Opublikowano 5 marca5 mar Dobra pupcio, już męczysz bułę jak moje posty o Xboxie. Taki z ciebie fan Nintendo jak ze mnie Residentów, bo uważam RE4 za najlepszą grę w historii. Teraz, zdrowywariat napisał(a): Ja się zachwycałem grafiką w BOTW, z lotu ptaka na przykład, czy kolorkami, przez cykl 24h, gdy niebo i trawa - cuda do tego - mieniła się wszystkimi kolorami. Jedynie tekstury czasami biją po oczach, głównie skały w trakcie wspinaczki. To piękna gra, która dzięki obranemu stylowi graficznemu tak naprawdę nigdy się nie zestarzeje. Ah, no i te kolory podłe na pierwszym Switchu, w dodatku bez HDRu. No nie mówię, że nie może się podobać, ale nie oszukujmy się - technologicznie to jest gniot.
Opublikowano 5 marca5 mar 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra pupcio, już męczysz bułę jak moje posty o Xboxie. Taki z ciebie fan Nintendo jak ze mnie Residentów, bo uważam RE4 za najlepszą grę w historii. Ah, no i te kolory podłe na pierwszym Switchu, w dodatku bez HDRu. No nie mówię, że nie może się podobać, ale nie oszukujmy się - technologicznie to jest gniot. Jeśli się liczy tylko piksele i klatki to może tak, dla mnie najważniejszy jest całokształt - artyzm, ta gra jest piękna!
Opublikowano 5 marca5 mar Teraz, zdrowywariat napisał(a): Jeśli się liczy tylko piksele i klatki to może tak, dla mnie najważniejszy jest całokształt - artyzm, ta gra jest piękna! Piękny artystycznie technologiczny gniot.
Opublikowano 5 marca5 mar 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra pupcio, już męczysz bułę jak moje posty o Xboxie. Taki z ciebie fan Nintendo jak ze mnie Residentów, bo uważam RE4 za najlepszą grę w historii. Ah, no i te kolory podłe na pierwszym Switchu, w dodatku bez HDRu. No nie mówię, że nie może się podobać, ale nie oszukujmy się - technologicznie to jest gniot. Ja nie jestem fanem nintendo tylko mario i zeldy Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Piękny artystycznie technologiczny gniot. Fachowa ekspertyza znawcy konsol! A nie to paolo gracz wowa
Opublikowano 5 marca5 mar Równie magiczna chwila to pierwszy dive w dół w TOTKu, chuj mi się nawet te krytykowane przez większość podziemia podobały, jeżdżenie wagonikami, odkrywanie opuszczonych ruin i ciągły wymóg rozświetlania sobie drogi stwarzało niepowtarzalny urok.
Opublikowano 5 marca5 mar 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Dobra pupcio, już męczysz bułę jak moje posty o Xboxie. Taki z ciebie fan Nintendo jak ze mnie Residentów, bo uważam RE4 za najlepszą grę w historii. Ah, no i te kolory podłe na pierwszym Switchu, w dodatku bez HDRu. No nie mówię, że nie może się podobać, ale nie oszukujmy się - technologicznie to jest gniot. Jeszcze tylko odniosę się do RE4, cudnie się w to gra - nie zaprzeczam, dla mnie to drugi najlepszy RE, zaraz po RE1R, wolę klasykę. Szanuję Twoje zdanie, ale grą najlepszą w historii na bank nie jest, bo zawodzi w innych aspektach, taki choćby SH2R posiada (lepszą) fabułę, super zagadki i ZAJEBISTYCH bossów i też się fajnie w to gra. Czy powinienem porównać do jakiejś gry akcji, aniżeli do survival horroru?
Opublikowano 5 marca5 mar Switch 2 ma wszelkie predyspozycje żeby znów rozjebać rynek. Wszyscy przebierają nóżkami żeby wjebac się tam ze swoimi grami. Spencer już zaczął sypiać ze Switchem i śni o Gamepassie na Nintendo. Square Enix wylało się na porty Fajnali na Xboxa, bo pierwszenstwo ma bigN. Nawet nie zdziwiłbym się gdyby Sony coś tam rzuciło, taki Astrobocik to zszedłby trzy razy lepiej niż na Pleju. Nie wiem, pomimo że Switch sprzedał 150 mln to następca wydaje się na starcie sprzętem o wiele atrakcyjniejszym. Ja pokładam w nim spore nadzieje, ba! Nawet chciałbym żeby był moim głównym sprzętem do grania od kiedy wyjdzie. Xbox jednak mocno stracił w moich oczach
Opublikowano 5 marca5 mar switch 2, a na reszte wyjebane. Xbox będzie musiał mieć dobrą oferte, zebym w ogole brał ich w przyszłości pod uwage. Przejebali sobie u mnie. Poczekam ze 3 lata po premierze nowego sprzetu i zobacze jak zareagują gracze.
Opublikowano 5 marca5 mar 6 minut temu, Pupcio napisał(a): Fachowa ekspertyza znawcy konsol! A nie to paolo gracz wowa To jest piękna, wysoka technologicznie i zapierająca dech grafika wg. odklejeńców z tematu: Spoiler BRZYDKI JAK GÓWNO WOW NA GRAFICE Z JURY Spoiler 17 minut temu, drozdu7 napisał(a): Switch 2 ma wszelkie predyspozycje żeby znów rozjebać rynek. Wszyscy przebierają nóżkami żeby wjebac się tam ze swoimi grami. Spencer już zaczął sypiać ze Switchem i śni o Gamepassie na Nintendo. Square Enix wylało się na porty Fajnali na Xboxa, bo pierwszenstwo ma bigN. Nawet nie zdziwiłbym się gdyby Sony coś tam rzuciło, taki Astrobocik to zszedłby trzy razy lepiej niż na Pleju. Nie wiem, pomimo że Switch sprzedał 150 mln to następca wydaje się na starcie sprzętem o wiele atrakcyjniejszym. Ja pokładam w nim spore nadzieje, ba! Nawet chciałbym żeby był moim głównym sprzętem do grania od kiedy wyjdzie. Xbox jednak mocno stracił w moich oczach 12 minut temu, Beelzeboss napisał(a): switch 2, a na reszte wyjebane. Xbox będzie musiał mieć dobrą oferte, zebym w ogole brał ich w przyszłości pod uwage. Przejebali sobie u mnie. Poczekam ze 3 lata po premierze nowego sprzetu i zobacze jak zareagują gracze. Wiadomka, jak finanse pozwolą to day1 S2 wjedzie. Chyba, że naprawdę dostarczą jakiś growy paździerz i np. brak cyfrowej wstecznej. Jedyna konsola z faktyczną przyszłością, resztę ogarnie komputer.
Opublikowano 5 marca5 mar Teraz daj twórcom zbita zrobić grę na sprzęt o mocy switcha. Max tych zielonych parobasów to grafika z pokegówna (seria życia Paola)
Opublikowano 5 marca5 mar 22 minuty temu, Beelzeboss napisał(a): Xbox będzie musiał mieć dobrą oferte, zebym w ogole brał ich w przyszłości pod uwage. Przejebali sobie u mnie. Poczekam ze 3 lata po premierze nowego sprzetu i zobacze jak zareagują gracze. Ja niedawno pogoniłem Pleja ale gdybym wiedział że to tak lawinowo jebnie to nie wiem czy nie pozbył bym się Xboxa. Jakkolwiek bym nie lubił Xsx i ogólnie systemu, to zwyczajnie jeśli chodzi o same gry to jest to sprzęt mniej atrakcyjny. Koniec końców zawsze najważniejsze są gry
Opublikowano 5 marca5 mar 3 godziny temu, zdrowywariat napisał(a): Niby łączy nas wspólna pasja do gier z duszą, ale różni to, że Ty qrwa nawet nie posiadasz Switcha, tylko grasz na emu? Wiem, prawda boli. nie wiem czy na forum jest większy teoretyk od PupciaGAMEPASSGEFORCENOW
Opublikowano 5 marca5 mar Przecież te screeny co on wkleił to nawet nie jest in game tylko widać, że z cut scenek albo materiałów promocyjnych Równie dobrze mógłbym to zrobić z ponad 20 letnim Lineage 2 i zgniótłby tamte widoki
Opublikowano 5 marca5 mar Mocny statement gościa który zaciął się w samouczku zeldy i gra w szroty typu banisher i dark soulsy
Opublikowano 5 marca5 mar 3 minuty temu, GearsUp napisał(a): Przecież te screeny co on wkleił to nawet nie jest in game tylko widać, że z cut scenek albo materiałów promocyjnych Równie dobrze mógłbym to zrobić z ponad 20 letnim Lineage 2 i zgniótłby tamte widoki ale piecze Tak, tak wygląda gra która odpala się na przedpotopowych GPU. Po prostu ludzie upierdolili sobie, że gra wygląda tak samo od 2004. Sam mam piękną kolekcję screenów z WoWika, przechodzisz w FPP, wyłączasz HUD i trzaskasz foty a hejterom trzaskają dupy
Opublikowano 5 marca5 mar Gracze PS5 są ostatnio rozpieszczani. Niedługo Forza Horizon 5 a za chwilę Gears Collection. A co nowego dla Xboxa? Taki chooj.
Opublikowano 5 marca5 mar Trzeba przyznać, że MS dostarcza Sony takie wsparcie, że konsolę można przemianować na Microsoft PlayStation 5. Sprytny plan zakłada, że zniszczą konkurencję od środka, ukazując ułomność Sony. Kiedy sami gracze wybierać będą gry MSu nad te Sony i spadną niebieskim przychody to Xbox wykupi podupadającego giganta, kończąc ostatecznie markę która zakończyć się powinna była na PS3.
Opublikowano 5 marca5 mar 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Trzeba przyznać, że MS dostarcza Sony takie wsparcie, że konsolę można przemianować na Microsoft PlayStation 5. Sprytny plan zakłada, że zniszczą konkurencję od środka, ukazując ułomność Sony. Kiedy sami gracze wybierać będą gry MSu nad te Sony i spadną niebieskim przychody to Xbox wykupi podupadającego giganta, kończąc ostatecznie markę która zakończyć się powinna była na PS3. Raczej po PS3, to najlepsza konsola tamtej generacji z masą dziś już klasyków: U2, K2, Motorstorm, TLOU itd., choć 360ka wystartowała, jak z procy, to jednak, jak to się mówi: nie liczy się, jak zaczynasz, tylko jak kończysz.
Opublikowano 5 marca5 mar PS3 super konsola, sam zamierzam ją ponownie podłączyć teraz w domu, czy to już retro? Zadziwiająco dużo gier utknęło na PS3.
Opublikowano 5 marca5 mar 7 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Raczej po PS3, to najlepsza konsola tamtej generacji z masą dziś już klasyków: U2, K2, Motorstorm, TLOU itd., choć 360ka wystartowała, jak z procy, to jednak, jak to się mówi: nie liczy się, jak zaczynasz, tylko jak kończysz. Bądźmy poważni, taki Killzone czy Motorstorm nawet nie stały przy konkurencyjnym Halo czy Forzy Horizon. Nie mówiąc jak wiele fenomenalnych exów miał Xbox, a takie Gears of War zwyczajnie zrewolucjonizowały gaming jak swojego czasu Halo. Wpływ na rozwój branży Xboxa 360 jest kilkukrotnie większy niż PlayStation3 kiedykolwiek mogło osiągnąć.
Opublikowano 5 marca5 mar 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a): Bądźmy poważni, taki Killzone czy Motorstorm nawet nie stały przy konkurencyjnym Halo czy Forzy Horizon. Nie mówiąc jak wiele fenomenalnych exów miał Xbox, a takie Gears of War zwyczajnie zrewolucjonizowały gaming jak swojego czasu Halo. Wpływ na rozwój branży Xboxa 360 jest kilkukrotnie większy niż PlayStation3 kiedykolwiek mogło osiągnąć. Halo3 to najbardziej przereklamowana część, do tego brzydka. Killzone 2 miał zajebiste efekty cząsteczkowe, oświetlenie i niespotykaną dotąd animację obrywania i umierania, pamiętam że zastosowali przy tym motion capture + efekt szmacianej lalki, gra nawet dziś robi wrażenie. Poza tym PS3 dostało 2 magnum opus ND, czyli grę roku Uncharted2 i grę dekady The Last of Us, no i cudnego Motorstorma i jeszcze lepszy sequel, 2 najlepsze Ratchety itd.., a i 2 części moim zdaniem rewolucyjnego LittleBigPlanet! 360ka była mocna, dzięki lepiej działającym na początku multiplatformom, Gearsom, pierwsza część sporo namieszała i moim zdaniem to najlepsza i najbardziej zasłużona gra na 360kę, to w dużej mierze, dzięki niej konsola odniosła sukces. Czasowy ex Bioshock też namieszał. Zagrywałem się w obie gry, grałem też dużo w FM2 itd., ale ostatecznie to PS3 otrzymało lepsze eksy. Jechanie po tej konsoli to brak elementarnej wiedzy. Można się spierać, kto wygrał generację PS3, bo była dosyć wyrównana, a sprzedaż i tak wskazuje, że to Nintendo ze swoim Wii z bebechami Gacka pozamiatało, ale żeby umniejszać PS3 to jakieś nieporozumienie! Edytowane 5 marca5 mar przez zdrowywariat
Opublikowano 5 marca5 mar Na śmieciarze taka chujnia, że w głównym temacie gadaja o gearsach XDD W końcu dobrej gry zaznają, bo wczesniej fanboje nie mogli przełknąć zagrania na innej konsolim
Opublikowano 5 marca5 mar 22 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): 360ka była mocna, dzięki lepiej działającym na początku multiplatformom, Gearsom, pierwsza część sporo namieszała i moim zdaniem to najlepsza i najbardziej zasłużona gra na 360kę, to w dużej mierze, dzięki niej konsola odniosła sukces. Czasowy ex Bioshock też namieszał. Zagrywałem się w obie gry, grałem też dużo w FM2 itd., ale ostatecznie to PS3 otrzymało lepsze eksy. Microsoft wraz z X360 wprowadził na salony gry indie, cyfrową dystrybucję, uczynił komunikację bezprzewodową standardem i online na konsolach doświadczeniem które nie wymagało wysyłania listu z prośbą o rejestrację do krajowego oddziału producenta konsoli. Growo praktycznie w każdym roku swojego istnienia X360 otrzymywał kilka potężnych exów: 2006 - Gearsy i Obliviona, Dead Rising 2007 - Bioshocka, Halo3, Mass Effecta, Forzę Motorsport 2, Project Gotham Racing 4, Lost Planet 2008 - Braid, Gears 2, Fable 2, Left 4 Dead, Lost Odyssey 2009 - Forzę 3, Left 4 Dead 2, Shadow Complex, Halo 3 ODST 2010 - Halo Reach, Splinter Cell Conviction 2011 - Forzę 3, Gears 3, 2012 - Halo 4, Forza Horizon Różnorodność! Do tego dodaj najlepsze wersje multiplatform, ekskluzywne dodatki do GTA4, nawet Kinect rozjechał popularnością Move'a i EyeToya, a ty pierdolisz coś o dwóch exach na krzyż!! PlayStation 3 to przy Xboxie 360 był zwykły pierd. Generacja siódma to generacja dominacji Xboxa do którego PlayStation 3 ledwo dorównało mając za sobą jeszcze calutką Japonię, a ostatecznie omal nie położyło Sony kompletnie, a ty jeszcze umniejszasz Xbox360. TO jest dopiero nieporozumienie!