Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Nie podoba mi się że tak pobłażasz tym zagrywom Dawid :pechowiec:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Właśnie wjechał SiFu ja jebie co za gierka dzięki @Dave Czezky kolejny soczysty tytuł tylko na PlayStation.

Sony nie dość, że wie jak zrobić swoją grę to jeszcze wie jakie cuda dodatkowo zapewnić posiadacza PS5.:banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Soul napisał:

Właśnie wjechał SiFu ja jebie co za gierka dzięki @Dave Czezky kolejny soczysty tytuł tylko na PlayStation.

Sony nie dość, że wie jak zrobić swoją grę to jeszcze wie jakie cuda dodatkowo zapewnić posiadacza PS5.:banderas:

Ten PC to jednak za****** PlayStation :)

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

Na xboxie coś tam się ruszy dopiero w październiku dzięki gamepassowi :asax:

Dlc do karshera z myciem grotto spencera? :asax:

Opublikowano

potężne Plague 2 za darmo a dla klapa za 260 zł 

jakby jeszcze wrzucili Silk Songa jakoś teraz na sierpień to byłoby git 

Opublikowano

Qrva kto normalny gra na PC :kekw:

Można w to zagrać na tej qrvie Xboxie?  

Opublikowano

Taki obraz bota, wychwala granie na PC, to po chuj konsole kupowałeś? Czekanie ciagle na gry ehh co za….

Opublikowano

PC + Xbox to bardzo dobra opcja w połączeniu z GPU. W niskiej cenie gra się na 2 platformach. A i coraz więcej gier wychodzi i będzie wychodzić z PS na PC, więc można to sobie z czasem uzupełniać o gry Sony.

Opublikowano

Jedyne słuszne kombo dla prawdziwego konsolowca to Xbox plus Ps5.

Kupowanie PC i Xbox to jak kupić sobie dwie ramki takich samych szlug, jak się chce palić to samo to super pomysł :kekw:

Ale spokojnie zaraz przecież wyjdą gry z ps na pc, poczeka się w końcu u zielonych to normalna sprawa :kekw:

Opublikowano

Pececiarze, ha tfu :balon:

Wypierdalac na pc laba do stony

Opublikowano
10 minut temu, Soul napisał:

Kupowanie PC i Xbox to jak kupić sobie dwie ramki takich samych szlug, jak się chce palić to samo to super pomysł :kekw:

lmao, co ty pyerdolisz soul? XDD inaczej gra się na padzie w Halo Wars a inaczej na komputerze, Cymbergaj czy Fallout ma przystosowane UI pod PC, a inne gry pod pada

no i PC to najlepszy sprzęt do retro 4K/60 w grach generacji siódmej i ósmej a jakieś zwierzęce 720p-1080p/20-30

Nie posiadać PC w 2022? Kategoria: zwierzęta.

Opublikowano

Komputery zabijają radość z grania nawet przy najlepszych produkcjach. Dusze ten sprzęt stracił w okolicach 2005 roku

Opublikowano

Halo Wars :kekw: nigdy w to govno nie grałem i niczego nie żałuję.

Kolejny crap fallout :kekw:

Ja pierdziele to PC doświadczenie :kekw:

Cyberpunk na konsoli gra się wybornie :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Soul napisał:

Ja pierdziele to PC doświadczenie :kekw:

Cyberpunk na konsoli gra się wybornie :banderas:

w RDR2 na XOS też grało mi się wybornie, ale przecież nie oto chodzi 

wersja Cyberpunka na PC to jakiś poziom PS6PRO, pozdrawiam z przyszłości :kekw: 

Opublikowano
55 minut temu, Soul napisał:

Jedyne słuszne kombo dla prawdziwego konsolowca to Xbox plus Ps5.

Ale spokojnie zaraz przecież wyjdą gry z ps na pc, poczeka się w końcu u zielonych to normalna sprawa :kekw:

Tak, tak. Jedyne słuszne combo... dlatego w tematach o grach na PS5 najdłuższe są dyskusje, który tryb graficzny wybrać. Jak na PC z biedronki.

Opublikowano
18 minut temu, Soul napisał:

Widać, że kolega maniaka