Opublikowano 25 maja 20231 r Nikt chyba się spodziewał, że będzie aż tak źle. Wychodzi na to, że w 2022 Sony wystrzelało się z gier do 2025.
Opublikowano 25 maja 20231 r Przecież pomijając multiplatformy to był kurwa jeden z najgorszych pokazów ever. Spenceru, wiesz co z nimi zrobić
Opublikowano 25 maja 20231 r Te wszystkie wpisy przed "konferencją" Kisnę xd Parę dni temu coś tu napisałem i już połowa okazała się prawdą
Opublikowano 25 maja 20231 r HEHE niebiesccy myśleli że zobaczą playstation pro i blockbustery, a zamiast tego jakieś streaming szit do kibla po co wam pro smerfy ?, do odpalania indyczych gówien czy multiplatform które będą błyszczeć na PC ? Edytowane 25 maja 20231 r przez Alpha Trion
Opublikowano 25 maja 20231 r Nadzieja w summer feście, bo w tego zielonego 11 czerwca to chyba nikt nie wierzy. Ale może zadziała magia niskich oczekiwań, tak jak wczorajszy hype ewidentnie zrobił Jima w chooya
Opublikowano 25 maja 20231 r To teraz wszystkie te klapy kręcące hajp i zapowiadające jakieś holocausty grzecznie albo przeprosić, albo do budy z powrotem.
Opublikowano 25 maja 20231 r Odpaliłem sobie przygody magicznego elfa do porannej kawki a wy jak tam c0rwa? Dalej taplacie się w błocie wyprodukowanym przez braci jim&spermer? Gejming umiera, zapraszam na nintendo arke graczyki no chyba że wchodzicie pod kołdre Kamila i gracie w strimowane gierki na tym czymś?
Opublikowano 25 maja 20231 r Po przeprosiny idź do Phila za to, że przez brak oddechu konkurencjo na plecach Jim może czytać z kartki na swoim Showcasie
Opublikowano 25 maja 20231 r Chyba największa klapa przy najbardziej nadmuchanym baloniku nadziei i oczekiwań z wszystkich pokazow z ostatnich lat No po prostu epickie to było w swojej chuyowosci jeśli chodzi o pokaż rzekomej potęgi Sony i ich devow wewnętrznych Ryan sto lat, chłopie nie zmieniaj się
Opublikowano 25 maja 20231 r Pokaz 7/10, zabrakło Knack 3 tylko z moich przewidywań. FF XVI, Spidey 2 i to wystarczający lineup, żeby pokonać konkurencję, co jeszcze widać? Już nawet Sony nie ma bardzo parcia na first party. Czekamy jeszcze na wydanie gier od big N na PC i zrobi się jedna wielka rodzina :). Inne rzeczy: gry robi się dłużej. nawet DLC do Eldena powstaje 2 lata, do Cybera 3 lata! Gry AAA potrzebują czasu. Edytowane 25 maja 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 25 maja 20231 r ff16 i spidermen wystarczający lineup wymagania klapów odnośnie gier są chyba w tych podziemiach z zeldy niebieskie szkodniki psują branże
Opublikowano 25 maja 20231 r Teraz, Pupcio napisał: ff16 i spidermen wystarczający lineup wymagania klapów odnośnie gier są chyba w tych podziemiach z zeldy niebieskie szkodniki psują branże Sorry ale wyczerpałem już na hejterów limit klaunów. Idź graj w Zeldę, nikt nie każe CI kupować PS5 czy na czym tam grasz.
Opublikowano 25 maja 20231 r Taki pokaż typu pierd, a Xbox rozjebany jak gowno w polu. 60minut pokazu gier, bez pierdolenia grubego knura i bajek o tytułach,które nigdy nie ujrzą światła dziennego. Dominacja jak za czasów PS2. Edytowane 25 maja 20231 r przez izon
Opublikowano 25 maja 20231 r 13 minut temu, Daffy napisał: Chyba największa klapa przy najbardziej nadmuchanym baloniku nadziei i oczekiwań z wszystkich pokazow z ostatnich lat Motorstorm Resistance E K S K L U Z Y W N E GTA Wczoraj wyszło to o czym piszę od lat - PlayStation to głównie marka i za nią zdobywa propsy, bo ich ten gamedev od kilku lat to jest jakaś wytłoczona pod excela abominacja. Siła 1st party Sonki to MIT.
Opublikowano 25 maja 20231 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Sorry ale wyczerpałem już na hejterów limit klaunów. Idź graj w Zeldę, nikt nie każe CI kupować PS5 czy na czym tam grasz. Jezu aż sobie wyobraziłem kupować to ścierwo bez gier po 3 latach od premiery
Opublikowano 25 maja 20231 r Najlepsze, że ten Showcase był całkiem nieźle odebrany (kilka niespodzianek, mało VRu, MGS, Alan wygląda jak coś genialnego), naprawdę sporo gierek, wszystko prócz Frakcji pokazane. Wspominałem, że DS2 będzie pewnie dopiero na Summer/ albo nawet TGA to tytuł na 2024, Frakcje następne. Reszta to tylko dodatek. Jak ktoś się spodziewał Bloodborne 2, to nie ma rady, musi sobie sam zrobić xD. 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Motorstorm Resistance E K S K L U Z Y W N E GTA Wczoraj wyszło to o czym piszę od lat - PlayStation to głównie marka i za nią zdobywa propsy, bo ich ten gamedev od kilku lat to jest jakaś wytłoczona pod excela abominacja. Siła 1st party Sonki to MIT. Ekskluzywne GTA?
Opublikowano 25 maja 20231 r Pokaz był lepszy niż wszystko co Microsoft pokazał w tej i poprzedniej generacji
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 minutę temu, izon napisał: Pokaz był lepszy niż wszystko co Microsoft pokazał w tej i poprzedniej generacji Oczywiście, że był lepszy, czekamy na te wielkie pokazy first party od Microsoftu i reskiny kolejnej Zeldy i Mario xD.
Opublikowano 25 maja 20231 r Yebane w dupe klapy godzine przed pokazem: "miejcie oczekiwania, sony to nie xbox jest liderem na rynku i dostarczy perełki!" Śmierdzące klaperskie szkodniki minute po pokazie: " no jak ktoś oczekiwał xyz to bekaaaa xDD ja jestem zadowolony z drugiego dlc do spidermena bo teraz mamy mniej gameplayu a więcej skryptowanych akcji jak w uncharted 2 sprzed 15 lat"
Opublikowano 25 maja 20231 r 7 minut temu, izon napisał: Pokaz był lepszy niż wszystko co Microsoft pokazał w tej i poprzedniej generacji Tu zgoda, Sony lepiej potrafi zaprezentować gry które wyjdą też na Xboxa niż sam Xbox na swoich pokazach