Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 733,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wszystkie studia Sony robią teraz gry usługi, stąd brak zapowiedzi.

Bazują na third party exach na początku roku Final i Ronin. Dobrze, że przynajmniej mają daty, Microsoft i Nintendo totalnie nic. 

Dobrze, że jest Capcom, Enix i Sega to poratują początek roku.

Mnie najbardziej jara z całego TGA ten Metaphor, wygląda na coś lepszego od Persony. 

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał:

Hellblade 2 to będzie drugie callisto protocol. Piękna grafika z nijakim gameplayem. 

Właśnie obejrzałem, wygląda, że skupili się na tym, co nie trzeba xD. 

Pod względem zapowiedzi naprawdę słabe TGA, ale za te shadowdropy kilku DLC i daty premier jednak zwracam honor, to i tak najlepsza impreza w tym roku, ale te inne to były naprawdę słabiutkie. Coś się popsuły te wszystkie growe eventy ostatnio. Większe zapowiedzi lecą od razu na Yt i tyle. 

Opublikowano

Ja pierdole jak ktoś siedział w nocy i oglądał tą hujnie to gratuluję xd

Hellblade 2 będzie jedynką na sterydach, oby historia dowiozła i będzie ok. Śmieszne jest to że to jedyna gra która pokazywała giereczkowo jako miejsce dla dorosłego gracza. Dosadna brutalność itp.

Reszta to festiwal rysowanek, dziewczynek ratujących świat i strzelanko slasherów.

Pięknie multiplatformy wyjaśniły w tym roku ten napompowany balonik exów stojących w miejscu.

Opublikowano

Sony na swoje exy i czasowe exy wrzuca darmowe i płatne DLC - to już powoli robi się ich styl bycia, no beka w chooj jednak. 

Opublikowano

Byle do styczniowego directu Nintendo gdzie znowu będzie wysyp exow z konkretną data premiery i daj boże pierwsze info o następcy 

Opublikowano
1 hour ago, KrYcHu_89 said:

Sony na swoje exy i czasowe exy wrzuca darmowe i płatne DLC - to już powoli robi się ich styl bycia, no beka w chooj jednak. 

Przecież to “dlc” do gow to bardziej update niż dlc. CDPR od lat daje takie “dlc” za darmo 

Opublikowano
25 minut temu, Ryuk napisał:

Przecież to “dlc” do gow to bardziej update niż dlc. CDPR od lat daje takie “dlc” za darmo 

No niestety smutno trochę się robi, jak się myśli o Sony w połowie tej generacji. 

Opublikowano
13 minutes ago, KrYcHu_89 said:

No niestety smutno trochę się robi, jak się myśli o Sony w połowie tej generacji. 

Kolejny raz Sony pokazuje że jak nie mają konkurencji to chuja robią. No ale są tu klapy które życzą śmierci Xbox :dynia:

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
22 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Czym tu się smucić? Sprzedaj to fhooy i tyle.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że nie dość że studia Sony są totalnie w dupie, nie ma żadnej gry oficjalnie z data wydania, to nawet jak zaczną już coś pokazywać to najprawdopodobniej i tak nie będzie na co czekać bo będą to gaasy z designem na styl Fortnite. 

Rozjebani totalnie, ciekawe czy studia Sony spłodzą coś do single player do premiery Wolverine 

Opublikowano
5 minut temu, Dalhi napisał:

Czym tu się smucić? Sprzedaj to fhooy i tyle.

Studia Sony, nie konsola, to dobry sprzęt:). 

Opublikowano
41 minut temu, Ryuk napisał:

ale są tu klapy które życzą śmierci Xbox

ale Xbox już umarł i to nie przez magiczne życzenia klapów tylko przez rozwadnianie marki Xbox przez Microsoft. To oni zrobili z Xboxa appkę na win/ios/android/czajnik/mojegostarego. Kiedy byłem młodym uczącym się pasożytem to wszystkie konsole wydawały się zajebiste. Miałem X360 i marzyłem o PS3. Dziś kiedy już jestem na swoim i sam dysponuje pieniędzmi to ten jebany Microsoft zrobił z Xboxa gówno pierdolone a dokładniej mówiąc sraczkę humorystycznie nawiązując do rozwodnienia marki.

Opublikowano

Sony przecież szczęśliwe aktualnie też pięknie rozwadnia markę 

Opublikowano

Złe okienko XD

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
2 minutes ago, SnoD said:

ABW negatywnie zaopiniowało Orlen Syntos (tych od reaktora) :reggie:

Już się ogary żrą.

Chyba zly temat :dynia:

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof93 napisał:

sraczkę humorystycznie nawiązując do rozwodnienia marki.

Spokojnie Krzysiu przecież Ty zaraz dostaniesz bardzo osobistego patcha roguelite. Ale będzie to bardzo osobisty epilog, bardzo.

Opublikowano
5 minut temu, drozdu7 napisał:

zaraz dostaniesz bardzo osobistego patcha roguelite.

to dobrze, jeszcze nie grałem w GoW:R ale kiedyś się sprawdzi :kekw:
no PlayStation zjebane ale Xbox zaczął być zjebany już bardzo dawno temu dlatego nie kupuje się Xboxów od czasów One. To każdy wie.

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof93 napisał:

jeszcze nie grałem w GoW:R

No widzisz Krzysiu, piszesz te swoje rozprawki o śmierci Xboxa i że kiedyś byłeś młody. A wydaje mi się że grasz w to co wszyscy i nie są te magiczne exy Sony.

Jak zauważyli już koledzy, tym bardziej śmieszy to że właśnie w tym momencie Sony sra raz po raz na łby klapów, gdzie nawet najwięksi wyznawcy widzą że chyba jednak to mela na ryj a nie deszcz.

Opublikowano

Jak tam niebieskie robaczki? :)

przejebane życie klapa, upodlony pajonk, dlc do najgorszego gowa w historii A jedyna premiera na przyszły rok to jakiś niedojebany klon tsushimy wyglądający jak gra z ps3 :dynia: miłej zabawy na tej martwej konsoli kochani  <3

Screenshot_20231208-161616_Twitter.jpg