Opublikowano 24 czerwca 20251 r Teraz, Beelzeboss napisał(a):Wiekszosci osob na tym forum nie można nazwac graczami. Szczególnie tych co morde w kazdym temacie musza odezwac jak homolander.Taaaa. Tez tez kurwa dobry. Po prostu chuj wie po co trzymac takie jednostki. Dastaliby bana i by bylo przyjemniej. Co po takim by zostalo?-Hej pamierasz Homelandera/Paolo?-a byl tu kiedys taki debil, cos pamietamI tyle by bylo wspominek
Opublikowano 24 czerwca 20251 r Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDDJeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):Gadaj zdrów randomie, a tłumaczenie niechęci do bycia jebanym mentalem biedaka to już nieźłe majaki xDDDDDJeśli dawanie się ruchac firmom i zamykanie mordy na każdą chujową akcję wydawcy to jest to słynne bycie graczem to chuj wam na kurwę gracze! Ja się do tego grona nie chce być zaliczany. :)Jak czujesz, ze gaming polega na dawaniu sie ruchac firmom, to pora hobby zmienic. Jak mi cos nie pasuje z jakas gra czy wydawca, to glosuje portfelem, a nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupie
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Tak po prostu ci latwiej wytlumaczyc sobie, ze cos, co jest dla ciebie nieosiagalnexDWezyr pewnie nigdy nie dorobi się sprzętu premium marki Nintendo
Opublikowano 24 czerwca 20251 r Teraz, Pierre Deck napisał(a):nie biegam po forum jak suka z cieczka i pierdole te swoje madrosci do ludzi, ktorzy maja to w dupieJednak to robisz. Mówiłem Ci, masz na forum opcję ignore, a ode mnie ciepłe i serdeczneWracaj tam robić salto dupą na Switcha.
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 3 godziny temu, messer88 napisał(a):LCD Sony co za kolory, barwa nasycenie, najlepsi inżynierowie z dywizji BRAVIA musieli pracować przy ekraniku dla portala.a to niżej jakby wsadzili tam najtańszy ekran jaki dają też do tabletów mantaA Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XD
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 9 minut temu, SnoD napisał(a):A Girs się ostatnio pytał w czym niby jest lepszy ekran w Rogalu XDDebilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narracjęTak lepiej?
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 35 minut temu, GearsUp napisał(a):Debilne porównania z róznym ustawieniem jasności i kątem nachylenia konsoli pod własną narracjęTak lepiej?Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 21 minut temu, triboy napisał(a):To Twoja negro-ręka?Tak a obie konsole ukradłem białemu człowiekowi
Opublikowano 24 czerwca 20251 r 9 minut temu, kudlaty88 napisał(a):Tego bieda LCD nie da się wybronić wrzucając obrazki z porównaniem do bieda LCD w portalu. Zakłamywanie rzeczywistości nic nie da Nintendo dało dupy a raczej wsadzili uja do dupy lemingom i jak widać się udało i było przyjemnie bo jeszcze tego bronicie.Tylko, że ja nie wrzucałem tych obrazków w celu obrony, następnym razem przeczytaj kilka postów wyżej niż tylko ostatniego.
Opublikowano 24 czerwca 20251 r LCD od portala ma lepsze kolory niż ns2. Wiem bo porównywałem sam w chacie na tych samych grach. Bez użycia aparatu i słynnych kątów giry. Ekran switcha jest wyprany z kolorów i tym samym gry wyglądają na nim gorzej niż na zabawce do streamowania. I nie wiem na chuj pisać że jest inaczej jak nie jest.
Opublikowano 24 czerwca 20251 r I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Ciąg dalszy zwijania się xboxahttps://thegamepost.com/report-xbox-layoffs-2000-jobs-studio-closures/
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Just now, Shen said:Ciąg dalszy zwijania się xboxahttps://thegamepost.com/report-xbox-layoffs-2000-jobs-studio-closures/Kolejny pogrzeb Xboxa, ma więcej żyć niż kot.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r W sumie jak port Hellblade 2 na PS5 zrobiony to studio można już oficjalnie zamknąć.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Nie zamkną, na PS taka bieda z grami, że jeszcze zwiększą zatrudnienie po premierze.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Nie byłbym taki pewien, może nie zamkną ale wątpię by dostali znów 6 lat na masowanie twarzy melindy jurgens na odludziu gdzieś
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Jak nie dostaną jak już dostali?Co prawda leci pięć lat od teasera dopiero, ale to na spokojnie trzeba usiąść. Tak samo jak Rare z Everwild
Opublikowano 26 czerwca 20251 r No ta Mara to będę zdziwiony jeśli to nie jest już ciachnięte.Everwild myślę że doprowadzą do końca tylko po to żeby nie stać się memem na lata
Opublikowano 26 czerwca 20251 r 11 minut temu, drozdu7 napisał(a):Nie byłbym taki pewien, może nie zamkną ale wątpię by dostali znów 6 lat na masowanie twarzy melindy jurgens na odludziu gdzieśCo sobie pozwiedzali przez 7 lat na koszt microsoftu nikt im już nie zabierze.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r W dniu 24.06.2025 o 21:08, GearsUp napisał(a):I dlatego większość recenzji podreśla, że kolory są tak żywe, że nawet leciutko oversaturated ale kolorometr w oczach liścia mówi co innego.Leciutko oversaturated. Wywali ekran w stronę niebieskiego żeby wydawał się jaśniejszy niż te atestowane HDR z 360nitow i stąd te kolorki takie wyraźne xd a z tym pokryciem kolorów to też Loteriada bo w testach rozrzut od 95% do 99 %pokrycia widzę. Pewnie zależy czy Chińczyk czy pekińczyk. Edytowane 26 czerwca 20251 r przez kudlaty88
Opublikowano 26 czerwca 20251 r Co robią devi, ktorzy złapali Pana Boga za nogi i mają kasę na co tylko chca? Robią gry 9/10? Naaahhhh, klepanie 6/10 do gamepassa i jeżdzenie na krzesłach po korytarzach. Zamknąć wszystkich leni.
Opublikowano 26 czerwca 20251 r No mając wsparcie MS to moim zdaniem Ninjasi odyebali szopkę przy Hellblade 2.