Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nie będzie już lepiej będzie tylko gorzej. Dobrze to już było. Zamiast ładnej, prostej przygody na kilka godzin czy to z łysym starym, Spajderem czy innym dzikim wężem będą gry usługi osrane. Będziemy dobrze wspominać czasy Sonki 4 i tej chwili na piątce. Ale luz jesteśmy silni, wytrzymuje posty Paola to wytrzymam i koniec gierek takich jakie lubię.

Opublikowano
6 minut temu, Krzysztof93 napisał:

Spider-Man nie może być po prostu spoko gierką z ulubionym bohaterem człowiekiem-stawonogiem

Ej nie gadaj że wolisz zbierać plecaki niż wykonywać jakieś mniejsze ścieżki questów poszerzających uniwersum? 

Oczywiście że Insomniac nie musi tego robić żeby to była spoko gra, no ale z drugiej strony to czemu mieliby się nie postarać?

Opublikowano
Teraz, drozdu7 napisał:

Ej nie gadaj że wolisz zbierać plecaki

nie zbierałem plecaków w poprzednich spajderach przeszedłem główny wątek i bawiłem się zajebiście. Ile miałbym czekać na SM 2 gdyby było tam dużo więcej fabuły poszerzającej uniwersum? W tych czasach? No tak 7-10 lat. Ale super. Tyle to się czeka na Wiedźminy (i podobne) bo tam się spędza życie, chłoniesz to, słuchasz soundtracku jadąc do pracy, wzruszasz się na osiem nutek muzyczki ze Skellige. Spider Man to jazda z kurwami przez miasto na linie :kratoswoke: chętnie przejdę SM 2 i poczekam te Wiedźminy.

Opublikowano

Hahaha to samo starcze pierdolenie co generację jak to już się gry skończyły i racjonalizowanie w ten sposób, że zajawka się już dawno wypaliła. :)

a ja cyk, no stress, na razie 20 gierek skończonych. Najlepsze miesiące w branży od ostatnich 10 lat i na szczęście mam więcej platform niż PS5, bo bym kurwa zdechł z gierkowego głodu waląc konia do słupków sprzedaży i plotek o tym już razem, ale tym razem na pewno State of Play dla 1st party Sony :dynia:

Opublikowano

Jak tam F R A K C J E panowie? :gachigasm:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

ale tym razem na pewno State of Play dla 1st party Sony :dynia:

ale tym razem na pewno State of Play dla 1st party game as a service Sony :dynia:

Opublikowano
37 minutes ago, KrYcHu_89 said:

I bardzo dobrze, nie każda gra musi być na 150 godzin. 

No nie musi, ale badzmy szczerzy jezeli kampanie mozna skonczyc w 5h to lekka kpina bedzie 

Opublikowano
Teraz, Ryuk napisał:

No nie musi, ale badzmy szczerzy jezeli kampanie mozna skonczyc w 5h to lekka kpina bedzie 

a jak w 7h to dobrze? Są już jakieś oficjalne informacje o tym czy sobie gadamy tak z matematycznych obliczeń Ryuka i wzoru przedłużonego pierdolenia?

Opublikowano
9 minutes ago, Donatello1991 said:

A kogo jakieś frakcje online na jedną konsole. Tlou3 zaraz.

12 minutes ago, Donatello1991 said:

Po uj to było w ogóle robić. Zamiast U5 już wydać, albo zaraz horror sf.

This waiting

3 minutes ago, Donatello1991 said:

5h? Serio ktoś wierzy w tskie bzdury.

Miles w 6h mozna bylo skonczyc, zobaczymy czy SP2 bedzie dluzszy

3 minutes ago, Krzysztof93 said:

a jak w 7h to dobrze? Są już jakieś oficjalne informacje o tym czy sobie gadamy tak z matematycznych obliczeń Ryuka i wzoru przedłużonego pierdolenia?

Nie ma, jedynie wiadomo ze typ wbil 100% w 30h

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

kurde mi wyszło inaczej 10h i 22 minuty zobaczymy jak facetka z matmy oceni.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda tylko, że CDPR za 1/3 ceny zrobiło 2x tyle światowej jakości rozrywki.

Szkoda? Ja tam lubię Wiedźminy i nawet CP pokochałem ostatnio.

Opublikowano

Kupiłem rycerza Jedi na PS5, na początku przywitała mnie najgorszy proces instalacji jaki widziałem na konsolach, jakieś zmergowanie instalacji z płyty z pobieraniem !!!!!150!!!!! GB (nie widać nawet co i gdzie), zamiast zwyczajowych patchy, w sumie nawet nie wiem, czy się to poinstalowało, jakieś to mało przejrzyste. No kiedyś to było wkładałeś do konsoli płytę i grałeś :/;/

Opublikowano
11 minutes ago, KrYcHu_89 said:

Kupiłem rycerza Jedi na PS5, na początku przywitała mnie najgorszy proces instalacji jaki widziałem na konsolach, jakieś zmergowanie instalacji z płyty z pobieraniem !!!!!150!!!!! GB (nie widać nawet co i gdzie), zamiast zwyczajowych patchy, w sumie nawet nie wiem, czy się to poinstalowało, jakieś to mało przejrzyste. No kiedyś to było wkładałeś do konsoli płytę i grałeś :/;/

Ty po prostu nie rozumiesz geniuszu Sony i projektu ich mega UI /s

A wkladam i gram zaczynalo umierac tak w polowie generacji 7 a umarlo na dobre podczas generacji 8

Spoiler

Przypadkiem jak klikniesz opcje -> wiecej info -> I tam powinno byc info ile GB zainstalowane etc

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

A daj pan spokój, ja pierdole te płyty jednak skoro i tak jestem niewolnikiem MS/Sony. 

Opublikowano
2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

Wkładam karte i gram. Magia BIG N :) kiście się c0rwa na tych dystopijnych "konsolach" msu i sony graczyki :)

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

Wkładam karte i gram. Magia BIG N :) kiście się c0rwa na tych dystopijnych "konsolach" msu i sony graczyki :)

Instalacja Rudego rycerza z "płyty" zajęła mi 2h 30 minut xDD.

Opublikowano

A zawsze było śmianko z pecetowców że siedzą i oglądają pasek instalacji zamiast grać :) 

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

oj nie rozumiesz, liczy się to czy gierka wymyśla koło na nowo czy nie. Spider-Man nie może być po prostu spoko gierką z ulubionym bohaterem człowiekiem-stawonogiem. Najlepiej jakby łączył RTS'a z wyścigami i jakby można było łączyć przedmioty siecią i tworzyć sobie z tego tratwę. Takie są gry wszędzie indziej, lepsze, innowacyjne, chujowe. Taki ma być Spider-Man. Wtedy będzie dobrze, minimum 100 godzin i śmieszne Tik Toki z rozgrywki.

Najlepiej jakby wpadł do smiecpassa, działał w 30fps przy pastgenowej grafice i dostał żółtko na meta . Boty od razu przyjęłyby jak swojego :kekw: