Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 15 minut temu, Pupcio napisał: Typowy mendrek wjechał. Noooo słabo że podwyżka ale xbox coś tam coś tam xD Taaa, może kilka lat temu bym się łapał, ale dzisiaj to ta babcia z memikow co kazdy jej mówi „No No pierdol tam sobie pierdol”.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 31 minut temu, drozdu7 napisał: Aha dlatego w tym roku z pamięci Hi Fi Rush, Wo Long, Starfield, Forza, Lies of P, Sea of Stars na premierę. A co tam na premierę w abonamencie Sony? Skad chlop ma o tym wiedziec, jak zaslepiony jest marka sony i byle gowno od nich lyknie jak Saints Row. Ps. Nikt normalny nie placi pelnej ceny za GPU. Sposoby na placenie u Kebaba czy Pedro z Buenos Aires sa szybkie, latwe i przyjemne. Z grami to samo. Placac ulamek ceny masz gre na monolicie. Przy klapie kombinujesz i placzesz, ze cinkciarz nie dziala lub placisz 250-350zl za gre, a ja sobie wklepuje kodzik na to samo za 10-30zl
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Mi też ciężko jest wyobrazić kto w ogóle płaci miesiąc w miesiąc pełną cenę za abonament.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 24 minuty temu, messer88 napisał: O której dziś pokaz Mariusza i rozgromienie botów? O 16 niebiesko zielone graczyki zobaczą co to znaczy grać w prawdziwą gre! Mam nadzieje że nintendo da jakieś funky mode dla takich pokrak bo Ci ludzie potrafią "grać" tylko w "gry" gdzie idzie się chłopem po korytarzach albo jeździć po burakach i cofać czas
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Przypominam że dla klapów strzelanka Ratchet to lepszy platformer niż Mario
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Najlepszy platformer ostatnich lat? crash bandicoot 4, przynajmniej stanowi jakies wyzwanie, nie to co mario dla dzieci Niech nintendo wreszcie zapowie remake Zelda oracle of seasons/ages, przyda się jakaś dobra zelda po tych pustych sandboxach.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Zielone amebki już pewnie trzęsą portkami przed wyrokiem o 18. Nie modla się o to, żeby gra była bardzo dobra, tylko żeby nie była aż takim gniotem. Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez Donatello1991
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Uwielbiam czytac ten bol dupy niebieskich. Jak musi ich bolec, ze nie pograja w Starfielda nawet w 30klatkach.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Dzięki dobroci Króla Spencera mogą ograć go w streamingu, rodzina Xboxa przyjmie każdego.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Najlepszy platformer to Astrobocik, ktory pozamiatal na premiere ps5. Do tego wygląda normalnie, a nie jak ktoś kto powinien siedzieć w wiezieniu za pedofilie.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Jeden klik i gram od piątek xboxowe kapiszony. Jeśli będzie 90+ na meta to od razu kupuje.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 11 godzin temu, Bzduras napisał: @jimmyyy8 kolega od "podniecania się debilnymi i bezwartościowymi tweetami z dupy" czy solidarność w niebieskim pierdolniku nie pozwoli tak napisać? To pierwsze. Dajcie jakiś zakaz wklejania twittów z dupy czy coś, bo ręce opadają
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 21 minut temu, Donatello1991 napisał: Jeden klik i gram od piątek xboxowe kapiszony. Jeśli będzie 90+ na meta to od razu kupuje. Spencer to wspaniały gość - smierć exom, witamy graczy.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 2 godziny temu, drozdu7 napisał: Aha dlatego w tym roku z pamięci Hi Fi Rush, Wo Long, Starfield, Forza, Lies of P, Sea of Stars na premierę. A co tam na premierę w abonamencie Sony? O cię chuja, to mają być te petardy? Żeby to robiło wrażenie to co miesiąc musiałaby gra pokroju starfielda wchodzić. Co z tego, że na premierę jak 90% tych premier to małe pierdy. Do plusa wpadaja gry po premierze, ale za to o wiele bardziej wartościowe. Edytowane 31 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 12 minut temu, PanKamil napisał: plusa wpadaja gry po premierze, ale za to o wiele bardziej wartościowe. Jakie?
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 20 minut temu, PanKamil napisał: O cię chuja, to mają być te petardy? Żeby to robiło wrażenie to co miesiąc musiałaby gra pokroju starfielda wchodzić. Co z tego, że na premierę jak 90% tych premier to małe pierdy. Do plusa wpadaja gry po premierze, ale za to o wiele bardziej wartościowe. Przypominam że ten klaln nie gra w gry indie i kupuje przeciętego dualsensa z ekranem lcd za 200$
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Obudziłem się i czuję, że Starfield dowiezie, ale to pewnie jednorazowy wystrzał.
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 27 minut temu, PanKamil napisał: O cię chuja, to mają być te petardy? Żeby to robiło wrażenie to co miesiąc musiałaby gra pokroju starfielda wchodzić. Co z tego, że na premierę jak 90% tych premier to małe pierdy. Do plusa wpadaja gry po premierze, ale za to o wiele bardziej wartościowe. Kamilku ale ten Sea of stars to jednak gra z duszą
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 12 minut temu, drozdu7 napisał: Jakie? cod- cold war the quarry mafia remastered któreś tam dlc do destiny far cry 6 ratchet horizon forbidden west to tak na szybko w plusie też były premiery stray, oddworld, humankind ale nie przychodzi mi do głowy aby bic konia do nich jak zielone ameby do wo long ja pierdole xd
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, PanKamil napisał: cod- cold war the quarry mafia remastered któreś tam dlc do destiny far cry 6 ratchet horizon forbidden west to tak na szybko w plusie też były premiery stray, oddworld, humankind ale nie przychodzi mi do głowy aby bic konia do nich jak zielone ameby do wo long ja pierdole xd lista śmieci dla śmieciowego gracza