Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Najbardziej szkoda Starfielda, bo karaluchy z forum będą celowo głosowały na Baldursa.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Gamingbolt podobno robi już porównanie Starfielda z Oblivionem pt. "Radiant quests design in Bethseda games".
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ja jestem ciekaw ile klapów faktycznie kupi Baldura3 i najważniejsze SKONCZY GO. Walki turowe którymi gardzą , grafa na poziomie gierek od Sony z ps3, brak qte, dużo czytania, a jeszcze pełno wyborów i dylematów z budowaniem postaci
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ja tam chce by klapy dawały goty gierce z pc, która w budowanie jest zaprzeczeniem wszystkiego co kiedykolwiek zrobiło Sony. Ostateczny dowód to będzie jak sonka zapetlila się w swoich wodotryskowych govno gierkach od exela od lat W dniu 11.08.2023 o 10:47, KrYcHu_89 napisał: I wszystkie 10 do ogrania na decku
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Nie no, uczciwie trzeba przyznać - szacun dla twórców Baldur's Gate 3, takich multiplatform naprawdę nam trzeba.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Sonka od wieków dom dla najlepszych gier rpg, zielone robactwo tylko pifpaf i cofanie czasu w samochodzikach. Lost Odyssey pamiętamy [']
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Ahahaha, juz widzę jak klaperskie których pokonała obsługa dashboardu w Xboksie grają w BG3 Chyba pod dyskretną opieką siostry oddziałowej i terapeuty
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 4 minuty temu, Shen napisał: Sonka od wieków dom dla najlepszych gier rpg Na PS nie ma erpegów, są tylko te gówna - jRPG. Jak tam Baldurek na Plejaczku, karaluchu?
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 6 minut temu, Shen napisał: Sonka od wieków dom dla najlepszych gier rpg, zielone robactwo tylko pifpaf i cofanie czasu w samochodzikach. Lost Odyssey pamiętamy ['] to jakie RPG wyprodukowało Sony i ile Sony zapowiedziało rpgów na PS5?
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r W dniu 11.08.2023 o 11:10, drozdu7 napisał: To gdzieś tyle co Ragnarok i z oczko więcej niż Tsushima, Horizon czy Morelas Nowa Zelda 9/10 ale nie grałem w BOTW to zrobiła większe wrażenie ragnarok 8-/10 najlepsza gra sony od lat, dobry symulator pływania kajakiem w bełchatowie ale dla niebieskich to sufit, dla Zielonych podłoga tsushima wyjebałem z dysku po 3h horizon wyjebałem z dysku po 2h, generyczne gówno ubi klon, podziwiam jak jeden zawodnik na forum 1000h w tym zrobił jeszcze sony ma w planach penetracje tej ujowej marki 10 grami które są w produkcji partacze sonowskie chyba jeszcze oficjalnie nie dały informacji ale wycofują się z produkcji gier, teraz mają skupić się na produkcji opon do Jelcza i tableta z przylepionym padem
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Daddy napisał: Nowa Zelda 9/10 ale nie grałem w BOTW to zrobiła większe wrażenie ragnarok 8-/10 najlepsza gra sony od lat, dobry symulator pływania kajakiem w bełchatowie ale dla niebieskich to sufit, dla Zielonych podłoga tsushima wyjebałem z dysku po 3h horizon wyjebałem z dysku po 2h, generyczne gówno ubi klon, podziwiam jak jeden zawodnik na forum 1000h w tym zrobił jeszcze sony ma w planach penetracje tej ujowej marki 10 grami które są w produkcji partacze sonowskie chyba jeszcze oficjalnie nie dały informacji ale wycofują się z produkcji gier, teraz mają skupić się na produkcji opon do Jelcza i tableta z przylepionym padem same system sellery, pewnie dlatego ze sprzedaza xboxa nigdy nie było tak dobrze
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Xbox wyrwał się z oków ograniczeń sprzętowych i jest platformą - na PC, na konsoli, na telefonie, natywnie i w streamingu. W dodatku potężna dawka wyśmienitych gier na 2023. Szkoda, że PlayStation5 nie bierze udziału w tym legendarnym roku. Xbox to jedyny next-gen na rynku.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Taką listę mógł podać tylko xbot pytany o podanie swoich żółtych papierów.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: Taką listę mógł podać tylko xbot pytany o podanie swoich żółtych papierów. Pełna różnorodność gatunkowa - topowe gry. a na PlayStation cały chuj xddd
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Taką listę mógł podać tylko xbot pytany o podanie swoich żółtych papierów. Zapodaj listę first party Sony na 2023, może być z żółtkami
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Sony zalicza właśnie najgorszy rok nie tylko na swojej platformie, ale i całej generacji.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r Fajnie tak czasem poczytać chorych psychicznie fanów xśmiecia, a potem wyjść z cw i wrócić do rzeczywistości, gdzie z Sonką jeszcze nigdy nie było tak dobrze.
Opublikowano 12 sierpnia 20231 r No lista niesprawiedliwa bo partacze sonowskie mają jeszcze dlc do destiny i mlb