Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 669,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

az sie nie chce wierzyc, ze sa gracze, ktorzy beda na lozu smierci i nigdy nie zagraja w gry z serii xeno. strasznie mi ich szkoda.

Skróciłem sobie czas życia o 20 godzin przy tym gunwie XC 2 :(

Opublikowano

Ej, ale jechanie po FF7 i pisanie o Xeno ze to lepszy jrpg to pierdolenie i brak ogar w gatunku. Zwłaszcza jak ktoś grę odpuszcza na drugiej płycie :kekw:

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Ej, ale jechanie po FF7 i pisanie o Xeno ze to lepszy jrpg to pierdolenie i brak ogar w gatunku. Zwłaszcza jak ktoś grę odpuszcza na drugiej płycie :kekw:

Tu nie ma co dyskutowac, xeno 3 jest po prostu lepsze. FF7 to jedna z najbardziej przereklamowanych gier w dziejach.

Opublikowano

Bzdura. Polecam grę skończyć i ocenić ponownie.

Na NS jest remaster jbc

Opublikowano

Mialem trzy podejścia, gra jest zbyt nudna, a przeszedłem chyba wszystkie jrpg warte uwagi z ery szaraka.

Opublikowano

Za duzo dobrych jrpgow skonczylem, moze w czasie premiery ff7 zachwycalo, ale jak sie za nie zabrałem po takich ikonach jak Xenogears, Chrono Cross, FFT, Sukiodeny czy Vagrant Story, no to nie dałem rady.

Opublikowano

No ja  jednak nie wierzę.. nazywanie FF7 nudnym.... co jak co ale to był od początku jrpg nastawiony na bardzo wartką akcję także to już pierdololo level hard.

Xenoblade Chronicles 2 / Funny - TV Tropes

Edytowane przez izon

Opublikowano

Chłopy się kłócą czy lepiej się podniecać chłopem przebranym za babe czy 9 latkami. Co za poyeby :pechowiec: prosze odizolować tych mangozjebów entuzjastów

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Chłopy się kłócą czy lepiej się podniecać chłopem przebranym za babe czy 9 latkami. Co za poyeby :pechowiec: prosze odizolować tych mangozjebów entuzjastów

Oczywiscie, ze 9 latki lepsze:sonkassie:

Opublikowano

Kuzwa Shen nie wierze co ty piszesz. Wymieniasz Vagrant, Chrono czy Xenogears a FF7 nudny i przereklamowany? Wyczuwam wielki trolling albo brak wysublimowanego gustu w czasach gdy w to grałeś. Teraz już chyba za późno i zostało stawianie na piedestale emocjonalnie chorych gier jak Xenoblade. 

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Kolego, przypominam że to gry japońskie więc szkalowanko jest nie na miejscu. Na razie skończy się na ostrzeżeniu słownym, ale mam cię na oku. :sonkassie:

Opublikowano

To jest właśnie tak zwana MROCZNA STRONA JAPONII :sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Kuzwa Shen nie wierze co ty piszesz. Wymieniasz Vagrant, Chrono czy Xenogears a FF7 nudny i przereklamowany? Wyczuwam wielki trolling albo brak wysublimowanego gustu w czasach gdy w to grałeś. Teraz już chyba za późno i zostało stawianie na piedestale emocjonalnie chorych gier jak Xenoblade. 

To tobie chyba nostalgia przesłoniła oczy.

Opublikowano
46 minut temu, LiŚciu napisał:

Bzdura. Polecam grę skończyć i ocenić ponownie.

Na NS jest remaster jbc

dobrze by bylo gdybys ty skonczyl ktorakolwiek z gier wymienionych przez shena zanim zaczniesz sie odzywac. Bronienie tej mielonki ff7 :kekw: jakiekolwiek xeno > ff7

Opublikowano

I jak tam konsolomaniacy? Jest ten pieprz czy nie? Kurwa, żeby nie było, poprawiam literki pięc razy, bo się najebałem,:sonkassie:

5b1df9726c9f47c82771.jpg

Opublikowano
1 hour ago, Donatello1991 said:

Przyjaciołom oddaje się co najlepsze. Tak też zrobiło ps5 dla pc. To żadna ujma. 

To teraz nagle ps i pc sa przyjaciolmi? :dynia:

Opublikowano
3 godziny temu, tjery napisał:

I jak tam konsolomaniacy? Jest ten pieprz czy nie? Kurwa, żeby nie było, poprawiam literki pięc razy, bo się najebałem,:sonkassie:

5b1df9726c9f47c82771.jpg

Wersja na PC wygląda na tym porównaniu jak remaster remastera, który Sony będzie sprzedawać za kilka lat na PS6 za 350 zł

Opublikowano

No i od rana pecetowcy pokazują jacy są naprawdę :) 

Fun z rozgrywki i przyjemność z bujania się pajonkiem w jego pierwszej dobrej grze od 20 lat? Chyba Cie pojebało konsolarzu. Patrz jaki mieliście rozmazany chodnik, u nas na karcie za 10k mamy tak ostry że będziemy teraz się na niego gapić godzine a później będziemy o tym pisać w internecie. Granie w gre? No jak wyjdzie nowy smok za 20k z dodatkowym wiatraczkiem to może przejde. Tfu. Serio wale na łeb każdego pecetowca na ulicy od dziś*:sonkassie:

*chyba że będzie wykraczał poza stereotypowy obraz pecetowca to wtedy nie bo się trochę cykam:sonkassie:

Opublikowano

ps3 w 2022 roku? Trzeba nie mieć jak to się mówi piątej klepki :sonkassie:

Opublikowano

MS wydał właśnie nowe akcesorium do Xboxa które przydaje się na comiesięczne zrzuty smieciary w gamepassie.

559A60A0-44A9-4BF6-BDAB-C7D7F10E83F9.jpeg

Edytowane przez LiŚciu