Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Ty jesteś bez kitu kurwa głupi i tyle.

Widziałem jak się motasz w temacie Dooma i GAME PRESERVATION. Oczywiście okazało się że chodzi tylko żeby się dojebac i na piedestał wynieść najbardziej hujowa i antykonsumencka firmę w całej branży.

Najlepsze jest jednak Smart Delivery Nintendo za szmal, wszystko za szmal nawet jebany czat xd i przenośne licencje na kartach.

Zesrał się na was wasz kochany ostatni obrońca konsolowości, ale jedyne co potraficie zrobić to z rozkoszą rozsmarować po gębie.

Ale hej! Zawsze można ponarzekać jak jest na Xboxie!

• Odpowiedzi 33,3 tys.
  • Wyświetleń 636,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nie znalazlem odpowiedniego tematu to Tu napisze, czemu graczyki sie zesraly o granie na piratach, widze ze jest tu przyzwolenie na uzywanie kopii zapasowych, nie widzalem zeby Nintendo, Sony czy tam inny wydawca wystosowal oficjalne oswiadczenie w tej sprawie, granie w piraty ze starch systemow, jest takim samym jak romy ze switcha, podwojne standardy I tyle.

Opublikowano
4 minuty temu, Hanza71 napisał(a):

Nie znalazlem odpowiedniego tematu to Tu napisze, czemu graczyki sie zesraly o granie na piratach, widze ze jest tu przyzwolenie na uzywanie kopii zapasowych, nie widzalem zeby Nintendo, Sony czy tam inny wydawca wystosowal oficjalne oswiadczenie w tej sprawie, granie w piraty ze starch systemow, jest takim samym jak romy ze switcha, podwojne standardy I tyle.

Granie w romy ze Switcha tylko parafia stem deka uznaje za legalne. Wszyscy pozostali wiedzą, że te karakany gamingu łamią prawo

Edytowane przez GearsUp

Opublikowano

Pięknie się zielone małpy zesrały haha :)

Opublikowano

Pupcio aka "jebać abonamenty tylko konsole!" co nie ma konsoli, a gra na PC w abonamencie? No można i tak xd

Opublikowano

Niestety nie ma obecnie na rynku konsoli dla tak wytrawnego gracza jak ja. Byle do 5 czerwca. banderas

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał(a):

Pupcio aka "jebać abonamenty tylko konsole!" co nie ma konsoli, a gra na PC w abonamencie? No można i tak xd

Niezła zakała gamingu xd i to wzdychanie do 5 czerwca. Siedem lat srał na Switcha ale teraz fan marki numer jeden. Zwykła chorągiewka

Opublikowano

Nie wzdychał - kupił, pograł chwilę, zdał sobie sprawę jaką padakę nabył drogą kupna-sprzedaży i puścił w obieg dalej xD

Opublikowano

Trzeba oszczędzać gdzie się da żeby później wspierać swoimi pieniążkami Big N a nie reszte wyrobników

Opublikowano

Nintendo to ci od jednej dobrej gry na generacje, widze humour dopisuje.

Opublikowano

Pupcio się wozi po forum jak konsolowa wyga z 30 letnim doświadczeniem, a nie dość, że nie ma nawet 30 lat to nie ma nawet konsoli. Tylko laptopa.

Opublikowano

Czoper, bzduras, drozdu i paolo. Chłopaki z xboxem mówią mi o konsolach haha ostra jazda bez trzymanki

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Czoper, bzduras, drozdu i paolo. Chłopaki z xboxem mówią mi o konsolach haha ostra jazda bez trzymanki

Nie dość, że wszyscy mamy Xboxy to jeszcze PS5 obama

Opublikowano

Bez Nintendo 2 jesteście zwykłymi karykaturami gracza. Fakt nie opinia jak to mawia mój kumpel z Choroszczy

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

Nie dość, że wszyscy mamy Xboxy to jeszcze PS5 obama

poza Tobą to chyba nie :) Drozdu może ma na wishliście na allegro

Opublikowano
2 minutes ago, Pupcio said:

Bez Nintendo 2 jesteście zwykłymi karykaturami gracza. Fakt nie opinia jak to mawia mój kumpel z Choroszczy

Mam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.

Opublikowano
2 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Mam 3 konsole Nintendo, Ty póki co masz 1 preorder.

Ooo Impostorcio znowu wyjaśniony? Beka z graczyka