Opublikowano 8 grudnia 20231 r 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Wszystkie studia Sony robią teraz gry usługi, stąd brak zapowiedzi. Bazują na third party exach na początku roku Final i Ronin. Dobrze, że przynajmniej mają daty, Microsoft i Nintendo totalnie nic. Dobrze, że jest Capcom, Enix i Sega to poratują początek roku. Mnie najbardziej jara z całego TGA ten Metaphor, wygląda na coś lepszego od Persony.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Hellblade 2 to będzie drugie callisto protocol. Piękna grafika z nijakim gameplayem.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Teraz, Donatello1991 napisał: Hellblade 2 to będzie drugie callisto protocol. Piękna grafika z nijakim gameplayem. Właśnie obejrzałem, wygląda, że skupili się na tym, co nie trzeba xD. Pod względem zapowiedzi naprawdę słabe TGA, ale za te shadowdropy kilku DLC i daty premier jednak zwracam honor, to i tak najlepsza impreza w tym roku, ale te inne to były naprawdę słabiutkie. Coś się popsuły te wszystkie growe eventy ostatnio. Większe zapowiedzi lecą od razu na Yt i tyle.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Ja pierdole jak ktoś siedział w nocy i oglądał tą hujnie to gratuluję xd Hellblade 2 będzie jedynką na sterydach, oby historia dowiozła i będzie ok. Śmieszne jest to że to jedyna gra która pokazywała giereczkowo jako miejsce dla dorosłego gracza. Dosadna brutalność itp. Reszta to festiwal rysowanek, dziewczynek ratujących świat i strzelanko slasherów. Pięknie multiplatformy wyjaśniły w tym roku ten napompowany balonik exów stojących w miejscu.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Sony na swoje exy i czasowe exy wrzuca darmowe i płatne DLC - to już powoli robi się ich styl bycia, no beka w chooj jednak.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Byle do styczniowego directu Nintendo gdzie znowu będzie wysyp exow z konkretną data premiery i daj boże pierwsze info o następcy
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 1 hour ago, KrYcHu_89 said: Sony na swoje exy i czasowe exy wrzuca darmowe i płatne DLC - to już powoli robi się ich styl bycia, no beka w chooj jednak. Przecież to “dlc” do gow to bardziej update niż dlc. CDPR od lat daje takie “dlc” za darmo
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 25 minut temu, Ryuk napisał: Przecież to “dlc” do gow to bardziej update niż dlc. CDPR od lat daje takie “dlc” za darmo No niestety smutno trochę się robi, jak się myśli o Sony w połowie tej generacji.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 13 minutes ago, KrYcHu_89 said: No niestety smutno trochę się robi, jak się myśli o Sony w połowie tej generacji. Kolejny raz Sony pokazuje że jak nie mają konkurencji to chuja robią. No ale są tu klapy które życzą śmierci Xbox Edytowane 8 grudnia 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: No niestety smutno trochę się robi, jak się myśli o Sony w połowie tej generacji. Czym tu się smucić? Sprzedaj to fhooy i tyle.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Najśmieszniejsze jest to że nie dość że studia Sony są totalnie w dupie, nie ma żadnej gry oficjalnie z data wydania, to nawet jak zaczną już coś pokazywać to najprawdopodobniej i tak nie będzie na co czekać bo będą to gaasy z designem na styl Fortnite. Rozjebani totalnie, ciekawe czy studia Sony spłodzą coś do single player do premiery Wolverine
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 5 minut temu, Dalhi napisał: Czym tu się smucić? Sprzedaj to fhooy i tyle. Studia Sony, nie konsola, to dobry sprzęt:).
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 41 minut temu, Ryuk napisał: ale są tu klapy które życzą śmierci Xbox ale Xbox już umarł i to nie przez magiczne życzenia klapów tylko przez rozwadnianie marki Xbox przez Microsoft. To oni zrobili z Xboxa appkę na win/ios/android/czajnik/mojegostarego. Kiedy byłem młodym uczącym się pasożytem to wszystkie konsole wydawały się zajebiste. Miałem X360 i marzyłem o PS3. Dziś kiedy już jestem na swoim i sam dysponuje pieniędzmi to ten jebany Microsoft zrobił z Xboxa gówno pierdolone a dokładniej mówiąc sraczkę humorystycznie nawiązując do rozwodnienia marki.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 2 minutes ago, SnoD said: ABW negatywnie zaopiniowało Orlen Syntos (tych od reaktora) Już się ogary żrą. Chyba zly temat
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: sraczkę humorystycznie nawiązując do rozwodnienia marki. Spokojnie Krzysiu przecież Ty zaraz dostaniesz bardzo osobistego patcha roguelite. Ale będzie to bardzo osobisty epilog, bardzo.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 5 minut temu, drozdu7 napisał: zaraz dostaniesz bardzo osobistego patcha roguelite. to dobrze, jeszcze nie grałem w GoW:R ale kiedyś się sprawdzi no PlayStation zjebane ale Xbox zaczął być zjebany już bardzo dawno temu dlatego nie kupuje się Xboxów od czasów One. To każdy wie.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Godzinę temu, Krzysztof93 napisał: jeszcze nie grałem w GoW:R No widzisz Krzysiu, piszesz te swoje rozprawki o śmierci Xboxa i że kiedyś byłeś młody. A wydaje mi się że grasz w to co wszyscy i nie są te magiczne exy Sony. Jak zauważyli już koledzy, tym bardziej śmieszy to że właśnie w tym momencie Sony sra raz po raz na łby klapów, gdzie nawet najwięksi wyznawcy widzą że chyba jednak to mela na ryj a nie deszcz.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Jak tam niebieskie robaczki? przejebane życie klapa, upodlony pajonk, dlc do najgorszego gowa w historii A jedyna premiera na przyszły rok to jakiś niedojebany klon tsushimy wyglądający jak gra z ps3 miłej zabawy na tej martwej konsoli kochani <3