Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Gamingbolt podobno robi już porównanie Starfielda z Oblivionem pt. "Radiant quests design in Bethseda games". :leo:

Opublikowano

Ja jestem ciekaw ile klapów faktycznie kupi Baldura3 i najważniejsze SKONCZY GO. Walki turowe którymi gardzą , grafa na poziomie gierek od Sony z ps3, brak qte, dużo czytania, a jeszcze pełno wyborów i dylematów z budowaniem postaci

Opublikowano

Ja tam chce by klapy dawały goty gierce z pc, która w budowanie jest zaprzeczeniem wszystkiego co kiedykolwiek zrobiło Sony.

Ostateczny dowód to będzie jak sonka zapetlila się w swoich wodotryskowych govno gierkach od exela od lat

W dniu 11.08.2023 o 10:47, KrYcHu_89 napisał:

image.thumb.png.c7d9e5a559c4e656c8c1f73eea31c80d.png 

I wszystkie 10 do ogrania na decku :banderas:

Opublikowano

Sonka od wieków dom dla najlepszych gier rpg, zielone robactwo tylko pifpaf i cofanie czasu w samochodzikach.

Lost Odyssey pamiętamy [']

Opublikowano

Ahahaha, juz widzę jak klaperskie których pokonała obsługa dashboardu w Xboksie grają w BG3 :jim:

Chyba pod dyskretną opieką siostry oddziałowej i terapeuty 

Opublikowano
6 minut temu, Shen napisał:

Sonka od wieków dom dla najlepszych gier rpg, zielone robactwo tylko pifpaf i cofanie czasu w samochodzikach.

Lost Odyssey pamiętamy [']

to jakie RPG wyprodukowało Sony i ile Sony zapowiedziało rpgów na PS5? 

Opublikowano
W dniu 11.08.2023 o 11:10, drozdu7 napisał:

To gdzieś tyle co Ragnarok i z oczko więcej niż Tsushima, Horizon czy Morelas

Nowa Zelda 9/10 ale nie grałem w BOTW to zrobiła większe wrażenie

ragnarok  8-/10 najlepsza gra sony od lat, dobry symulator pływania kajakiem w bełchatowie ale dla niebieskich to sufit, dla Zielonych podłoga

tsushima wyjebałem z dysku po 3h 

horizon wyjebałem z dysku po 2h, generyczne gówno ubi klon, podziwiam jak jeden zawodnik na forum 1000h w tym zrobił  :yao:  jeszcze sony ma w planach penetracje tej ujowej marki 10 grami które są w produkcji :bad:

partacze sonowskie chyba jeszcze oficjalnie nie dały informacji ale wycofują się z produkcji gier, teraz mają skupić się na produkcji opon do Jelcza  i tableta z przylepionym padem :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

Nowa Zelda 9/10 ale nie grałem w BOTW to zrobiła większe wrażenie

ragnarok  8-/10 najlepsza gra sony od lat, dobry symulator pływania kajakiem w bełchatowie ale dla niebieskich to sufit, dla Zielonych podłoga

tsushima wyjebałem z dysku po 3h 

horizon wyjebałem z dysku po 2h, generyczne gówno ubi klon, podziwiam jak jeden zawodnik na forum 1000h w tym zrobił  :yao:  jeszcze sony ma w planach penetracje tej ujowej marki 10 grami które są w produkcji :bad:

partacze sonowskie chyba jeszcze oficjalnie nie dały informacji ale wycofują się z produkcji gier, teraz mają skupić się na produkcji opon do Jelcza  i tableta z przylepionym padem :kaz:

same system sellery, pewnie dlatego ze sprzedaza xboxa nigdy nie było tak dobrze :kekw:

Opublikowano

Niech mnie chuy ta lista :pawel: ghostwire, goldeneye :pawel:

Opublikowano

Xbox wyrwał się z oków ograniczeń sprzętowych i jest platformą - na PC, na konsoli, na telefonie, natywnie i w streamingu. W dodatku potężna dawka wyśmienitych gier na 2023. Szkoda, że PlayStation5 nie bierze udziału w tym legendarnym roku. :(

Xbox to jedyny next-gen na rynku.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Taką listę mógł podać tylko xbot pytany o podanie swoich żółtych papierów.

Zapodaj listę first party Sony na 2023, może być z żółtkami 

Opublikowano

Fajnie tak czasem poczytać chorych psychicznie fanów xśmiecia, a potem wyjść z cw i wrócić do rzeczywistości, gdzie z Sonką jeszcze nigdy nie było tak dobrze. :niki:

Opublikowano

No lista niesprawiedliwa bo partacze sonowskie mają jeszcze dlc do destiny i mlb :kaz: