jaskinie, w której się budzisz kreatywność w pisaniu niektórych recenzji przebija kreatywność samego cudownego Nintendo
Opublikowano 3 stycznia3 sty Znając forumowe klapy (chłop nie umiał założyć broni w bloodbornie ) wydaje mi się że wyjście z tej jaskini to byłby max
Opublikowano 3 stycznia3 sty 55 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): wytłumacz mi skąd masz nadwyżkę bananów po prostu nie jestescie zbyt madre, wiec nie ma was za co nagradzac 50 minut temu, Pupcio napisał(a): W grach sony nie ma co liczyć na taką mechanike bo gramy grubymi c0rwami dokladnie. Aloha sama sie ogrzeje warstwa sadła jak na foczke przystało
Opublikowano 3 stycznia3 sty Teraz, Krzysztof93 napisał(a): przylazł najebany stary i zepsuł atmosferę świąt to wracaj do niego i daj odetchnac forum
Opublikowano 3 stycznia3 sty Godzinę temu, GearsUp napisał(a): Zakładam się, że przeciętny klap albo bot nie wpadłby na to żeby na pustyni pozostawać w cieniu albo oblewać się wodą xDDDDDDD litości a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? jebani geniusze
Opublikowano 3 stycznia3 sty Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? jebani geniusze jak się halabarda psuje to podnosisz inną broń, łyso ci?
Opublikowano 3 stycznia3 sty Krzysiu Paolo jara się pokemonami i girsami, serio chcesz siedzieć z kimś takim w ławce?
Opublikowano 3 stycznia3 sty 6 minut temu, Pupcio napisał(a): Krzysiu Paolo jara się pokemonami i girsami, serio chcesz siedzieć z kimś takim w ławce? człowieku, spędziłem 5 dni ze szwagrem co się jara FameMMA. Wytrzymam wszystko.
Opublikowano 3 stycznia3 sty 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Lepiej jarać się girsami niż zramolałym tatą Kratosem może i tak ale dla mnie to nadal pojedynek biegunki vs wymioty
Opublikowano 3 stycznia3 sty O tym właśnie mówie cały czas! xboty z klapami się kłócą która ich seria w ostatnich latach bardziej się zeszmaciła a nintendo? Nintendo jak to nintendo gra w swojej własnej lidze
Opublikowano 3 stycznia3 sty Znicz, kilka fajnych gier jest po tych 8 latach ale wykonanie konsoli to magia nintendo, już te chińskie retro konsolki za 200zł to sprzęty premium przy zniczu