Opublikowano 23 lipca 20222 l Właśnie wjechał SiFu ja jebie co za gierka dzięki @Dave Czezky kolejny soczysty tytuł tylko na PlayStation. Sony nie dość, że wie jak zrobić swoją grę to jeszcze wie jakie cuda dodatkowo zapewnić posiadacza PS5.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Soczysty tytuł dostępny tylko "posiadaczą" PlayStation 5* oraz PlayStation 4 i PC, a w przyszłości pojawi się wersja na Xboxa. NO CO SONKA TO SONKA
Opublikowano 23 lipca 20222 l 7 minut temu, Soul napisał: Właśnie wjechał SiFu ja jebie co za gierka dzięki @Dave Czezky kolejny soczysty tytuł tylko na PlayStation. Sony nie dość, że wie jak zrobić swoją grę to jeszcze wie jakie cuda dodatkowo zapewnić posiadacza PS5. Ten PC to jednak za****** PlayStation
Opublikowano 23 lipca 20222 l 3 minuty temu, messer88 napisał: Na xboxie coś tam się ruszy dopiero w październiku dzięki gamepassowi Dlc do karshera z myciem grotto spencera?
Opublikowano 23 lipca 20222 l potężne Plague 2 za darmo a dla klapa za 260 zł jakby jeszcze wrzucili Silk Songa jakoś teraz na sierpień to byłoby git
Opublikowano 23 lipca 20222 l Czaicie grać w SiFu na Plejce jak można jak człowiek cywilizowany na PC z padem od Xboxa albo poczekać na wersję definitywną wersję Xboxową z XGP?
Opublikowano 23 lipca 20222 l 3 minuty temu, Soul napisał: Poczekać słowo klucz w zielonym kurwidole Na nim nie muszę czekać, najlepsza wersja SiFu na wyciągnięcie ręki.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Taki obraz bota, wychwala granie na PC, to po chuj konsole kupowałeś? Czekanie ciagle na gry ehh co za….
Opublikowano 23 lipca 20222 l bo nie jestem zwierzakiem żeby się ograniczać w niektóre gry gra się lepiej na PC, inne na konsoli, a wam zostaje czekać na jakieś bieda wersje na PS5
Opublikowano 23 lipca 20222 l PC + Xbox to bardzo dobra opcja w połączeniu z GPU. W niskiej cenie gra się na 2 platformach. A i coraz więcej gier wychodzi i będzie wychodzić z PS na PC, więc można to sobie z czasem uzupełniać o gry Sony.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Jedyne słuszne kombo dla prawdziwego konsolowca to Xbox plus Ps5. Kupowanie PC i Xbox to jak kupić sobie dwie ramki takich samych szlug, jak się chce palić to samo to super pomysł Ale spokojnie zaraz przecież wyjdą gry z ps na pc, poczeka się w końcu u zielonych to normalna sprawa
Opublikowano 23 lipca 20222 l 10 minut temu, Soul napisał: Kupowanie PC i Xbox to jak kupić sobie dwie ramki takich samych szlug, jak się chce palić to samo to super pomysł lmao, co ty pyerdolisz soul? XDD inaczej gra się na padzie w Halo Wars a inaczej na komputerze, Cymbergaj czy Fallout ma przystosowane UI pod PC, a inne gry pod pada no i PC to najlepszy sprzęt do retro 4K/60 w grach generacji siódmej i ósmej a jakieś zwierzęce 720p-1080p/20-30 Nie posiadać PC w 2022? Kategoria: zwierzęta.
Opublikowano 23 lipca 20222 l Komputery zabijają radość z grania nawet przy najlepszych produkcjach. Dusze ten sprzęt stracił w okolicach 2005 roku
Opublikowano 23 lipca 20222 l Halo Wars nigdy w to govno nie grałem i niczego nie żałuję. Kolejny crap fallout Ja pierdziele to PC doświadczenie Cyberpunk na konsoli gra się wybornie
Opublikowano 23 lipca 20222 l 1 minutę temu, Soul napisał: Halo Wars nigdy w to govno nie grałem i niczego nie żałuję. Kolejny crap fallout Ja pierdziele to PC doświadczenie Cyberpunk na konsoli gra się wybornie w RDR2 na XOS też grało mi się wybornie, ale przecież nie oto chodzi wersja Cyberpunka na PC to jakiś poziom PS6PRO, pozdrawiam z przyszłości
Opublikowano 23 lipca 20222 l 55 minut temu, Soul napisał: Jedyne słuszne kombo dla prawdziwego konsolowca to Xbox plus Ps5. Kupowanie PC i Xbox to jak kupić sobie dwie ramki takich samych szlug, jak się chce palić to samo to super pomysł Ale spokojnie zaraz przecież wyjdą gry z ps na pc, poczeka się w końcu u zielonych to normalna sprawa Tak, tak. Jedyne słuszne combo... dlatego w tematach o grach na PS5 najdłuższe są dyskusje, który tryb graficzny wybrać. Jak na PC z biedronki.
Opublikowano 23 lipca 20222 l 18 minut temu, Soul napisał: Halo Wars nigdy w to govno nie grałem i niczego nie żałuję. Kolejny crap fallout Widać, że kolega maniaka