Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Co by nie mówić - giera kozak, Microsoft troszku do tego rękę przyłożył, a dosłownie za niecałe 3 tygodnie potężny DOOM Dark fuckin' Ages w ramach najlepszej usługi na rynku, na najlepszym padzie do FPSów.
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Gamepass? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na Sonke 5
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Plejstejszon? Tak dochodowy biznes, że trzeba wydawać byłe już exy na PC
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Cóż, patrząc jaka posucha jest na Sonce to dobrze robią.Trzymasz się z Xboxem? Masz najlepsze gry na rynku za 7 dyszek miesięcznie.Trzymasz się z PlayStation? Czekasz aż skapnie ze stołu, a i tak trzeba płacić 3 bomby.Sony zaś niby sprzedaje się tak dobrze, gierki schodzą a i tak kurwi się za drobne z blacharzami.
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Ja pierdolę, kiedy Microsoft robi od półtorej roku jakiś gierkowy pogrom to Sony zapowiada SoPa dla Borderlandsow 4 Co za jebane, niebieskie gówno bez gier - w Bełchatowie już pewnie OIOM grany od piwek.Pierdolone niebieskie gówno bez gier. Nie zdechlisxis z głodu tylko dzięki litosci Spencera.A SZKODA
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Ta suka microsoft, co wszystkim daje, serwuje jakiś pogrom? Pogrom marki xbox może.
Opublikowano 29 kwietnia 20251 r Trzy gry, trzy okruchy z pańskiego stołu - tyle wystarczyło aby zdominować rankingi PSN. a za moment DOOM - jesteście kurwa skończeni
Opublikowano 30 kwietnia 20251 r Sony zapowiada sop dla b4, a dla goy rzuca tylko data premiery? Heh co za czasy. W sumie to samo czeka Nintendo fagów w generacji ns2. Trzeba MS pochwalić. W sumie nawet bardziej czekam na nowego xbox niż ps6.
Opublikowano 1 maja 20251 r Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.
Opublikowano 1 maja 20251 r Godzinę temu, Dante napisał(a):Jeszcze podnoszą ceny gier do 80USD. Niech ta branża w końcu upadnie i nie zostanie kamień na kamieniu z MS , Sony i Nintendo.Trzy dekady "wychowywania" graczy ;)Nic nie upadnie, zobacz jak pupcie gejmingu przebierają nóżkami żeby zagrać w małpeczkę za 350 zł i cyknąć przycisk na padzie który pobierze kaskę z konta ;) a i już odkładane jest na rewizje z Oledem.Kupują pada z ekranem który ma mniej funkcji od chinola z temu. Czekają na przenośne xboxy i PlayStation. Wszystko DAY ONE Jaki upadek branży ? Xd
Opublikowano 1 maja 20251 r No wychodzi że jeśli nawet gry będą po 5 stów to gdy jesteś prawdziwym graczem to powinieneś kupić
Opublikowano 1 maja 20251 r Dla mnie +300 zł za edycje standardowe mainstreamowych gier, to już był dealbreaker. Od tego czasu kupiłem tylko dwie premiery z czego jedną w czasie wycieczki na Islandię.
Opublikowano 1 maja 20251 r Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)
Opublikowano 1 maja 20251 r Jezu kurwa Pupcio jakby Cie Furukawa czytał to by chyba aż podskoczył z radości xd
Opublikowano 1 maja 20251 r 2 godziny temu, Pupcio napisał(a):Nieźle, teraz xboty będą w tym samym rzędzie co mejm no ale dobrze jesteście starzy i się chuya znacie więc zostawcie gry wideo zawodowcom mojego pokroju :)to jednak będzie silent hill grany?
Opublikowano 2 maja 20251 r 16 godzin temu, Shen napisał(a):za jakość się płaciNajlepsza oferta na rynku to i cena najwyższa.
Opublikowano 2 maja 20251 r O to chodzi. Jak ktoś chce zagrać w najgorszą wersje FH5 to musi zapłacić najwięcej.