Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ty jesteś bez kitu kurwa głupi i tyle. Widziałem jak się motasz w temacie Dooma i GAME PRESERVATION. Oczywiście okazało się że chodzi tylko żeby się dojebac i na piedestał wynieść najbardziej hujowa i antykonsumencka firmę w całej branży.Najlepsze jest jednak Smart Delivery Nintendo za szmal, wszystko za szmal nawet jebany czat xd i przenośne licencje na kartach.Zesrał się na was wasz kochany ostatni obrońca konsolowości, ale jedyne co potraficie zrobić to z rozkoszą rozsmarować po gębie.Ale hej! Zawsze można ponarzekać jak jest na Xboxie!
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tylko Xbox - najlepsze wersje gier, darmowe remastery, potężne wsparcie dla retro o jakim Nintendno może tylko pomarzyć. Jezusie, jak dobrze być Xbotem.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. This what lack of DOOM the Dark Ages on his console does to a MF.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie znalazlem odpowiedniego tematu to Tu napisze, czemu graczyki sie zesraly o granie na piratach, widze ze jest tu przyzwolenie na uzywanie kopii zapasowych, nie widzalem zeby Nintendo, Sony czy tam inny wydawca wystosowal oficjalne oswiadczenie w tej sprawie, granie w piraty ze starch systemow, jest takim samym jak romy ze switcha, podwojne standardy I tyle.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 4 minuty temu, Hanza71 napisał(a):Nie znalazlem odpowiedniego tematu to Tu napisze, czemu graczyki sie zesraly o granie na piratach, widze ze jest tu przyzwolenie na uzywanie kopii zapasowych, nie widzalem zeby Nintendo, Sony czy tam inny wydawca wystosowal oficjalne oswiadczenie w tej sprawie, granie w piraty ze starch systemow, jest takim samym jak romy ze switcha, podwojne standardy I tyle.Granie w romy ze Switcha tylko parafia stem deka uznaje za legalne. Wszyscy pozostali wiedzą, że te karakany gamingu łamią prawo Edytowane 22 godziny temu22 godz. przez GearsUp
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Pupcio aka "jebać abonamenty tylko konsole!" co nie ma konsoli, a gra na PC w abonamencie? No można i tak xd
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Niestety nie ma obecnie na rynku konsoli dla tak wytrawnego gracza jak ja. Byle do 5 czerwca.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 21 minut temu, GearsUp napisał(a):Granie w romy ze Switcha tylko parafia stem deka uznaje za legalne. Wszyscy pozostali wiedzą, że te karakany gamingu łamią prawoJakie prawo konkretnie?
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 8 minut temu, Bzduras napisał(a):Pupcio aka "jebać abonamenty tylko konsole!" co nie ma konsoli, a gra na PC w abonamencie? No można i tak xdNiezła zakała gamingu xd i to wzdychanie do 5 czerwca. Siedem lat srał na Switcha ale teraz fan marki numer jeden. Zwykła chorągiewka
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nie wzdychał - kupił, pograł chwilę, zdał sobie sprawę jaką padakę nabył drogą kupna-sprzedaży i puścił w obieg dalej xD
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Pupcio? Ten co nienawidzi abonamentów, a dzięki dobroci króla Spencera ograł COE33? Tego gościa nie można brać na poważnie. :)
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Trzeba oszczędzać gdzie się da żeby później wspierać swoimi pieniążkami Big N a nie reszte wyrobników
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Nintendo to ci od jednej dobrej gry na generacje, widze humour dopisuje.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Pupcio się wozi po forum jak konsolowa wyga z 30 letnim doświadczeniem, a nie dość, że nie ma nawet 30 lat to nie ma nawet konsoli. Tylko laptopa.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Serio? xDDDDDDDD Nie... nie, to nie może być prawda. Niech ktoś mu odbierze licencję zagrajmerską, bo to siara będzie jak się ludzie dowiedzą, że takiego ZAGRYWA mamy na forum.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Czoper, bzduras, drozdu i paolo. Chłopaki z xboxem mówią mi o konsolach haha ostra jazda bez trzymanki
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minutes ago, Pupcio said:Czoper, bzduras, drozdu i paolo. Chłopaki z xboxem mówią mi o konsolach haha ostra jazda bez trzymankiNie dość, że wszyscy mamy Xboxy to jeszcze PS5
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Bez Nintendo 2 jesteście zwykłymi karykaturami gracza. Fakt nie opinia jak to mawia mój kumpel z Choroszczy
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Nie dość, że wszyscy mamy Xboxy to jeszcze PS5 poza Tobą to chyba nie :) Drozdu może ma na wishliście na allegro
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minutes ago, Pupcio said:Bez Nintendo 2 jesteście zwykłymi karykaturami gracza. Fakt nie opinia jak to mawia mój kumpel z ChoroszczyMam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Mam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.Ooo Impostorcio znowu wyjaśniony? Beka z graczyka