Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, messer88 napisał(a):Sonka z DS2, Switch2 Bananza a co u xboxa tego lata?Chłopie, ja ich bangerow z 2023 jeszcze nie ograłem, a ty pytasz co latem? XDDD To nie Sonka, że rzucasz się na to co akurat wrzucili, bo nic innego nie było od 1.5 roku.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):Leciutko oversaturated. Wywali ekran w stronę niebieskiego żeby wydawał się jaśniejszy niż te atestowane HDR z 360nitow i stąd te kolorki takie wyraźne xd a z tym pokryciem kolorów to też Loteriada bo w testach rozrzut od 95% do 99 %pokrycia widzę. Pewnie zależy czy Chińczyk czy pekińczyk.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach. DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Xbox na wakacjach tego lata. W sumie cały rok są na wakacjach.DS2 pokazał kto rozdaje karty w tej generacji. Ghost of Yotei to będzie tylko dobicie zielonych i czerwonych kukoldów. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Xbox wydajacy kilkanaście sztosów w 3 lata = wakacje i brak profituPS5 jedna przehypowana gra na rok = rozdawanie kart i dominacja nadprogramowego chromosomu u klapów
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 11 minutes ago, Mendrek said:Bo xbox ze swoją masówką to taka ordynarna flapsbuda dla niewybrednych i niezamożnych (gp). Ot najesz się, ale nic nadzwyczajnego.PlayStation ze swoim starannie wyselekcjonowanym menu to ekskluzywna restauracja, w której każdy posiłek to ceremonia smaku serwowana w świątyni wyrafinowania, stworzonej dla prawdziwych koneserów sztuki kulinarnej...To ja nie wiem gdzie ty się odżywiasz spoglądając na Twój profil, ale chyba jest to jakaś forma Wigilii dla bezdomnych.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. PS5 to ta ceremonia konsumpcji scatu dzięki perlom jak Rise of Ronin albo Sackboy Adventure.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Szkoda że gry XBOX Studios nie mają już takiego impactu. Mamy teraz DS2, potem będzie Bananza, Metroid czy Yotei. Każde marketingowo i pewnie jakościowo dowiezie, będzie wydarzeniem.Smuci że taki Indiana który był świetny, nie miał takiego marketingu itp. Albo Doom Dark Ages tak po prostu sobie był i już (a stawiałem że to będzie murowany kandydat do Goty).No nie ma tej pompy i często też iskry Bożej