Opublikowano 7 stycznia7 sty 12 minut temu, Pupcio napisał(a): Imo wszystkie 36 osób na świecie które to kupią będą zadowolone! Huj to kogo obchodzi ile osób kupi. Ważne żeby tym co kupili, dobrze się grało i tyle.
Opublikowano 7 stycznia7 sty 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Huj to kogo obchodzi ile osób kupi. Ważne żeby tym co kupili, dobrze się grało i tyle. A wiesz za kto nie kupi Switcha2? @Pupcio
Opublikowano 7 stycznia7 sty 12 minutes ago, Daddy said: Czezky wiedział co się świeci że zniczem 2 i już wcześniej usunął konto W sensie, że napędy do znicza 2 będą sprzedawane osobno?
Opublikowano 7 stycznia7 sty Godzinę temu, Homelander napisał(a): W sensie, że napędy do znicza 2 będą sprzedawane osobno? I cezky bedzie sprowadzal psim zaprzegiem z Laponii za cene 3 x wyzsza od deklarowanej, tylko po to, by kazdy gracz mogl sie cieszyc z nowego Mario. A wy i tak powiecie, ze oszukuje i chce na was zarabiac Edytowane 7 stycznia7 sty przez Pierre Deck
Opublikowano 8 stycznia8 sty Ja zaś znów podpiąłem BESTIĘ pod TV. 4K60? Klapy taką jakość to moooooże zobaczą na PS6, bo już teraz PS5”PRO” poniżone jak dziwka. Pokazalbym jak wyglądają na tym gry ale klapy zaczęłyby się wieszać. Chociaż w sumie…
Opublikowano 8 stycznia8 sty Czytam, że Black King-Kong dostał patcha na Pro i chodzi już w 45 fps w trybie balanced. Cudowna konsola :p
Opublikowano 8 stycznia8 sty Małpa zrewolucjonizowała mi gaming, a raczej wróciłem do starych pecetowych śmieci. Katastrofa na ps5. Pro to już w ogóle kpina. Taki XoX to była miazga.
Opublikowano 9 stycznia9 sty Premierę Pro zapamiętam na zawsze, bo pokazała mi jak niektórzy patrzą na markę i konsole oraz co mówią o branży, jak wiele rzeczy im przeszkadza, a potem kupują napęd za 200% ceny Forumek obnażony
Opublikowano 9 stycznia9 sty 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Premierę Pro zapamiętam na zawsze, bo pokazała mi jak niektórzy patrzą na markę i konsole oraz co mówią o branży, jak wiele rzeczy im przeszkadza, a potem kupują napęd za 200% ceny Forumek obnażony To te słynne głosowanie portfelem.
Opublikowano 9 stycznia9 sty 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Premierę Pro zapamiętam na zawsze, bo pokazała mi jak niektórzy patrzą na markę i konsole oraz co mówią o branży, jak wiele rzeczy im przeszkadza, a potem kupują napęd za 200% ceny Forumek obnażony Co prawda może PRO psuje trochę gry i odstaje od kilkuletnich PC, ale jest przynajmniej drogie.
Opublikowano 9 stycznia9 sty Sekta xbox będzie mieć direct z głównym daniem indiana ps5, a Sony dalej cicho.
Opublikowano 9 stycznia9 sty bo Xboxa kupujesz żeby grać, a za PlayStation płacisz żeby dawać się jebać i nie otrzymywać nic w zamian
Opublikowano 10 stycznia10 sty Tymczasem MS w 2025 planuje wydać: 1. Avowed 2. South of Midnight 3. Doom: Dark Ages 4. Fable 5. Outer Worlds 2 6. CoD 2025 7. Nowa gra ze styczniowego Directa + potencjalne inne projekty jak remake/remaster Oblivion, pełna wersja Towerborne itp. Jak to się wszystko pozmieniało przez te ostatnie 5-6 lat :p Edytowane 10 stycznia10 sty przez SnoD
Opublikowano 10 stycznia10 sty 9 godzin temu, Daddy napisał(a): Od produkcji ujowych gier do produkcji ujowych filmów i braku gier A po co ekranizować gry-filmy?
Opublikowano 10 stycznia10 sty 9 hours ago, Daddy said: Od produkcji ujowych gier do produkcji ujowych filmów i braku gier Po co mają wydawać gry na PS5 skoro za nich zrobi to Microsoft?
Opublikowano 10 stycznia10 sty W ogóle czekanie na cokolwiek od Sony, przecież te ich gry są tak nijakie jak się tylko da. Albo generyczne open-worldy jak Days Gone i Infamous albo jakieś biedazrzynki z konkurencji pokroju AstroBota. Bądźmy poważni, 1st party Sony martwe jest od lat tylko klapy tego nie widzą, bo nie mają żadnego punktu odniesienia, zakuci w swoich przekonaniach jak wujek z prowincji co to na jego wiosce wszystko najlepsze.
Opublikowano 10 stycznia10 sty "Dla takich gier kupuje się konsole" hasło klapów. Co w kontekście takich gier jak Spiderman 2, Horizon Forbidden West czy GoT brzmi jak jakiś trolling xd Ale jak ostatnio w temacie Nintendo wyniknelo że wartością już jest to że gra nie ukaże się nigdzie indziej to co się dziwić Grałem niedawno w Stellar Blade, byłem przy końcu, zacząłem grac w SH2 i już nie wróciłem. Dla mnie to poza fajnym systemem walki to nie ma tam ani jakiegoś porażającego designu lokacji ani nic, taki ulepek. Taki inny ulepek soulsowy czyli Lies of P, wcale nie jest gorszy, a pod względem spójności nawet i lepszy. No ale to multiplatforma więc nie ma się czym jarać
Opublikowano 10 stycznia10 sty Poczekajcie aż w Sony się połapią, że jak przeskakują Xboxa trzykrotnie pod względem sprzedaży konsol, to nie ma sensu ryzykować po 200-300 mln $ na pojedyncze blockbustery, bo swoje i tak zarobią na haraczu od sprzedaży gier third party Coraz bardziej prawdopodobne, że będą celowali w 2 gry na rok, później okresowo remastery tych samych gier. Właściwie to już się dzieje.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Switch 2 do XSX i jesteśmy zasypany świetnymi grami na kolejne, długie lata. PlayStation to powoli mem w branzy. Siła tej marki, przy tak miernej ofercie to jest fenomen ale to paliwo się w końcu skończy.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Switch 2 zapowiada się na najgorszy jakościowo hardware w historii gier gdzie bazowa wersja będzie sporo tańsza od będącej już 7 lat na rynku bazowej wersji poprzedniczki (disputable). To musi być jakiś eksperyment społeczny, bo nie wierzę żeby ktoś o zdrowych zmysłach, z nieprzymuszonej woli kupi takiego śmiecia.