Opublikowano 2 maja 20251 r Przecież ten „HDR” na PlayStation to jest jakaś farsa xD Sztuczny, wymuszony. albo Dolby Vision albo SDR na Xboxie, bezkonkurencyjny, ale chłop co kupił elektrośmieć od Sony będzie mówił coś o jakości obrazu xDDDDDDD boże, nie wiem czy większą pogardę odczuwam do klapów co nie znają się niczym czy jebanego PlayStation o którym Sony zapomniało wydawać gry
Opublikowano 2 maja 20251 r Po pierwsze ta gra nie obsługuje HDR, to raz, dwa nie tylko xsx ma z tym problem, ale i problem też dotyczy ps5, nie zakłamywać i nie pierdolić, że to wina xsx lol.Tutaj dokładnie napisali w czym leży problem. Problem samej gry i twórców.Póki nie ogarną patcha z HDR se możeta popierdolić z własnej głupoty, że ps5 obsługuje XD A kutasa na czoło też wam dają?
Opublikowano 2 maja 20251 r A czego ty się spodziewasz po klapach jak PS5 sprzedają jedynie po okazaniu negatywnego wyniku testu IQ?
Opublikowano 2 maja 20251 r No kurwa. Nintendo wydymalo klienta i nikogo. Rockstar nie zawiódł i przełożył gta6. Znowu Sonka będzie rok ratowac.
Opublikowano 2 maja 20251 r Mówisz o tej grze w której doom slayer chodzi w futerku bo mu zimno? Ciekawostka do gamepassa
Opublikowano 2 maja 20251 r 3 godziny temu, LiŚciu napisał(a):Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xdNa górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenach
Opublikowano 2 maja 20251 r Ja jebię, liściu podnieca się, że na PS5 jakiś 70% tła nie widać, bo zamiast odcieni szarości ma czarną smołę, co nawet na tych zdjęciach w 420p widać :pCoś jest na rzeczy z tym negatywnym testem na IQ przy zakupie PS5. Edytowane 2 maja 20251 r przez SnoD
Opublikowano 2 maja 20251 r „Jakość” telewizorów Sony. Brać coś takiego w dobie LG to trzeba być naprawdę niewolnikiem marki. Pewnie telefon też ma od niebieskich.
Opublikowano 2 maja 20251 r 45 minut temu, GearsUp napisał(a):Na górze blacks są crushed, grając tak tracisz wiele detali w ciemnych scenachNic nie jest crushed. Kontrast wyciąga detale z czerni jak należy. Rozumiem że jak Ci wyżej jesteś pasjonatem mleka? Big N chyba dla Ciebie tego lcdka w s2 dał
Opublikowano 2 maja 20251 r 4 godziny temu, LiŚciu napisał(a):Ten sam tv, tak samo skalibrowany. Różnica wielka. Xbox ofkoz na dole xddramat i weź tak graj w wersje gamepass :/
Opublikowano 2 maja 20251 r 33 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Telewizor Sony? Not even once.To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane) Edytowane 2 maja 20251 r przez LiŚciu
Opublikowano 2 maja 20251 r 14 minut temu, LiŚciu napisał(a):To jest tv LG. I nie bieda model B. (nie moje fotki ale zweryfikowane)Tak zweryfikowane, że jedno i drugie ma kompletnie inną jasność. Z dupy kompletnie to porównanie, u mnie w SDR piękne czernie i kolory. A u Ciebie na Soniarzu HDR którego nie ma i szarówa - nope.Telewizor Sony? Not even once. :)
Opublikowano 2 maja 20251 r Niezłe wyparcie Paweł. Już nie wystarczy że gamepass okradł twórców tej wspaniałej gry, to jeszcze nie możesz uwierzyć że dostałeś MLEKO 33.
Opublikowano 2 maja 20251 r Okradł XD Znając realia to pewnie czekali w kolejce na kolanach żeby MS dodał grę do GP :)
Opublikowano 2 maja 20251 r Tylko paczkomat nie okrada tak zostałem wychowanyKto nie wysyła po weekendzie na zawsze jest przegrany
Opublikowano 2 maja 20251 r Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.
Opublikowano 2 maja 20251 r 17 minut temu, LiŚciu napisał(a):Nie no panowe, bądźcie poważni. Teraz łatka gamepassa na zawsze do nich przylgnie. A wielka szkoda, bo tam w tej grze się wszystko broni.Wiadomka, pieniądze za przynależność do najlepszej oferty growej na rynku nie poszły na marne. Mam nadzieję, że MS jak najszybciej zaklepie z nimi współpracę i dołączą do XGS.
Opublikowano 2 maja 20251 r Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.
Opublikowano 2 maja 20251 r 35 minut temu, LiŚciu napisał(a):Paolo, wypluj te słowa. Dopiero co się narodziło piękne studio, nie chcemy żeby od razu zgniło jak reszta w xgs.Nieźle gnicie jak dostarczają najlepszych gier na rynku. Sony mogłoby tak zacząć gnić, bo jak widać nawet klapy wolą gry Microsoftu.
Opublikowano 2 maja 20251 r Te cztery pierwsze pozycje to bardzo dobre gry. Po prostu na Sonce działają lepiej.