Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Przecież ten „HDR” na PlayStation to jest jakaś farsa xD Sztuczny, wymuszony. albo Dolby Vision albo SDR na Xboxie, bezkonkurencyjny, ale chłop co kupił elektrośmieć od Sony będzie mówił coś o jakości obrazu xDDDDDDD boże, nie wiem czy większą pogardę odczuwam do klapów co nie znają się niczym czy jebanego PlayStation o którym Sony zapomniało wydawać gry
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Po pierwsze ta gra nie obsługuje HDR, to raz, dwa nie tylko xsx ma z tym problem, ale i problem też dotyczy ps5, nie zakłamywać i nie pierdolić, że to wina xsx lol.Tutaj dokładnie napisali w czym leży problem. Problem samej gry i twórców.Póki nie ogarną patcha z HDR se możeta popierdolić z własnej głupoty, że ps5 obsługuje XD A kutasa na czoło też wam dają?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. A czego ty się spodziewasz po klapach jak PS5 sprzedają jedynie po okazaniu negatywnego wyniku testu IQ?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No kurwa. Nintendo wydymalo klienta i nikogo. Rockstar nie zawiódł i przełożył gta6. Znowu Sonka będzie rok ratowac.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Mówisz o tej grze w której doom slayer chodzi w futerku bo mu zimno? Ciekawostka do gamepassa
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 3 godziny temu, LiŚciu napisał(a):Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xdNa górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenach
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja jebię, liściu podnieca się, że na PS5 jakiś 70% tła nie widać, bo zamiast odcieni szarości ma czarną smołę, co nawet na tych zdjęciach w 420p widać :pCoś jest na rzeczy z tym negatywnym testem na IQ przy zakupie PS5. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez SnoD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. „Jakość” telewizorów Sony. Brać coś takiego w dobie LG to trzeba być naprawdę niewolnikiem marki. Pewnie telefon też ma od niebieskich.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 45 minut temu, GearsUp napisał(a):Na górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenachNic nie jest crushed. Kontrast wyciąga detale z czerni jak należy. Rozumiem że jak Ci wyżej jesteś pasjonatem mleka? Big N chyba dla Ciebie tego lcdka w s2 dał
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 4 godziny temu, LiŚciu napisał(a):Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xddramat i weź tak graj w wersje gamepass :/
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Telewizor Sony? Not even once.To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane) Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez LiŚciu
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 14 minut temu, LiŚciu napisał(a):To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane)Tak zweryfikowane, że jedno i drugie ma kompletnie inną jasność. Z dupy kompletnie to porównanie, u mnie w SDR piękne czernie i kolory. A u Ciebie na Soniarzu HDR którego nie ma i szarówa - nope.Telewizor Sony? Not even once. :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Niezłe wyparcie Paweł. Już nie wystarczy że gamepass okradł twórców tej wspaniałej gry, to jeszcze nie możesz uwierzyć że dostałeś MLEKO 33.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Okradł XD Znając realia to pewnie czekali w kolejce na kolanach żeby MS dodał grę do GP :)
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tylko paczkomat nie okrada tak zostałem wychowanyKto nie wysyła po weekendzie na zawsze jest przegrany
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 17 minut temu, LiŚciu napisał(a):Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.Wiadomka, pieniądze za przynależność do najlepszej oferty growej na rynku nie poszły na marne. Mam nadzieję, że MS jak najszybciej zaklepie z nimi współpracę i dołączą do XGS.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 35 minut temu, LiŚciu napisał(a):Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.Nieźle gnicie jak dostarczają najlepszych gier na rynku. Sony mogłoby tak zacząć gnić, bo jak widać nawet klapy wolą gry Microsoftu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Te cztery pierwsze pozycje to bardzo dobre gry. Po prostu na Sonce działają lepiej.