Opublikowano 18 października 20231 r Najlepiej czyta się jak Starfield dalej powoduje pieczenie dupy, bo nawet brzydki i z loadingami wciąż jest nowym IP, z bogatym światem i złożonością mechanik na które nie stać PopcornStation 5 stworzone do płytkich, ładnych gier dla niewymagającego gracza.
Opublikowano 18 października 20231 r To tylko tak dla przypomnienia, że PlayStation to choroba. Pękło dupsko, bo kurwę niebieską obrażają.
Opublikowano 18 października 20231 r Jutro o 23 59 trzęsące się ręce i adrenalina. A boty czekanko rok na Disblo 4 w gp.
Opublikowano 18 października 20231 r Paolo ostatnie 2 strony to już niezła odklejka z Twojej strony, szczególnie o tych manipulacjach. Osobny limit reakcji by się na Ciebie przydał. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.
Opublikowano 18 października 20231 r No pewnie bo w Starfielda grają tylko wybitni strategowie miłujący się w złożonych mechanikach. No a prawda jest taka, że Starfield jest jak większość gierek po prostu prostym skyrimem w kosmosie i lataniem przez galaktyki palcem po mapce. Nic więcej, nic mniej. Grałem, przez chwilę byłem wciągnięty w gierkę ale im dalej w kosmos tym więcej rzeczy przeszkadza a coraz mniej cieszy. Spider-Man na każdym zwiastunie i screenie wygląda jak lepsza zabawa od Starfielda.
Opublikowano 18 października 20231 r Heh, ładnie wytresowany piesek wierzący w dobro i nieskazitelność swojej ulubionej korporacji.
Opublikowano 18 października 20231 r Famitsu Spiderman 2 - 38/40, Hydraulik (pierwsza recka, bo inni mają embargo jeszcze tylko 36/40). 4THEPLAYERS .
Opublikowano 18 października 20231 r Zielonym pali się grunt pod nogami, jak pisiorom przy niszczarkach Zamiast rgpa roku jest Bekafield z grafiką z ps3, zamiast racera nowej generacji są pastgenowej reroraki, zamiast rekordów sprzedaży jest okupowanie ostatniego miejsca we wszystkich rankingach i powolna agonia śmiecia Premiera Spidera i kolejne niespełnione obietnice grubego spowodowały, że niektórym się przegrały styki, zwłaszcza paulinie w cyberpsychozie Edytowane 18 października 20231 r przez izon
Opublikowano 18 października 20231 r Zieloni nie mają już gruntu pod nogami, zieloni mają choroby psychiczne.
Opublikowano 18 października 20231 r 2 hours ago, Donatello1991 said: Jutro o 23 59 trzęsące się ręce i adrenalina. A boty czekanko rok na Disblo 4 w gp. To sie chyba nazywa majaczenie alkoholowe ewentualnie parkinson
Opublikowano 18 października 20231 r Cały rok nic i potem pająk xD ja pierdolę, ale wy macie silne psychy
Opublikowano 18 października 20231 r 8 minut temu, Donatello1991 napisał: 7,8 FM na meta. Brawo ms. Na Steamie roast ładny, ciekawe, czy to już po patchu 1.0 (czy aby nie powinno być 1.0 na dzień premiery, zapomnieli, że dali na Steam betę za pełną cenkę xDD)
Opublikowano 18 października 20231 r Uff 91 meta, mesjasz taki że grać nie trzeba bo wszystko jasne. Jakby było poniżej 85 to trzebaby ograć żeby pisać że perła niedoceniona
Opublikowano 18 października 20231 r 11 minutes ago, Donatello1991 said: 7,8 FM na meta. Brawo ms. Podba mi sie,ze jedyna odpowiedz na fakt ze Sony wydalo tylko 1 ex(i to czasowego) to oceny starfield/forzy I na chwile obecna Sony ma zero gier(First party) z pewna data po pajaku Edytowane 18 października 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 18 października 20231 r Dzisiaj się wyjaśni 6stka do GOTY na TGA: 1. Baldur 3 2. Zelda: Tears of Kingdom 3. Spidey 2 4. Remake 4 ----- 5.-6. FF XVI/Starfield/Mario Wonders/ Octopath Traveller 2/ Diablo IV/ Street Fighter 6 ciężki wybór, ale jednak ja wybrałbym FF XVI i Starfielda xD.
Opublikowano 18 października 20231 r Zapomniałem, jeszcze Anal wychodzi przed 14 listopada (wtedy listę poda Geoff) z dużych gierek, ma realne szanse na wywalenie jedynej gry ex na Xboxa/PC z listy :D. Realnie to na 5-6 ma bardzo dużo gier szanse, z reguły w top6 była jedna mniejsza gierka, więc wszystko jest otwarte, nawet Hi-FI Rush, czy SoS. Edytowane 18 października 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 18 października 20231 r Starfiekd nie ma szans na goty a branie go pod uwagę to obraza dla branży.
Opublikowano 18 października 20231 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Starfiekd nie ma szans na goty a branie go pod uwagę to obraza dla branży. W sumie muszę się z tym zgodzić, jedynie zielony obóz może kłaść naciski na Geoffa xD. W tym roku konkurencja do nominacji jak nigdy. 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: 92 > 91, tak dla przypomnienia. Oceny nie grają aż tak dużej roli przy wyborze nominacji, a bardziej popularność gry i gatunku: tak to Street Fighter 6 miałby nominację jak w banku, podobnie najwyżej oceniana gra w roku 2021 - FH5, która nawet nie była w 6stce, a to był naprawdę słaby rok.
Opublikowano 18 października 20231 r Są gry których nikt nie bierze nigdy pod uwagę i są to m.in. racery właśnie. Mi ciężko nawet typować co miałoby być GOTY w tym roku. Osobiście, z gierk które ograłem, postawie na Final Fantasy XVI, bo Starfield z którym wiązałem duże nadzieje IMO nie wyszedł z bety. Zobacze jak Marian i Spiderek, bo z SM1 i MM bawiłem się bardzo dobre. Pojebany rok dla gierek, klęską urodzaju.
Opublikowano 18 października 20231 r W tym roku dużo dobrych gier, ale brak megahitu. Na razie SP2 się na taki zanosi.
Opublikowano 18 października 20231 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Są gry których nikt nie bierze nigdy pod uwagę i są to m.in. racery właśnie. Mi ciężko nawet typować co miałoby być GOTY w tym roku. Osobiście, z gierk które ograłem, postawie na Final Fantasy XVI, bo Starfield z którym wiązałem duże nadzieje IMO nie wyszedł z bety. Zobacze jak Marian i Spiderek, bo z SM1 i MM bawiłem się bardzo dobre. Pojebany rok dla gierek, klęską urodzaju. Ja grałem w bardzo dużo gierek w tym roku i na razie: 1. BG3 i długo długo nic 2. RE4 (po nowym DLC stawiam nad Linkiem, mimo, że to Remake, ale za to jaki Remake) 3. Zelda 4. FF XVI 5. Starfield, mimo, że lekki zawód, to dalej good 6. Diablo IV Spidey 2 zapewne zmieni listę i ogram od razu jak wyjdzie, no i Jedi Survivor na razie mam do ogrania i dopiero zacząłem 2gą planetę (ogram pewnie gdzieś po Spajdim), zdąże przed TGA, wygląda na super gierkę, zjebaną na premierę w reckach, pytanie czy to zaważy na jej nominacji. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: W tym roku dużo dobrych gier, ale brak megahitu. Na razie SP2 się na taki zanosi. Był megahity, ale nie tego "typu", dlatego czekam mocno .
Opublikowano 18 października 20231 r 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: W tym roku dużo dobrych gier, ale brak megahitu. Na razie SP2 się na taki zanosi. Czy ja wiem? Final IMO dostarczył pieknie pomimo bolączek, REmake4 ma potężny gunplay i replayability. Faktycznie SP2 będzie też najlepszym popcorniakiem do niezobowiązującego pykania po pracy i dobrze, bo takich gier też trzeba. Najlepsze w 2023 jest to, ze dostarczył tylu gier, że będzie co nadrabiać przez lata. a niektóre w końcu dojdą do stanu używalności (na Ciebie patrzę Starfield)