Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ten lata z cieczką jak tylko gdzieś się wytknie prawdę o xboxie, to co napisałem nie jest nawet kontrowersyjne, wnioskuję o wykluczenie tego użytkownika z tematu i ogłoszenie kolegi ASX jedynym oficjalnym przedstawicielem zielonej strony, nawet nazwę tematu wymyślił

image.thumb.png.33a3c0c79b933b08dee92058efc39ea7.png

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
30 minut temu, Bielik napisał:

Ten lata z cieczką jak tylko gdzieś się wytknie prawdę o xboxie, to co napisałem nie jest nawet kontrowersyjne, wnioskuję o wykluczenie tego użytkownika z tematu i ogłoszenie kolegi ASX jedynym oficjalnym przedstawicielem zielonej strony, nawet nazwę tematu wymyślił

image.thumb.png.33a3c0c79b933b08dee92058efc39ea7.png

zamknij ryj i na sile nie wciskaj tych swoich smieszkow nie zwiazanych z tematem

Hehe napisze cos, co zawsze daje reakcje od klapow hehe. masz kurwa reakcje

Opublikowano

60inchDt? Mega niestabilny psychicznie zawodnik, poderżnął by Ci gardło gdybyś obraził sprzęt do odtwarzania gier wideo  :yakubu:

Opublikowano

Ja proponuje dać chwile odpocząć (albo dłużej) sześćdziesionie bo widać ze chłop już na skraju. Jest szansa na to po tym jak cirexa odyebali.

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Odyebywanie kogoś za CW, bez prywaty? Widzę, że słoneczko świeci niektórym mocniej niż zwykle. Pamiętajcie o nakryciu głowy.

Ty ale on mi każe najpierw zamknąć ryj, a potem ssać :mevek:

Opublikowano

standardowa taktyka na forum zjeby extreme

bol dupy o cos i wklejanie screenow XDDD

- udawanie dystansu i ewentualnie napisanie cos o silnej psychice

- odwracanie kota ogonem

lisciu tez tak wklejał, az pewno razu mu kompletnie siadlo na banie, wlepił mi 10 minusow, dostal tyle samo ode mnie, usunał swoje, zrobił screenshota i w statusach płakał, ze za nic dostał XDD dorosli ludzie. SILNA PSYCHA

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Ten chłopak naprawdę nie chce tu byc na forum dla prawdziwych graczy. Na eutanazje forumowa jest za słaby ale może ktoś pchnie, jakoś subtelnie?

Opublikowano
3 minuty temu, Bielik napisał:

Ty ale on mi każe najpierw zamknąć ryj, a potem ssać :mevek:

no ale to jest akurat CW, no i takie teksty można normalnie na forum usłyszeć

za bycie bydlakiem tutaj dostawał szkrabek który mylił CW z bluzgowincą i cisnął userom już od najgorszych ergo ban

Opublikowano
54 minuty temu, 20inchDT napisał:

bol dupy o cos i wklejanie screenow XDDD

- udawanie dystansu i ewentualnie napisanie cos o silnej psychice

- odwracanie kota ogonem

lisciu tez tak wklejał, az pewno razu mu kompletnie siadlo na banie, wlepił mi 10 minusow, dostal tyle samo ode mnie, usunał swoje, zrobił screenshota i w statusach płakał, ze za nic dostał XDD dorosli ludzie. SILNA PSYCHA

Gardłowy i jeszcze jakbyś trzymał się tej swojej "taktyki". A w praktyce to desperackie zakładanie tematów po największej porażce w historii gamingu, brak dystansu, minusowanie userów i granie w zboczone mangozjeby :shieeet:

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Pewnie ok. 60 milionów realnie, ale w temacie jak ludzie forsowali że tam ledwo 40 mln. xdddd Brawo Microsoft, piękny wynik.

Czyli 9 pod względem sprzedaży wśród konsol stacjonarnych.

Opublikowano
16 godzin temu, izon napisał:

przedłużam swoją przygodę z xsmieciem 

Klapki w pigułce. Poszczekają, powarczą, napiszą xsmieć, a i tak będą grać na jedynej prawdziwej currentgenowej konsoli. 

Ja się nie dziwię bo PS5 już niedomaga technicznie, za rok będzie grana edycja pro prosto w ryj niebieskich przegrywów :sonkassie:

Opublikowano

Jak to powiedział kiedyś Boguś Linda: Człowiek czuje życie, gdy jest w niebezpieczeństwie, kiedy uprawia seks, pije wódkę albo wytarza się w rynsztoku. I to ostatnie zapewnia ŚmiećBox, po prostu czasem trzeba.

Opublikowano

Boguś Linda ma jaja, ty masz bishonena w avku :shieeet:

women-know-your-limits.jpg

Opublikowano
52 minuty temu, izon napisał:

Jak to powiedział kiedyś Boguś Linda: Człowiek czuje życie, gdy jest w niebezpieczeństwie, kiedy uprawia seks, pije wódkę albo wytarza się w rynsztoku. I to ostatnie zapewnia ŚmiećBox, po prostu czasem trzeba.

Ale ty piszesz o seksie i piciu wódki, a w realnym świecie trzepiesz kapucyna i pijesz sok Kubuś. :dynia:

Opublikowano

Bociaki jaka autoprojekcja, piszą coś o realnym świecie samemu walcząc o kawałek plastikowego gówna na forum dla dzieci :kekw: