Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Ten lata z cieczką jak tylko gdzieś się wytknie prawdę o xboxie, to co napisałem nie jest nawet kontrowersyjne, wnioskuję o wykluczenie tego użytkownika z tematu i ogłoszenie kolegi ASX jedynym oficjalnym przedstawicielem zielonej strony, nawet nazwę tematu wymyślił
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l https://www.ppe.pl/news/304016/xbox-one-sprzedal-sie-o-polowe-mniej-niz-playstation-4-sugeruja-papiery-microsoftu.html To sam karalusze będzie w tej.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Pewnie ok. 60 milionów realnie, ale w temacie jak ludzie forsowali że tam ledwo 40 mln. xdddd Brawo Microsoft, piękny wynik.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 30 minut temu, Bielik napisał: Ten lata z cieczką jak tylko gdzieś się wytknie prawdę o xboxie, to co napisałem nie jest nawet kontrowersyjne, wnioskuję o wykluczenie tego użytkownika z tematu i ogłoszenie kolegi ASX jedynym oficjalnym przedstawicielem zielonej strony, nawet nazwę tematu wymyślił zamknij ryj i na sile nie wciskaj tych swoich smieszkow nie zwiazanych z tematem Hehe napisze cos, co zawsze daje reakcje od klapow hehe. masz kurwa reakcje
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 60inchDt? Mega niestabilny psychicznie zawodnik, poderżnął by Ci gardło gdybyś obraził sprzęt do odtwarzania gier wideo
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Ja proponuje dać chwile odpocząć (albo dłużej) sześćdziesionie bo widać ze chłop już na skraju. Jest szansa na to po tym jak cirexa odyebali.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Odyebywanie kogoś za CW, bez prywaty? Widzę, że słoneczko świeci niektórym mocniej niż zwykle. Pamiętajcie o nakryciu głowy.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Przecież grinch balansuje tutaj najbardziej na granicy. Do ostrzału może nie, ale do Choroszczy jak najbardziej.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Odyebywanie kogoś za CW, bez prywaty? Widzę, że słoneczko świeci niektórym mocniej niż zwykle. Pamiętajcie o nakryciu głowy. Ty ale on mi każe najpierw zamknąć ryj, a potem ssać
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l standardowa taktyka na forum zjeby extreme - bol dupy o cos i wklejanie screenow XDDD - udawanie dystansu i ewentualnie napisanie cos o silnej psychice - odwracanie kota ogonem lisciu tez tak wklejał, az pewno razu mu kompletnie siadlo na banie, wlepił mi 10 minusow, dostal tyle samo ode mnie, usunał swoje, zrobił screenshota i w statusach płakał, ze za nic dostał XDD dorosli ludzie. SILNA PSYCHA
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, 20inchDT napisał: standardowa taktyka na forum zjeby extreme Ten chłopak naprawdę nie chce tu byc na forum dla prawdziwych graczy. Na eutanazje forumowa jest za słaby ale może ktoś pchnie, jakoś subtelnie?
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 3 minuty temu, Bielik napisał: Ty ale on mi każe najpierw zamknąć ryj, a potem ssać no ale to jest akurat CW, no i takie teksty można normalnie na forum usłyszeć za bycie bydlakiem tutaj dostawał szkrabek który mylił CW z bluzgowincą i cisnął userom już od najgorszych ergo ban
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 54 minuty temu, 20inchDT napisał: standardowa taktyka na forum zjeby extreme - bol dupy o cos i wklejanie screenow XDDD - udawanie dystansu i ewentualnie napisanie cos o silnej psychice - odwracanie kota ogonem lisciu tez tak wklejał, az pewno razu mu kompletnie siadlo na banie, wlepił mi 10 minusow, dostal tyle samo ode mnie, usunał swoje, zrobił screenshota i w statusach płakał, ze za nic dostał XDD dorosli ludzie. SILNA PSYCHA Gardłowy i jeszcze jakbyś trzymał się tej swojej "taktyki". A w praktyce to desperackie zakładanie tematów po największej porażce w historii gamingu, brak dystansu, minusowanie userów i granie w zboczone mangozjeby
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Pewnie ok. 60 milionów realnie, ale w temacie jak ludzie forsowali że tam ledwo 40 mln. xdddd Brawo Microsoft, piękny wynik. Czyli 9 pod względem sprzedaży wśród konsol stacjonarnych.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 16 godzin temu, izon napisał: przedłużam swoją przygodę z xsmieciem Klapki w pigułce. Poszczekają, powarczą, napiszą xsmieć, a i tak będą grać na jedynej prawdziwej currentgenowej konsoli. Ja się nie dziwię bo PS5 już niedomaga technicznie, za rok będzie grana edycja pro prosto w ryj niebieskich przegrywów
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Jak to powiedział kiedyś Boguś Linda: Człowiek czuje życie, gdy jest w niebezpieczeństwie, kiedy uprawia seks, pije wódkę albo wytarza się w rynsztoku. I to ostatnie zapewnia ŚmiećBox, po prostu czasem trzeba.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 52 minuty temu, izon napisał: Jak to powiedział kiedyś Boguś Linda: Człowiek czuje życie, gdy jest w niebezpieczeństwie, kiedy uprawia seks, pije wódkę albo wytarza się w rynsztoku. I to ostatnie zapewnia ŚmiećBox, po prostu czasem trzeba. Ale ty piszesz o seksie i piciu wódki, a w realnym świecie trzepiesz kapucyna i pijesz sok Kubuś.
Opublikowano 14 sierpnia 20222 l Bociaki jaka autoprojekcja, piszą coś o realnym świecie samemu walcząc o kawałek plastikowego gówna na forum dla dzieci