Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał(a):

Sonka z DS2, Switch2 Bananza a co u xboxa tego lata?

Chłopie, ja ich bangerow z 2023 jeszcze nie ograłem, a ty pytasz co latem? XDDD To nie Sonka, że rzucasz się na to co akurat wrzucili, bo nic innego nie było od 1.5 roku. kekw

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 680,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):

Leciutko oversaturated. Wywali ekran w stronę niebieskiego żeby wydawał się jaśniejszy niż te atestowane HDR z 360nitow i stąd te kolorki takie wyraźne xd a z tym pokryciem kolorów to też Loteriada bo w testach rozrzut od 95% do 99 %pokrycia widzę. Pewnie zależy czy Chińczyk czy pekińczyk.

fhtjyjyuj.jpg

Opublikowano

Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach.

DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów.

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach.

DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów.

sad-clown-monkey.gif

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.

1369417698_by_Sebastian_500.jpg

PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...

189-exclusive-restaurant-pod-gigantami-9

Opublikowano
11 minutes ago, Mendrek said:

Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.

1369417698_by_Sebastian_500.jpg

PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...

189-exclusive-restaurant-pod-gigantami-9

To ja nie wiem gdzie ty się odżywiasz spoglądając na Twój profil, ale chyba jest to jakaś forma Wigilii dla bezdomnych.

Opublikowano

Szkoda że gry XBOX Studios nie mają już takiego impactu. Mamy teraz DS2, potem będzie Bananza, Metroid czy Yotei. Każde marketingowo i pewnie jakościowo dowiezie, będzie wydarzeniem.

Smuci że taki Indiana który był świetny, nie miał takiego marketingu itp. Albo Doom Dark Ages tak po prostu sobie był i już (a stawiałem że to będzie murowany kandydat do Goty).

No nie ma tej pompy i często też iskry Bożej

Opublikowano

Ekran gorszy niz w anbernicach za kilkadziesiat dolarowbanderas

Screenshot_20250626_215016_Firefox.jpg