Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

okrzykiwanie GOTY to nic, mnie bardziej śmieszy nazywanie mesjaszem pierwszej lepszej gry jak było na przykład  Final Fantasy XVI, a teraz nikt o niej nie pamięta. 

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 735,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Przecież ten rok jest genialny w gierki tylko trzeba odejść ze strefy klapa grającego tylko w gierki dostępne aktualnie wyłącznie na ps5

Edytowane przez Daffy

Opublikowano

Przecież ty się jarasz baldurem figuś co ty wiesz o grach wideo? :)

Opublikowano

Wiadomo Dupcio że laleczki z wodogłowiem z passa goty

Opublikowano

Goty zgarnia resident evil 4 remake. Gra bez wad :)

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Masz moją ciekawość. O czym mowa?

Persona Tactics 

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Persona Tactics 

Ah, no tak, widziałem.

Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ah, no tak, widziałem.

Pojebany jest ten GamePass - na premierę mnóstwo wyśmienitych tytułów, czasem nawet jakieś AAA wpadnie kiedy konkurencja podnosi ceny wrzucając jednocześnie retro-kolekcję Assassin's Creed. Bezkonkurencyjna usługa.

Oczywista oczywistość że pass z abonamentów jest absolutnie bezkonkurencyjny

Opublikowano

Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące :)

Opublikowano

Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia

Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco

Opublikowano

O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. 

1 minutę temu, Daffy napisał:

Steam król boży pogromca przenośniakow Deck? Najlepszy przenosniak ever, sprzęt kompletny, 135848 konsol w jednym komfortowym sprzęcie, za chwilę w wersji Oled, raj za życia

Switch? Z sentymentu i przyzwoitości nie będę się wypowiadał o zmarłych ale za życia dał królewskie gierki, szkoda że samo wykonanie gorsze niż zabawek z pepco

Deck to urządzenie kompletne 

Spoiler

Oczywiście w wersji OLED

Opublikowano
Teraz, KrYcHu_89 napisał:

O Tlou2 akurat można mówić GOTY, bo to jest GOTY roku 2020. Pytanie tylko, czy to tylko upgrade za 10$, czy też jednak dorzucą ten niesławny muktik i zakończą tą epopeję. 

Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl

Opublikowano
8 minut temu, Daffy napisał:

Bez multi, dają 4k i 60fps, poprawią parę tekstur i płac piękny klapie 300zl

Było już 60 fps w patchu.

-Frakcje

-Nowi bossowie

-Prequel do tlou3

Opublikowano
13 minut temu, Pupcio napisał:

Tylko co z tego jak zabija radość z grania na tym samym poziomie co steam beka? Personka odinstalowana. Fajna produkcja natomiast wolę ją kupić w pudełeczku i ograć na prawdziwej konsoli typu sony lub nintendo. Pozdro zagrywy śmierdzące :)

Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą.

Opublikowano

Pięknie piecze randoma

soccer-butt.gif

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Szkoda pupcio, że zamiast zwalać wszystko na zachodni gamedev/SteamDecka/abonamenty nie spojrzysz prawdzie w oczy mówiąc "wypaliłem się". Jeszcze rozumiem żebyś jojczył tylko w CW a to samo pierdolenie widzę i na forum i na discordzie. Pewnie tekstem "XYZ zabiło branżę" witasz się z laskami na randce, a potem dziwisz się, że zostaje tylko ruszać skórą.

Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać  :) abonamenty do wora razem z xboxem 

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ja skończyłem ponad 40 gier w tym roku. Ty pewnie 2 i męczysz bułe ze nie chce Ci się grać  :) abonamenty do wora razem z xboxem 

Skończyłem 22, większości z przyjemnością, bez płakania jak dziwka jak to hurr durr xbox zły, abonamenty i baby niszczo branże :(I(((((((

Opublikowano

no ale xbox jest zły, chcecie nam zamknąć usta? :) Nie mogę się doczekać jak was wyruchają z tymi abonamentami zagrywy yebane :)