Opublikowano 26 czerwca26 cze Godzinę temu, messer88 napisał(a):Sonka z DS2, Switch2 Bananza a co u xboxa tego lata?Chłopie, ja ich bangerow z 2023 jeszcze nie ograłem, a ty pytasz co latem? XDDD To nie Sonka, że rzucasz się na to co akurat wrzucili, bo nic innego nie było od 1.5 roku.
Opublikowano 26 czerwca26 cze 4 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):Leciutko oversaturated. Wywali ekran w stronę niebieskiego żeby wydawał się jaśniejszy niż te atestowane HDR z 360nitow i stąd te kolorki takie wyraźne xd a z tym pokryciem kolorów to też Loteriada bo w testach rozrzut od 95% do 99 %pokrycia widzę. Pewnie zależy czy Chińczyk czy pekińczyk.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach. DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów.
Opublikowano 26 czerwca26 cze 15 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach.DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów. Edytowane 26 czerwca26 cze przez Pierre Deck
Opublikowano 26 czerwca26 cze Xbox wydajacy kilkanaście sztosów w 3 lata = wakacje i brak profituPS5 jedna przehypowana gra na rok = rozdawanie kart i dominacja nadprogramowego chromosomu u klapów
Opublikowano 26 czerwca26 cze Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...
Opublikowano 26 czerwca26 cze 11 minutes ago, Mendrek said:Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...To ja nie wiem gdzie ty się odżywiasz spoglądając na Twój profil, ale chyba jest to jakaś forma Wigilii dla bezdomnych.
Opublikowano 26 czerwca26 cze PS5 to ta ceremonia konsumpcji scatu dzięki perlom jak Rise of Ronin albo Sackboy Adventure.
Opublikowano 26 czerwca26 cze Szkoda że gry XBOX Studios nie mają już takiego impactu. Mamy teraz DS2, potem będzie Bananza, Metroid czy Yotei. Każde marketingowo i pewnie jakościowo dowiezie, będzie wydarzeniem.Smuci że taki Indiana który był świetny, nie miał takiego marketingu itp. Albo Doom Dark Ages tak po prostu sobie był i już (a stawiałem że to będzie murowany kandydat do Goty).No nie ma tej pompy i często też iskry Bożej
Opublikowano 27 czerwca27 cze Dokładnie tak - gry ms nie wywołują żadnych emocji. Zagrasz lub nie i nie zmieni to nic w twoim życiu. Wychodzi coś na playstation i jest święto graczy.
Opublikowano 27 czerwca27 cze OMG jest tak jak piszesz!Ja po streaku Spierdolmana 2, Ragnaśmiecia i teatru kukiełek w Horizon Forgotten West od razu chciałem świętować. Święto zmarłych. Spójrzmy prawdzie w oczy - to co na PS5 zrobiło największe furorę na forum to są gry 3rd party - Returnal, Stellar Blade, Silent Hill 2, teraz Death Stranding 2 (do zobaczenia na Xboxie!).Poza dwoma hitami z Japonii (GT7, AstroBot) gross studiów PSS robi gry które26 minut temu, Beelzeboss napisał(a):nie wywołują żadnych emocji. Zagrasz lub nie i nie zmieni to nic w twoim życiuI nawet nie próbujcie mi pisać że tak nie jest.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Fajny jest ten steam na xbox(app) No fajny, ale wolałbym przeniesienie gier i aczików na steam. Ile wytrzymają konkurując ze steam? Ze dwa lata?
Opublikowano 27 czerwca27 cze Fajnie że sobie tak zaszaleli na KOMPUTERACH ;)Dla konsolorzy mamy upierdolenie pudeł, multikulti i najdroższy gejmpasik z nadchodzącą podwyżką
Opublikowano 27 czerwca27 cze dzis piąteczek, czyli czas na podcast Jeza, w ktorym nam powie jak bardzo świetlana jest przyszłość xboxa
Opublikowano 1 lipca1 lip Jutro będzie grzałka odpalona jak pierdolnie konkretne info o liczbie zwolnionych w MS ;)
Opublikowano 1 lipca1 lip 22 minuty temu, Beelzeboss napisał(a):kolejny miesiac, a xbox wciaz martwyKolejne twoje konto i nadal jesteś zwykłym