Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Przecież ten „HDR” na PlayStation to jest jakaś farsa xD Sztuczny, wymuszony.

albo Dolby Vision albo SDR na Xboxie, bezkonkurencyjny, ale chłop co kupił elektrośmieć od Sony będzie mówił coś o jakości obrazu xDDDDDDD

boże, nie wiem czy większą pogardę odczuwam do klapów co nie znają się niczym czy jebanego PlayStation o którym Sony zapomniało wydawać gry

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 626,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Po pierwsze ta gra nie obsługuje HDR, to raz, dwa nie tylko xsx ma z tym problem, ale i problem też dotyczy ps5, nie zakłamywać i nie pierdolić, że to wina xsx lol.

Tutaj dokładnie napisali w czym leży problem. Problem samej gry i twórców.

Póki nie ogarną patcha z HDR se możeta popierdolić z własnej głupoty, że ps5 obsługuje XD A kutasa na czoło też wam dają?

Opublikowano

Koneserzy nabiału kontratakują!

Opublikowano

Mówisz o tej grze w której doom slayer chodzi w futerku bo mu zimno? Ciekawostka do gamepassa

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał(a):

image.jpeg

Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xd

Na górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenach

Opublikowano

Ja jebię, liściu podnieca się, że na PS5 jakiś 70% tła nie widać, bo zamiast odcieni szarości ma czarną smołę, co nawet na tych zdjęciach w 420p widać :p

Coś jest na rzeczy z tym negatywnym testem na IQ przy zakupie PS5.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
45 minut temu, GearsUp napisał(a):

Na górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenach

Nic nie jest crushed. Kontrast wyciąga detale z czerni jak należy. Rozumiem że jak Ci wyżej jesteś pasjonatem mleka? Big N chyba dla Ciebie tego lcdka w s2 dał

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał(a):

image.jpeg

Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xd

dramat i weź tak graj w wersje gamepass :/

Opublikowano
33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Telewizor Sony? Not even once.

To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane)

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał(a):

To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane)

Tak zweryfikowane, że jedno i drugie ma kompletnie inną jasność. pawel Z dupy kompletnie to porównanie, u mnie w SDR piękne czernie i kolory. A u Ciebie na Soniarzu HDR którego nie ma i szarówa - nope.

Telewizor Sony? Not even once. :)

Opublikowano

Niezłe wyparcie Paweł. Już nie wystarczy że gamepass okradł twórców tej wspaniałej gry, to jeszcze nie możesz uwierzyć że dostałeś MLEKO 33.

Opublikowano

Okradł XD Znając realia to pewnie czekali w kolejce na kolanach żeby MS dodał grę do GP :)

Opublikowano

Tylko paczkomat nie okrada tak zostałem wychowany

Kto nie wysyła po weekendzie na zawsze jest przegrany

Opublikowano

Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.

Wiadomka, pieniądze za przynależność do najlepszej oferty growej na rynku nie poszły na marne. Mam nadzieję, że MS jak najszybciej zaklepie z nimi współpracę i dołączą do XGS.

Opublikowano

Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.

Opublikowano
35 minut temu, LiŚciu napisał(a):

Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.

Nieźle gnicie jak dostarczają najlepszych gier na rynku. Sony mogłoby tak zacząć gnić, bo jak widać nawet klapy wolą gry Microsoftu.

3cCAYP6_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Opublikowano

Te cztery pierwsze pozycje to bardzo dobre gry. Po prostu na Sonce działają lepiej.