Opublikowano 8 lutego 20241 r Persona 3 to jest ta gra z Gamepassa? W Japonii opad z Hiroszimy nadal nie opadł skoro debile wolą to kupować za pełną cenę
Opublikowano 8 lutego 20241 r Pewnie wola mieć grę zawsze dostępna. Na 100% własność jeśli kupią pudło. Bez stresu ze zniknie za jakiś, czas z możliwością powrotu do ulubionej gry bez potrzeby zastanawiania się czy nadal jest w abo. Dodatkowo doceniają twórców płacąc im pełna kase. Może u nas tez by się taki „opad” przydał żeby można było sobie spokojnie pozwolić na wydawanie kasy na gierki i inne zajawki.
Opublikowano 8 lutego 20241 r Bieganie przez 100h po tych samych dungeonach, szczyt gamingu. Przerabiałem to na PSP i żałuję.
Opublikowano 8 lutego 20241 r 14 minut temu, Shen napisał: Czy jest chociaż jeden bot który zna się na grach? Nie ma, dlatego robaki wyginęły w tym tygodniu
Opublikowano 9 lutego 20241 r 8 godzin temu, Czoperrr napisał: Bieganie przez 100h po tych samych dungeonach, szczyt gamingu. Przerabiałem to na PSP i żałuję. To akurat prawda. Persona jest git, ale te dungeony są fatalne.
Opublikowano 9 lutego 20241 r A oczywiście, i będę czerpać dziką satysfakcję z tego faktu w BOSKIEJ giereczce wideo dla dzieci typu Persona 3 Bezduszniki nie zrozumieją, dla panów mamy produkty gierkopodobne typu gra-zasługa, tam jest pokój z szambem, zapraszamy
Opublikowano 9 lutego 20241 r Kiedyś wyłapywali pewne jednostki i kazali im nosić jakieś elementy ubioru, żeby się wyróżniali. Dobrze, że w konsoletowie takie pojeby same wychodzą z cienia i nie trzeba za nimi specjalnie biegać.
Opublikowano 9 lutego 20241 r 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Nom. Ciebie to z dwóch kilometrów widać tak błyszczysz. Lubię Cię, ale z tą Personą to przesadziłeś W Finalu XVI wytrzymałeś dłużej :D.
Opublikowano 9 lutego 20241 r 7 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Lubię Cię, ale z tą Personą to przesadziłeś W Finalu XVI wytrzymałeś dłużej :D. Jaja se robię to CW. Na razie ma coś ponad 4h, tyle że rankedy w CoD I bayonetta na switch mnie odciągnęły chwilowo.
Opublikowano 9 lutego 20241 r 6 minut temu, Donatello1991 napisał: Jaja se robię to CW. Na razie ma coś ponad 4h, tyle że rankedy w CoD I bayonetta na switch mnie odciągnęły chwilowo. Bayo przed Stellar Blade dla porównania bohaterek xD?
Opublikowano 9 lutego 20241 r Chodziła za mną ta seria od dawna, więc pora się za nią zabrać SB też wleci dayone.
Opublikowano 9 lutego 20241 r Europa w grach jest do wymiany, nie da się na to patrzeć xD Poza Tekkenem i Księciem starocie, kotlety i gry sportowe ja jebe Edytowane 9 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 lutego 20241 r 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Bayo przed Stellar Blade dla porównania bohaterek xD? Nie porównujcie jakiejś podrzędnej koreańskiej lupetity do seksownej Pani Wiedźmy
Opublikowano 9 lutego 20241 r Godzinę temu, drozdu7 napisał: Nie porównujcie jakiejś podrzędnej koreańskiej lupetity do seksownej Pani Wiedźmy Oryginalny Pinokio z Korei tak nie bolał c'nie?
Opublikowano 9 lutego 20241 r Godzinę temu, drozdu7 napisał: Nie porównujcie jakiejś podrzędnej koreańskiej lupetity do seksownej Pani Wiedźmy Te sonowskie bezguścia miały nawet czelność porównywać te chinkę z generatora do niera no ale co jakbym miał 3 lata ps5 bez gier to pewnie też bym tak pierdolił głupoty jak klapy
Opublikowano 9 lutego 20241 r Boli Was potężna Sonka na weekend, We Francji taniej o 75 Euro, stawiam, że w ten weekend pod Paryżem nie zejdzie żaden Xbox, to koniec :D.