Opublikowano 14 sierpnia 20222 l 5 minut temu, Whisker napisał: Czy wraz z premierą Ragnarok kończy się oficjalnie Xbox? Oficjalnie to skończył się 12 czerwca
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Ludzie, opanujcie się. 2021 tak wami pozamiatał, że liczycie wierzycie, że to DLC ma coś szansę ugrać.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Jeden Returnal zajebał cały rok xboxa 2021. Rok? Co ja pisze, ledwo miesiąc mieli na forze i sralo.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Gdzie był xbox gdy Sony wydawało najlepsze gry? Gdzie był xbox gdy trzeba było walczyć o klienta? Gdzie był xbox....ehh. Nic xboxowi już nie pomoże.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Gdzie był xbox gdy Sony wydawało najlepsze gry? Gdzie był xbox gdy trzeba było walczyć o klienta? W 2021? Był na szczycie.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Jak czytam komentarze w internecie sprzedajnych dziwek za 4 zł to mnie aż trzęsie jacy to durnie. Sony miazdzy znowu grami w tej generacji, a zakrzywianie rzeczywistości i pisanie jaki to ms dobry a Sony złe doprowadza mnie do szału. Jełopy zapomniały do czego służy konsola. Ale poczekajcie patafiany. Oktagon zweryfikuje.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Sony jedyne co może to przekupywać wydawców aby nie pchali się drzwami i oknami do gamepassa i płacić pismakom za recenzje gier o których nikt nie pamięta po miesiącu. XDDD W tym roku Barlog nie wypłacze sobie GOTY, nawet najsłabszy rok MSu bije "najlepszy" Sony. TYLKO XBOX KARL00CHY
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Wygra ta chujnia Soulsowa. Wybór Ragnacock Vs UbiSouls to jak cholera vs dżuma, nic dla konesera.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Specjalnie w tym roku będzie nowa kategoria dla msu "wydawca który nie wydał ani jednej gry przez rok i karmił ludzi śmieciami z gamepassa"
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 2021? Kolejny rok Xboxa na dnie. Nie zmienią tego DLCki do SRALO i Resoraków. Amen.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l Paolo brzmi jakby sam nie wierzył w to co pisze. Trolling tak nędzny, jak to że ASX-owi w końcu pękła pupa za tytuł bezbeka roku (którego plebiscyt sam założył) i wypłakał sobie u adminów zmianę na "pirat roku". Chyba z kałaibów.
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l 21 minut temu, Mendrek napisał: Paolo brzmi jakby sam nie wierzył w to co pisze. Trolling tak nędzny, jak to że ASX-owi w końcu pękła pupa za tytuł bezbeka roku (którego plebiscyt sam założył) i wypłakał sobie u adminów zmianę na "pirat roku". Chyba z kałaibów. Mam nadzieję, że to żart
Opublikowano 15 sierpnia 20222 l To tylko pierdololo bez sensu Każdy zdrowy na umyśle widział, że kolega ASX odpowiada za marketing tej gry w Polsce, swego czasu propaganda osiągała stężenie krytyczne niczym rtęć w odrze. Ten tytuł mu się należał i basta. Fajnie, że nic MS nie wspomina o Deathloopie, ta gra wejdzie do GP z czapy ale nie wiadomo nawet kiedy (cały czas wierzę we wrzesień).