Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

a znicz 2 co tam? lcd, moc z 2015 i trzy i pół bomby za kilka portów z ps4? ale może Czezky dorzuci naklejki z pokemonami  :kekw:

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 679,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

hqdefault.jpg

4 minuty temu, Daddy napisał(a):

a znicz 2 co tam? lcd, moc z 2015 i trzy i pół bomby za kilka portów z ps4? ale może Czezky dorzuci naklejki z pokemonami  :kekw:

Opublikowano

Wow ale BESTIA! ciekawe jakie gry zaoferuje! xD Czasami zapominam że forumowicze 2025 to banda zagrywów którzy grają w graficzke a ich ulubione gry to codzik i asasyn. Zajmijcie się zmianą pieluch tatuśki a gry wideo zostawcie profesjonalistom bo żal na to patrzeć :)

Opublikowano

znicz 2

GgrkzShXkAA1pmi?format=jpg&name=900x900

jakieś randomy z lenovo

GgtREKUXgAAVojX?format=jpg&name=large

w tym nintnedo grubo, dalej era game boy color :reggie:

Opublikowano

Switch 1 dzisiaj:

image.thumb.jpeg.070f586423d6bda76438944b3c883c4d.jpeg\

image.thumb.jpeg.3948d12dca8a71fea377343fd4220c00.jpeg

XSX od zawsze na zawsze:

Opublikowano

Nie no, ten Switch2 to nawet śmieszne nie jest, to przykre że można tak potraktować swoich fanów. Jeszcze powinni opluwać nabywców przy kupnie, byłoby autentyczniej.

Przynajmniej pipcio niezagrożony, bo on tylko pierdoli o tym Switchu, duszy i zeldzie a sam gra na jebanym laptopie a o Nintendo dowiedział się w 2023. Karykatura gracza.

Opublikowano
21 minut temu, Daddy napisał(a):

Boję się, że kupię :p

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Nie no, ten Switch2 to nawet śmieszne nie jest, to przykre że można tak potraktować swoich fanów. Jeszcze powinni opluwać nabywców przy kupnie, byłoby autentyczniej.

Przynajmniej pipcio niezagrożony, bo on tylko pierdoli o tym Switchu, duszy i zeldzie a sam gra na jebanym laptopie a o Nintendo dowiedział się w 2023. Karykatura gracza.

Paolo gdy ja przeżywałem najlepsze zagrajmerskie lata zagrywając się w gry   PERŁY na konsoli WiiU to ty oglądałeś menu xboxa one a później płakałeś pod prysznicem bo znowu się dałeś nabrać na xboxa :dynia:

Teraz, Paolo de Vesir napisał(a):

Tylko SteamDeck.

Ten którego nie masz? SUPER SPRZĘT!

Opublikowano

Przecież Lenovo da jeszcze dwa tańsze modele, w tym jeden ze Steam OS więc do wyboru do koloru panie. 

A u Nintendo tylko hui do dupy

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Paolo gdy ja przeżywałem najlepsze zagrajmerskie lata zagrywając się w gry   PERŁY na konsoli WiiU to ty oglądałeś menu xboxa one a później płakałeś pod prysznicem bo znowu się dałeś nabrać na xboxa :dynia:

Ten którego nie masz? SUPER SPRZĘT!

O, prawie imponuje mi, że kupiłeś najchujowszą konsolę Nintendo w historii, ale ja mam godność :) 

Opublikowano

Przecież ty płacisz za abonament do wowa haha

Opublikowano
2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

i pomyslec, ze cyrk zalewski kaze sobie placic 60zl za bilet, kiedy tu mozna clowna za darmo poczytac

A co? Ktoś opisuje jak poświęca tysiące godzin w najchujowszych pokemonach na zbieranie shine’ów? :) 

Opublikowano

Płacić za gierkę, płacić za DLCki, płacić za remaster DLC, a do tego wszystkiego płacić co miesiąc abonament żeby pograć w tę grę, DLC i remaster DLC a potem komuś cokolwiek wypominać to trzeba mieć albo niezły tupet albo za słabe psychotropy.

Opublikowano

Przemawia przez was zazdrość. :)

Prawda jest taka, że WoW to jedna z najbardziej rewolucyjnych, kompletnych i wpływowych gier w historii, umiejscowiona we wspaniałym uniwersów i mi było dane doświadczyć jej wzlotów i upadków, a wam zostaje jedynie ból dupy i smieszkowanie, bo ominęło was tak wiekopomne doświadczenie. 

Nawet mi was trochę szkoda. Serio, serio. :( 

Opublikowano
25 minutes ago, drozdu7 said:

Przecież Lenovo da jeszcze dwa tańsze modele, w tym jeden ze Steam OS więc do wyboru do koloru panie. 

A u Nintendo tylko hui do dupy

Mam kupić podróbę Steamdecka zamiast Steamdecka? Nie, dziękuję lol

Opublikowano

Przecież to prawdopodobnie będzie tak samo funkcjonalne jak SD. Tylko mocniejsze.

Po drugie to masz wybór, nikt Ci nie narzuca.

Ja uważam że spoko ruch Lenovo że będą dwie wersje 

Opublikowano

Imo wszystkie 36 osób na świecie które to kupią będą zadowolone! :pawel: