Opublikowano 6 stycznia6 sty oni to robią dla zabawy don, przecież doskonale wiedzą że nintendo bóg. Najlepszy ten paolo co się miota jak węgorz i przenosi cw do tematu s2 haha ale gość jest tego znany! (patrz temat ps5 pro)
Opublikowano 6 stycznia6 sty 31 minut temu, Pupcio napisał(a): oni to robią dla zabawy don, przecież doskonale wiedzą że nintendo bóg. Najlepszy ten paolo co się miota jak węgorz i przenosi cw do tematu s2 haha ale gość jest tego znany! (patrz temat ps5 pro) Nie tylko Paolo, bo on już dawno zatracił się w odmętach "miękkiego CW" (TM jimson), ale kryśka na oparach sonytoniny to jest czyste złoto, którego chyba nikt się nie spodziewał xD
Opublikowano 6 stycznia6 sty Po tym co wypisywał o re0 jestem przygotowany na WSZYSTKO w jego wykonaniu
Opublikowano 6 stycznia6 sty Mówicie co chcecie, ale nie wierze nawet na sekundę, że chociaż powieka wam nie drgnie jak czytacie kolejne dyrdymały giry. Ja taki już mam styl, ugodowy w świecie, ostrzejszy w sieci, ale to jest forum dyskusyjne i nie będę gryzł się w język jak czytam pierdolenie tego chłopa. Nie jesteśmy dziećmi ani z gówna ulepieni, tylko twarde z nas chłopy zahartowane latami udzielania się tutaj. Z gówna to ulepiony będzie Switch2.
Opublikowano 6 stycznia6 sty Okropny pokaz bezguścia i niewiedzy, ale tak to jest jak się przedawkuje japońskie tygodniki o gierkach szukając kolejnego urojonego sukcesu $onki. Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Mówicie co chcecie, ale nie wierze nawet na sekundę, że chociaż powieka wam nie drgnie jak czytacie kolejne dyrdymały giry. Nie, ja też od zawsze marzyłem o noszeniu 16'' na plecach i nazywaniu tego handheldem, normalny zagrajmer
Opublikowano 6 stycznia6 sty Myślałem że tylko klapy naginają rzeczywistośc pod swoje tezy Ale kurwa fajnego szestnastocalowego przenośnego handhelda to nawet oni by nie wymyślili
Opublikowano 6 stycznia6 sty Cytat Jeszcze wracając do tego bo chyba nikt mnie nie zrozumiał. Nie napisałem, że stworzyło gatunek tylko, że wymyślili coś genialnego. No bo kto poda przykład klasycznej gry platformowej zamienionej na battleroyala, klasycznej gry wyścigowej zamienionej na BR. Jeżeli już wychodzi jakiś BR to z zamysłem, że nim będzie. Nintendo zrewolucjonizowało to w ten sposób jak nikt inny przed nimi nie zrobił. to nie może być na serio temat - wiadomy
Opublikowano 6 stycznia6 sty Na serio mordo Chłopy się zesrały bo ktoś chce grać na sprzęcie HYBRYDOWYM na podpiętym monitorze XD No jakby to wam powiedzieć. Po to Nintendo dało mi tą opcję żeby z niej korzystać.
Opublikowano 6 stycznia6 sty DoubleStandardsUp, a to jak odpowiadasz z czapy na kompletnie niezwiązane zagadnienia to po prostu jest wisienka na torcie.
Opublikowano 6 stycznia6 sty 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): niezwiązane zagadnienia Przykład czy tylko takie pierdolenie wowiarza? 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Powiedziałbym, że brak sensownych multiplatform był Nintendo na rękę, bo ich gry nie musiały z niczym konkurować, ale sytuacja można się pod tym względem diametralnie zmienić. Nigdy bym nie przypuszczał, że wreszcie uznasz wyższość Switcha ponad innymi platformami ale jednak doczekałem się tego dnia
Opublikowano 6 stycznia6 sty Paolo doskonale sobie zdaje sprawy z potęgi nintendo tylko ze strachu z nią walczy
Opublikowano 6 stycznia6 sty Rozmawiamy cały czas o tym, że problemem i pluciem w twarz będzie brak ZAMONTOWANEGO w Switchu2 OLEDa co dzisiaj jest już standardem nawet w budżetowej elektronice (uwaga, podkreślam mówimy o wbudowanym ekranie), a ty że co to za problem skoro można podłączyć konsole przenośną pod ZEWNĘTRZNY monitor 16”. Moze pora zmienić ksywę na AutyzmUp?
Opublikowano 6 stycznia6 sty 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Rozmawiamy cały czas o tym, że problemem i pluciem w twarz będzie brak ZAMONTOWANEGO w Switchu2 OLEDa co dzisiaj jest już standardem nawet w budżetowej elektronice (uwaga, podkreślam mówimy o wbudowanym ekranie), a ty że co to za problem skoro można podłączyć konsole przenośną pod ZEWNĘTRZNY monitor 16”. Moze pora zmienić ksywę na AutyzmUp? Jedno nie wyklucza drugiego. Nadal nie wiemy jaki ekran będzie w S2
Opublikowano 6 stycznia6 sty Rozmowa z tobą jest jak rozwiązywanie zadania typu: ”Maciek i Marek mieli po 3 jabłka, Jan III Waza zmarł w Sztokholmie, oblicz stężenie molalne hydroksyzyny”.
Opublikowano 6 stycznia6 sty Przecież to zawsze sprowadzi się do tego że N jest na górze Tak jak ten przypadek Obcy Izolacja, też było nieźle wtedy
Opublikowano 6 stycznia6 sty Człowieku najlepszy antylazaning Ciekawe czy gira dotykał się wczoraj jak napisałem, że DMC3 jest najlepsze na switchu
Opublikowano 6 stycznia6 sty Właściciele Maserati z pewnością rozpaczają, że po ulicy jeździ więcej Golfów z 99”.
Opublikowano 6 stycznia6 sty Hah w temacie N sekciarz Kryszak walczy z innymi sekciarzami pisząc o antykonsumenckim podejściu Kino Generalnie niepokojące jest tylko to że wobec Nintendo nie ma żadnych wymagań i oczekiwań xd może być LCD, jakaś kombinowana wsteczna, gry w 25 FPS, sklep działający jak guwno, wykonanie sprzętu jak z Temu, wady fabryczne itp Wszystko to jest do przełknięcia, byle był pamperek z wąsem albo skrzat z łukiem za 369zl
Opublikowano 6 stycznia6 sty 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Generalnie niepokojące jest tylko to że wobec Nintendo nie ma żadnych wymagań i oczekiwań xd może być LCD, jakaś kombinowana wsteczna, gry w 25 FPS, sklep działający jak guwno, wykonanie sprzętu jak z Temu, wady fabryczne itp Wszystko to jest do przełknięcia, byle był pamperek z wąsem albo skrzat z łukiem za 369zl Widzisz, trzeba to spensiemu pokazać i powiedzieć, że jak ma się goty gierki to nawet i taką kaszankę ludzie kupią z pocałowaniem ręki. Brak udziału w wyścigu szczurów o graficzkę wychodzi chinolom tylko na dobre, w końcu więcej opchniętych Switchy od PS2 o czymś świadczy
Opublikowano 6 stycznia6 sty Do waszych xboxów i sonek macie wymagania? Przecież łykacie wszystko jak pelikany a nawet gierek nie dostajecie w zamian
Opublikowano 6 stycznia6 sty 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): Widzisz, trzeba to spensiemu pokazać i powiedzieć, że jak ma się goty gierki to nawet i taką kaszankę ludzie kupią z pocałowaniem ręki Ano, na szczęście maszyna Phila już ruszyła i będzie strzelał gierkami teraz
Opublikowano 6 stycznia6 sty Xbox ma trudniej, bo mierzyć się musi z Xbox Tax od redakcji pełnych takich pupciów, gear i krychów. Przecież te karykatury graczy jedyne co widzą to ukochane logo, a dopiero później grę.