Opublikowano 13 września 20222 l Z gow beka, ze dlc, a zelda ta sama historia, no ale nintendo i juz zboki maja mokro
Opublikowano 13 września 20222 l 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Żeby nie Zelda to bym się wstydził, że posiadam tą konsole. No właśnie z powodu Zeldy powinieneś się wstydzić
Opublikowano 13 września 20222 l W 2017 jeszcze można było przymknąć oko ale w 2023 to wygląda tragicznie, dziś mała gierka robiona przez kilkanaście osób wciąga i wypluwa odbytem zeldunie która marnuje się na kalkulatorze. 10 lat temu
Opublikowano 13 września 20222 l Nintendo to od dawna cień samego siebie. DLC do zeldy, pokemony wygladajace jak gowno, w 15 klatkach i doczytujacym się wszystkim, no i remastery najtanszym mozliwym kosztem. Ha tfu
Opublikowano 13 września 20222 l Godzinę temu, Pupcio napisał: ZWIERZĘTA typowe nintendziaki, dlatego nie gram na Switchu publicznie - jeszcze podejdzie do mnie taki zwierzak @Shen tak jak piszesz - Nintendo zdechło z Wii, a DS to ich łabędzi śpiew
Opublikowano 13 września 20222 l Tylko Xeno mnie jeszcze trzymało przy tym sprzęcie, chyba czas sprzedac te zabawke.
Opublikowano 13 września 20222 l 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: typowe nintendziaki, dlatego nie gram na Switchu publicznie - jeszcze podejdzie do mnie taki zwierzak @Shen tak jak piszesz - Nintendo zdechło z Wii, a DS to ich łabędzi śpiew Do dziś mam widok 3 tłustych gości z czego jeden w koszulce z pokemonami i grali właśnie w poksy go. Myślałem że tacy stereotypowi ludzie nie istnieją ale jednak skądś się to bierze
Opublikowano 13 września 20222 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Do dziś mam widok 3 tłustych gości z czego jeden w koszulce z pokemonami i grali właśnie w poksy go. Myślałem że tacy stereotypowi ludzie nie istnieją ale jednak skądś się to bierze Loteria, pokemon sword na olx sprzedałem duperce 9/10
Opublikowano 14 września 20222 l Ragnarok co to za uczta będzie, ale widzę zieloni mają ból dupy hahahaahh. Już niedługo już za chwile a Tekken 8? Oj będzie grane na matce konsoli tej świetnej bijatyki
Opublikowano 14 września 20222 l Masa tytulow, nowych IP No i nadchodzi zmierzch czyli EPICKA przygoda Kratosa!!! Wpierdol to mało powiedziane. Pokaz na PS5 Tekkena tylko uzupełnia doznania, każdy cios będzie czuć dzięki Dual Sense, Xbox jest totalnie zniszczony! Niestety dla zielonych gra zapewnię wyjdzie ale na XSX 2 dopiero
Opublikowano 14 września 20222 l Potrzeba będzie większych siatek, by wyłapać klapki w amoku dzisiaj Spoiler no ale Ragnarok zajebisty
Opublikowano 14 września 20222 l GoW 2 zajebisty i nieźle zapowiada się ten ninja od Team Ninja co wyglada jak z PS4. To miało zagrozić E3 MSu? Jesteście popierdoleni.
Opublikowano 14 września 20222 l XD Ronin wygląda 100 razy lepiej niż bekafield w 15 fpsach jak na PS2
Opublikowano 14 września 20222 l Dobrze, że dwie gierki also available on PC, a Ragnarok tak maks za rok też.
Opublikowano 14 września 20222 l 6 minut temu, LiŚciu napisał: XD Ronin wygląda 100 razy lepiej niż bekafield w 15 fpsach jak na PS2 i tylko tyle, wygląda bo wiedz jedno, o tym roninie zapomnisz jak o każdej grze team ninja - w dwa dni po skończeniu krótkiej historii, a Starfield to będzie wspominana latami najlepsza epopeja kosmiczna w historii
Opublikowano 14 września 20222 l Teraz, Paolo de Vesir napisał: , a Starfield to będzie wspominana latami Zgadzam się w 100%. Ludzię będą w to grali latami bo będzie latami łatana żeby jakoś działać. Beta + MS - zwiastun porażki technicznej.
Opublikowano 14 września 20222 l Pięknie Paolo odszczekać te głupoty. Team ninja to uzdolniona szkoła japońskiego tworzenia gier A bethesda to szkoła specjalna dla spierdolin robiących gówniane gry
Opublikowano 14 września 20222 l w 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Zgadzam się w 100%. Ludzię będą w to grali latami bo będzie latami łatana żeby jakoś działać. Beta + MS - zwiastun porażki technicznej. i chyba nikt nawet nie oczekuje, że techniczne będzie to jakiś kozak, wystarczy że wygląda poprawnie Więc sytuacja jest taka, że z jednej strony masz Horizon Forgotten West, zapomniane nawet przez klapy miesiąc po premierze, a z drugiej Starfielda który będzie Skyrimem gier kosmicznych, wspominanym latami molochem. Zobaczysz jaki będzie wysyp petycji o port tej gry po premierze, casus płaczu Ryana o CoD-a. A w drugą stronię? Ktoś będzie płakał za Roninem czy Horizonem? Jedynie w klaperskich urojeniach. Nie ta skala, nie ten rozmiar.
Opublikowano 14 września 20222 l Przecież Skyrim jest na ustach tak długo, bo te barany z bethesdy nie odpuszczą żadnej maszynce do grania. Wersja normalna, wersja remaster, wersja switch, wersja na lodówkę i zegarek. Brakuje wersji na taboret ale tylko dlatego, że tam jeszcze ekranu nie dali. Starfield? Jeśli będzie zabudowana i okrojona tylko dla botów i pececiarzy to zdechnie szybciusio.