Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, jimmyyy8 napisał:

Psycha Ci siadła Paolo. Łapiesz się na proste prowo, podpalasz o byle pierdołę, rozdajesz minusy poza CW i rzucasz inwektywami. Między Tobą a np. ASX'em jest różnica klas w dyskusji.  W weekend wrzucę Ci fotkę kolekcjonerki Spiderka 91, możesz tego nie wytrzymać :kekw:

Ja już tu siedzę tylko dla sportu, a różnica jest taka, że jako jedyny otrzymujesz minusy, bo jesteś botem do klepania formułek w CW. Poza tym tematem nie istniejesz, nie wniosłeś nic do żadnej poważniejszej rozmowy i zwyczajnie znikniesz tak szybko jak się pojawiłeś. Jeszcze jakbyś w normalnych tematach chociaż odrobinie krytycznie podchodził do tego co piszesz, ale no cóż, jest jak jest. Nawet avatar masz pokazujący jak bardzo Starbeka cię zezłomowała.

Przykro mi, ale zasłużyłeś na tę pogardę i może trochę minąć nim będziesz brany pod uwagę jako poważny partner do dyskusji.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

No ale też w świetle ostatnich dokonań MS i problemow z praktycznie każdym exem(gdzie tylko Hi Fi Rush było tip top na premierę), trzeba docenić że u Sony technicznie raczej zawsze jest świetnie a przynajmniej stabilnie. Tym bardziej że teraz płacisz trzy i pół bomby.

Ja lubię tą inność MS jeśli chodzi o gry, w tym te zapowiedziane intrygują ale no umówmy się, chyba tylko Gearsy zawsze dowoziły na poziomie Sony i wspomniana FH5. Za mało.

Trzeba docenić MS za te mniejsze gierki, ale model AAA - może warto jednak wyjść z nimi z abo, jeżeli to ma wpłynąć na jakość końcową. 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Nie no, po prostu trzeba robić dokończone produkty. Chyba nikt nie zarzuci dla Godrizona czy Gearsów 5 że zabrakło im jakości, a nie platformy GAAS.

Dalej to tylko dwie gry

To już switch radzi sobie zdecydowanie lepiej

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

Dalej to tylko dwie gry

To już switch radzi sobie zdecydowanie lepiej

MS przespał poprzednią generację, a wyniki zakupów zaczynamy widzieć dopiero teraz. Generalnie jak mantrę powtarzał będę jedno - jeśli gra jest stricte singlowa to na 100% będzie zajebista i grywalna day1, wyjątkami są chyba jedynie te dwie które wymieniłem. Za to potworki pokroju Forzy Motorsport, Sea of Thieves, Halo Infinite (w PVP, kampania zajebista) czy Starfielda potrzebują poprostu czasu, bo wyszły w abo w EA i teraz będą łatane miesiącami.

Wiadomo, że z czasem ta Forza to będzie najlepszy sim na konsolach i mocarny na PC, ale to wiesz, trzeba poczekać.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jesteś botem do klepania formułek w CW.

Ja? Paolo jesteś liderem CW z 1650 postami i w kółko nawijasz to samo :)

nie wniosłeś nic do żadnej poważniejszej rozmowy 

Staram się wypowiadać w tych tematach, w których mam coś do powiedzenia (w dziale Xboxa mnie praktycznie nie ma). To cenna umiejętność, też spróbuj, bo Ciebie jest wszędzie pełno, znasz się na wszystkim i ograłeś wszystko.

Jeszcze jakbyś w normalnych tematach chociaż odrobinie krytycznie podchodził do tego co piszesz, ale no cóż, jest jak jest.

Podeślij od razu template co i o czym sądzić, będzie mi łatwiej.

Nawet avatar masz pokazujący jak bardzo Starbeka cię zezłomowała.

Jak zmienię to Ci ciśnienie zejdzie?

Przykro mi, ale zasłużyłeś na tę pogardę i może trochę minąć nim będziesz brany pod uwagę jako poważny partner do dyskusji.

A ja myślę, że Ty jesteś fajny gość tylko niepotrzebnie po personaliach lecisz. Może jakiś zlocik kiedyś i browarek :) 

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
29 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wiadomo, że z czasem ta Forza to będzie najlepszy sim na konsolach i mocarny na PC, ale to wiesz, trzeba poczekać.

Piekne podsumowanie obecnego stanu branzy. Zamiast wydawac produkt ktore nie sa zepsute to trzeba poczekac az naprawia. Cities Skylines 2 chyba ma mistrze bo devi wydali oswiadczenie,ze gra bedzie zepsuta na premiere ale nie opoznia jej wydania :dynia:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

Ciekawe jak Anal, bo ten tryb 60 na konsolach to może być wielka kupa, wziąłem preorder na wszelki wypadek na tym śmiesznym EGS, zobaczymy kto ma racje, na PC z reguły Remedy dowoził. 

14 minut temu, Ryuk napisał:

Piekne podsumowanie obecnego stanu branzy. Zamiast wydawac produkt ktore nie sa zepsute to trzeba poczekac az naprawia. Cities Skylines 2 chyba ma mistrze bo devi wydali oswiadczenie,ze gra bedzie zepsuta na premiere ale nie opoznia jej wydania :dynia:

Haha ten Cities Skylines to dobrze z tym oświadczeniem dojebali. 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ja Alana to unikam premierowo. Bankowo problemy optymalizacyjne. 

Ja kupiłem dawno, inna sprawa, że odpale pewnie w listopadzie, to już będzie po paczykach :D. 

Opublikowano

Już po kilku godzinach że S2 i to jakiś majstersztyk kbsadzilbym te 3 godziny na kilka gier spokojnie.

Opublikowano
3 minuty temu, Moldar napisał:

IQ klapów musi być najwyższych lotów, że trzeba robić takie poradniki :kaz:

Hmm jakby się zastanowić to ma to sens dlaczego? Jest tu tyle opcji konfiguracji pod wszystkich że można się pogubić, tutaj mamy cały kosmos konfiguracji!! Sony osiągnęło tym samym niemożliwości dało nam prawie kreator własnych wrażeń 

Opublikowano
Just now, Whisker said:

Hmm jakby się zastanowić to ma to sens dlaczego? Jest tu tyle opcji konfiguracji pod wszystkich że można się pogubić, tutaj mamy cały kosmos konfiguracji!! Sony osiągnęło tym samym niemożliwości dało nam prawie kreator własnych wrażeń 

100% jestes grupa docelowa tego filmiku :) 

Opublikowano

Również dziękujemy Wam za Raganroka i przygodę jaką niezapomnimy!!!!

IMG_0451.jpeg

Teraz, Ryuk napisał:

100% jestes grupa docelowa tego filmiku :) 

Starfield sie chowa i ssie pale przy tych ustawieniach i przypominam! To tylko w opcjach przed GRĄ

Opublikowano

Zgubić się w opcjach xDDDD Weź już nic nie pisz, bo ośmieszasz całą sektę

Opublikowano

Dziś Sony wygrywa kolejny rok wojen konsolowych. 

Dwa najlepsze exy na 1 screenie. Screenshot_20231020_190229_X.thumb.jpg.18cc1f78ff3161b14308b90ec0b22062.jpg

Opublikowano

Crapman 2 dlc dziś wyszedł i tego samego dnia tysiące osób pozbywa się gry, przypadek? Nie, klapy tak jak donek zgubiły się przy otwarciu dziennika :jim:

Opublikowano
10 minut temu, Daddy napisał:

Crapman 2 dlc dziś wyszedł i tego samego dnia tysiące osób pozbywa się gry, przypadek? Nie, klapy tak jak donek zgubiły się przy otwarciu dziennika :jim:

Wy już nie rozumiecie że można się dzielić? Że rodzina Sony tak zawsze robi? No ja wiem że jak wy kupujecie gry to później wyrzucacie z zawiści na śmietnik :D 

14 minut temu, messer88 napisał:

Whiskey będą jakieś screeny dziś z paj0nka??

Już zrobiłem około 100 zdjęć, to co tu się dzieje to nawet ja się nie spodziewałem 

25 minut temu, Bzduras napisał:

Zgubić się w opcjach xDDDD Weź już nic nie pisz, bo ośmieszasz całą sektę

Nie zgubić a odnaleźć tutaj właśnie tak masz, odnajdujesz się w tym wszystkim mimo tysiąca ustawień aby wrażenia płynące z wideo czy audio były tak miażdżące i zapamiętań na lata