Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

skośnooki wyłączył znaczniki i nie było opcji włączenia. 

mapa zasrana ikonkami :drakenope:

mapa zasrana ikonkami które sam sobie umieszczasz :drakeyeah:

KREATYWNOŚĆ big N 

a potem zrobimy to samo na tej samej mapie tylko dodamy że doczepiasz guwno do kija :pepegasm: 

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 630,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

kurła weszłem na drzewo i tam jabko a ono spadło i ja go do ognia i mam jabko pieczone :notlikethis:

Opublikowano

Chłopaki nie ma nic złego w tym że nie rozumiecie geniuszu nintendo. Od małp też nie wymagam niczego oprócz jedzenia bananów :)

Opublikowano

Wszyscy będziecie zbierać koroki aż będą wam się uszy trzęsły

Opublikowano

ja poszłem tam do góry a tam zimno i kurde co robić no to ubrałem kurtkę i nie było już zimno 
10/10

Opublikowano

W grach sony nie ma co liczyć na taką mechanike bo gramy grubymi c0rwami :/

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a):

ja poszłem tam do góry a tam zimno i kurde co robić no to ubrałem kurtkę i nie było już zimno 
10/10

Zakładam się, że przeciętny klap albo bot nie wpadłby na to żeby na pustyni pozostawać w cieniu albo oblewać się wodą

Opublikowano
Teraz, GearsUp napisał(a):

Zakładam się, że przeciętny klap albo bot nie wpadłby na to żeby na pustyni pozostawać w cieniu albo oblewać się wodą

a weź nawet mi nie mów, weź sobie wyobraź co by było w przypadku dziennikarzy growych. Jak tu kurwa ocenić BOTW gdy widziałeś tylko jaskinie, w której się budzisz :reggie: kreatywność w pisaniu niektórych recenzji przebija kreatywność samego cudownego Nintendo 

Opublikowano

Znając forumowe klapy (chłop nie umiał założyć broni w bloodbornie :dynia:) wydaje mi się że wyjście z tej jaskini to byłby max :)

Opublikowano
55 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):

wytłumacz mi skąd masz nadwyżkę bananów 

po prostu nie jestescie zbyt madre, wiec nie ma was za co nagradzac 
Nigdy się małpy nie nauczą kapitan bomba cytat - Obrazkowo ...

50 minut temu, Pupcio napisał(a):

W grach sony nie ma co liczyć na taką mechanike bo gramy grubymi c0rwami :/

dokladnie. Aloha sama sie ogrzeje warstwa sadła jak na foczke przystało

Opublikowano
Godzinę temu, GearsUp napisał(a):

xDDDDDDD litości

a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? :obama: jebani geniusze 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

a było już, że jak się palisz to wskakujesz do wody albo jesz jak jesteś głodny? :obama: jebani geniusze 

jak się halabarda psuje to podnosisz inną broń, łyso ci? 

Opublikowano

Krzysiu Paolo jara się pokemonami i girsami, serio chcesz siedzieć z kimś takim w ławce?  :)

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał(a):

Krzysiu Paolo jara się pokemonami i girsami, serio chcesz siedzieć z kimś takim w ławce?  :)

człowieku, spędziłem 5 dni ze szwagrem co się jara FameMMA. Wytrzymam wszystko. 

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Lepiej jarać się girsami niż zramolałym tatą Kratosem

może i tak ale dla mnie to nadal pojedynek biegunki vs wymioty 

Opublikowano

O tym właśnie mówie cały czas! xboty z klapami się kłócą która ich seria w ostatnich latach bardziej się zeszmaciła a nintendo? Nintendo jak to nintendo gra w swojej własnej lidze :banderas:

Opublikowano

Znicz, kilka fajnych gier jest po tych 8 latach ale wykonanie konsoli to

1401998606_by_pajacyk78_500.jpg?14035312

magia nintendo, już te chińskie retro konsolki za 200zł to sprzęty premium przy zniczu :jim: